Ισλανδία: Δεν θα τραγουδήσουν ζωντανά στην Jury Rehearsal οι Daði og Gagnamagnið!

Πριν από λίγο η Ισλανδική τηλεόραση ανακοίνωσε ότι ένα από τα μέλη του συγκροτήματος έχει διαγνωστεί με  COVID-19. Αυτό αποκαλύφθηκε όταν τα οκτώ άτομα από την ισλανδική ομάδα εξετάστηκαν σήμερα το πρωί. Έτσι, είναι απίθανο οι Daði και Gagnamagnið να λάβουν μέρος στην πρόβα απόψε και είναι απίθανο το συγκρότημα να εμφανιστεί στη σκηνή της Jury Rehearsal, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μια μαγνητοσκοπημένη εμφάνιση από τις προηγούμενες πρόβες.  Ακόμα είναι αβέβαιο εάν οι Daði και Gagnamagnið μπορούν να λάβουν μέρος και στον τελικό του Σαββάτου εάν το τραγούδι προκριθεί.

Ο Rúnar Freyr Gíslason, ο εκπρόσωπος των μέσων ενημέρωσης της ισλανδικής ομάδας, το επιβεβαίωσε σε μια συνομιλία με το πρακτορείο ειδήσεων. Αναφέρει ότι η μαγνητοσκοπημένη εμφάνιση που πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί, είναι από μια πρόβα της προηγούμενης εβδομάδας. Συνεχίζοντας ο Rúnar Freyr δεν θέλει να προβλέψει πάρα πολλά για τη συνέχεια, αλλά είναι σαφές ότι εάν η Ισλανδία περάσει στον τελικού η συμμετοχή του γκρουπ το Σάββατο το βράδυ είναι σε μεγάλο κίνδυνο.

Αυτό είναι ένα μεγάλο χτύπημα.

Ήδη δύο άτομα από την ισλανδική ομάδα βρίσκονται σε απομόνωση με επιβεβαιωμένη λοίμωξη. Η εκτεταμένη εξέταση ξεκίνησε μετά την ανακοίνωση της πολωνικής ομάδας για τον COVID-19, όμως η Πολωνία, η Ισλανδία, η Μάλτα και η Ρουμανία βρίσκονται στο ίδιο ξενοδοχείο. Την επόμενη μέρα αποκαλύφθηκε ότι ένα μέλος ισλανδικής ομάδας μολύνθηκε αλλά δεν ήταν μέρος του συγκροτήματος .

Η ισλανδική ομάδα εμβολιάστηκε με εμβόλιο Johnson & Johnson λίγο πριν κατευθυνθεί στο Ρότερνταμ. Τα εμβόλια δεν παρέχουν εκατό τοις εκατό προστασία από τον ιό, αλλά μπορούν να μειώσουν σημαντικά την ασθένεια που προκαλείται από τη μόλυνση.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Κρίμα πραγματικά. Σε όποια συμμετοχη να συνέβαινε δηλαδή θα ήταν κρίμα.
    Υποθέτω ότι ούτε αύριο θα εμφανιστούν live και για τον τελικό παίζεται ακόμα.
    Βέβαια θα μπορούσε να ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα αν είχε διαγνωστεί το κρούσμα πριν τις δεύτερες τεχνικές πρόβες γιατί θα αναγκάζονταν να προβάλλουν το LOT.
    Τι να πει και η δόλια η Αυστραλία που πρόβαλε ένα καλοδουλεμένο μεν LoT αλλά σίγουρα όχι όσο εντυπωσιακό θα ήταν αν εμφανιζόταν επί σκηνής.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *