Ιστορικές στιγμές: Το κοινό επιστρέφει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Ζούμε ιστορικές στιγμές εδώ στην Ahoy Arena. Το κοινό που κατάφερε να προμηθευτεί ένα από τα 3.500 εισιτήρια, σχηματίζει ουρές έξω από το στάδιο, για το πρώτο σόου με την παρουσία κοινού του φετινού διαγωνισμού. Η Eurovision 2021 με συνθήκες κανονικότητας είναι γεγονός!

Για πρώτη φορά μετά από 14 μήνες περίπου θα συγκεντρωθεί τόσο πολύς κόσμος, για να παρακολουθήσει από κοντά ένα μουσικό γεγονός. 3.500 τυχεροί θα παραβρεθούν στα εννιά ζωντανά σόου στην Ahoy Arena, για να ζήσουν από κοντά αυτή την μοναδική εμπειρία.

Όλοι τους εκτός από το εισιτήριο, οφείλουν να έχουν αρνητικό rapid COVID-19 τεστ, πριν από ένα 24ωρο.

Σε λιγότερο από δύο ώρες θα πραγματοποιηθεί η jury rehearsal του πρώτου ημιτελικού. Οι κριτικές επιτροπές από τις 16 χώρες που συμμετέχουν στον Πρώτο Ημιτελικό, συν τις επιτροπές από τις Ιταλία, Γερμανία και Ολλανδία, θα παρακολουθήσουν τις εμφανίσεις των υποψηφίων και θα δώσουν την βαθμολογία τους, που θα καθορίσει το 50% του αυριανού αποτελέσματος.

Το υπόλοιποι 50% των αποτελεσμάτων θα καθορισθεί από τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, αύριο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun αφού τόσο μέσα από την ιστοσελίδα μας, με ειδικό άρθρο, όσο και μέσα από live στην σελίδα μας στο Facebook, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε σε ζωντανό χρόνο, όλα όσα συμβαίνουν στο κέντρο τύπου κατά την διάρκεια της jury rehearsal.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *