Ισλανδία: Δε θα εμφανιστούν ζωντανά οι Daði og Gagnamagnið

Μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού που βρέθηκε στην ισλανδική αποστολή τη Κυριακή 16 Μαΐου, όλα τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής μπήκαν σε καραντίνα και υπεβλήθησαν σε δύο μοριακά τεστ (16 & 19 Μαΐου).

Τα αποτελέσματα από τα σημερινά μοριακά τεστ των Ισλανδών έδειξαν πως ένα μέλος των Daði og Gagnamagnið βρέθηκε θετικό στον Covid-19. Όλα τα υπόλοιπα μέλη της ισλανδικής αποστολής (συγκρότημα και προσωπικό) βρέθηκαν αρνητικά.

Σε συνεννόηση με την EBU και τους Ολλανδούς διοργανωτές, οι Daði og Gagnamagnið αποφάσισαν να αποσυρθούν από τις επικείμενες υποχρεώσεις τους στη Eurovision 2021, καθώς ήθελαν να εμφανιστούν όλοι μαζί ως γκρουπ χωρίς κάποιον αντικαταταστάτη.

Έτσι, το RUV και οι εκπρόσωποι της Ισλανδίας πήρανε την απόφαση να διαγωνιστούν στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με την εμφάνισή τους από την δεύτερη πρόβα της περασμένης Πέμπτης.

Το προσεχές χρονικό διάστημα ολόκληρη η ισλανδική αποστολή θα παραμείνει σε καραντίνα και θα παρακολουθείται στενά από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές της Ολλανδίας.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *