Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Είμαι υπέρ της Eurovision. Ποτέ μην λες ποτέ …”!

Αποκλειστική συνέντευξη στο Κοσμοράδιο και στον Τάσο Ριζόπουλο, έδωσε ο πετυχημένος τραγουδοποιός Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο δημοφιλής ερμηνευτής και συνθέτης, που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision 1998, δεν αποκλείει την επιστροφή του στον μουσικό διαγωνισμό, αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρει έχει αναβαθμιστεί πολύ και αφορά πλέον όλο τον πλανήτη.

Δείτε παρακάτω όλα όσα δήλωσε για το θέμα:

Στο ευρύ κοινό έγινες γνωστός μέσα από την συμμετοχή σου στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 1998 με το Γένεσις. Είσαι υπέρ του διαγωνισμού;

Βεβαίως και είμαι υπέρ. Είναι ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού, πλέον είναι και παγκόσμιος σε ό,τι αφορά την προβολή. Είναι εξαιρετικός διαγωνισμός, έχει αναβαθμιστεί πάρα πολύ. Το 1998 έτυχε που συμμετείχαμε εμείς εκ μέρους της Κύπρου να ήταν και η πρώτη φορά που εμπεδωνόταν η ψήφος του κοινού και έχω αποκομίσει τις πιο ωραίες εμπειρίες. Είναι μια εντυπωσιακή, συναρπαστική εμπειρία.

Έρχεται το ΕΡΤ ή το ΡΙΚ και σου λένε Μιχάλη θέλουμε να σου κάνουμε ανάθεση να πας στην Eurovision. Ξαναπηγαίνεις;

Η ζωή μας έχει μάθει “ποτέ να μη λες ποτέ”, αλλά δεν είναι κάτι που το έχω άμεσα στη σκέψη μου. Το έζησα, βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το ξανακάνεις, αλλά δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Δεν λέω ποτέ όχι…

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρεται και στις προετοιμασίες που πραγματοποίησαν το 1998 και τις διαφορές του τότε με το σήμερα. Μπορείτε να δείτε όλη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Θα θέλατε να ξαναδείτε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision; Αν ναι ως ερμηνευτή ή απλά ως συνθέτη; Με ποια χώρα; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *