Μολδαβία: Η απάντηση της Dream Team στις κατηγορίες για το αποτέλεσμα του televoting!

Στο άρθρο της Aftonbladet,  που αναδημοσιεύθηκε σε διάφορες ιστοσελίδες, απάντηση η Dream Team. Εκπρόσωπος της αναφέρθηκε σε όλες τις κατηγορίες που εμπεριέχει το άρθρο, όπως στο ότι χειραγώγησαν το αποτέλεσμα της τηλεψηφοφορίας σε μικρές χώρες, ώστε η Natalia Gordienko να λάβει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους και να αποφύγει ένα άσχημο αποτέλεσμα, όπως προμήνυαν οι εταιρείες στοιχημάτων.

Αποδείξαμε εδώ και πολλά χρόνια την αγάπη μας για αυτόν τον διαγωνισμό. Γιατί ξαφνικά θα αρχίζαμε να χειριζόμαστε τις τηλεφωνικές γραμμές μόνο στον ημιτελικό και όχι στον τελικό; Αυτές οι κατηγορίες είναι εξωφρενικές. Στην Πορτογαλία, για παράδειγμα, υπάρχει μια μεγάλη διασπορά από τη Μολδαβία. Η Ελλάδα συνήθως υποστηρίζει τις συμμετοχές μας.

Σε καμία περίπτωση χώρες όπως η Γαλλία ή η Τσεχία δεν είναι μικρές χώρες για να μπορέσει κάποιος να επηρεάσει την τηλεψηφοφορία. Το τραγούδι της Natalia Gordienko έγινε επιτυχία στη Ρωσία και παιζόταν σε ρωσικά ραδιοφωνικά κανάλια σε όλη την Ευρώπη. 

Δεν πρέπει να μας με εκπλήσσει αν η Ρωσική διασπορά, για παράδειγμα, στη Λετονία και την Εσθονία την ψήφισε στους ημιτελικούς όταν δεν υπήρχε Ρώσος καλλιτέχνης για να ψηφίσει.

Dream Team

Υπενθυμίζουμε πως το Sugar της Natalia Gordienko κατέλαβε την 13η θέση στον μεγάλο τελικό, καταλαμβάνοντας όμως την 12η θέση στην τηλεψηφοφορία, προσθέτοντας ακόμη μία συμμετοχή σε αυτές της Dream Team, που πηγαίνουν καλύτερα στην ψηφοφορία του κοινού από ότι των κριτικών επιτροπών.

Πηγή: Aftonbladet, Dream Team

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *