Ισλανδία: Αρνητικοί στα τεστ Covid-19 οι Ισλανδοί!

Την Κυριακή ένα θετικό τέστ COVID-19 στην αποστολή των Ισλανδών ,τους ανάγκασε να χάσουν την τελετή έναρξης της Eurovision 2021.

Τώρα, όμως, η ισλανδική ομάδα επιβεβαίωσε ότι οι Daði og Gagnamagnið έχουν βρεθεί αρνητικοί στον COVID-19.

Οι δημιουργοί του «10 Years» θα παραμείνουν σε καραντίνα μέχρι τις πρόβες της Τετάρτης. Το γκρουπ θα πρέπει να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ κορονοϊού, προτού μπει στην Ahoy Arena για τον Β’ ημιτελικό και τα υπόλοιπα live show.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του Ισλανδού Head of Press:

«Η ομάδα 13 ατόμων από την ισλανδική αποστολή που έκανα τεστ COVID την Κυριακή, βρέθηκε αρνητικη σύμφωνα με τα αποτελέσματα που μας ήρθαν.

Εάν δεν υπάρξουν συμπτώματα ή θετικά τεστ στην αποστολή μας τις επόμενες ημέρες, οι Daði og Gagnamagnið θα μπορέσουν να ανέβουν στη σκηνή την Τετάρτη και την Πέμπτη. Η ομάδα θα υποβληθεί σε περαιτέρω τεστ PCR την Τετάρτη το πρωί προτού εισέλθει στην Ahoy Arena για τις πρόβες και ένα τεστ αντιγόνου την Πέμπτη πριν από τον Β’ Ημιτελικό.

Ολόκληρη η ισλανδική αποστολή είναι ικανοποιημένη με αυτές τις εξελίξεις και θα παραμείνει σε καραντίνα στο ξενοδοχείο τους μέχρι την Τετάρτη το πρωί, όταν και θα βρεθούν στη συνέχεια στην αρένα. ”

Εάν το γκρουπ παραμείνει ασφαλές και υγιές, οι Daði og Gagnamagni perform θα ερμηνεύσουν το «10 Years» στη σκηνή του Ρότερνταμ, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Αυτά συμβαίνουν απ’ όταν ένα μέλος της αντιπροσωπείας της Ισλανδίας βρέθηκε  θετικό σε COVID-19 την Κυριακή. Το περιστατικό τους ανάγκασε να μπουν σε καραντίνα, χάνοντας την εκδήλωση τουTurquoise Carpet.

Οι φόβοι για COVID-19 ανάγκασαν τελικά τέσσερις χώρες να τεθούν εκτός λειτουργίας. Ο Ράφαλ της Πολωνίας αναγκάστηκε επίσης να απομονωθεί μετά από κρούσμα στην πολωνική αντιπροσωπεία. Εν τω μεταξύ, η Roxen της Ρουμανίας και η Destiny της Μάλτας τέθηκαν επίσης σε καραντίνα, καθώς διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τις θετικές περιπτώσεις.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *