Ο Martin Österdahl συζητά πιθανές αλλαγές στη μορφή του διαγωνισμού!

Ο Martin Österdahl έχει μίλησε για κάποιες πιθανές αλλαγές που θα μπορούσαν να περιμένουν οι φίλοι του διαγωνισμού για τις μελλοντικές εκδόσεις της Eurovision

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A  στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Twitter #AskMartin, ο νέος εκτελεστικός επόπτης του Διαγωνισμού Tραγουδιού της Eurovision Martin Österdahl απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις των θαυμαστών σχετικά με μελλοντικές αλλαγές στη μορφή του show.

Όσον αφορά το θέμα πολλών πόλεων για τη διοργάνωση του διαγωνισμού, ο Μάρτιν αποκάλυψε ότι αυτό δεν θα ήταν αδύνατο, αλλά ότι «θα εξαρτάται από τον εκάστοτε τηλεοπτικό οργανισμό και εάν θα μπορούσαν να πείσουν την EBU ότι θα ήταν καλή ιδέα». Αποκάλυψε επίσης ότι το μέγεθος της αρένας δεν είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την απόφαση της διοργανώτριας πόλης. Στην πραγματικότητα, μια «κοινή φιλοδοξία μεταξύ του κεντρικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, της EBU και της πόλης είναι πιο σημαντικό».

Μια άλλη αλλαγή κανόνα που συζητήθηκε αφορούσε το τρέχον όριο των 6 ατόμων στη σκηνή κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων. Αυτός ο κανόνας εισήχθη το 1971, αλλά ο Martin αποκάλυψε ότι οι διοργανωτές του διαγωνισμού «αναθεωρούν τους κανόνες σε ετήσια βάση για να διατηρούν το Διαγωνισμό φρέσκο ​​και σύγχρονο». Ωστόσο, έχει επίσης αποκαλύψει ότι οι διοργανωτές δεν αντιτίθενται στην επιστροφή σε προηγούμενες μορφές εκπομπών, υπονοώντας την επιστροφή στην κλασική ανακοίνωση της βαθμολογίας (8, 10 και 12 πόντους) και όχι μόνο τους 12 πόντους όπως γίνεται από το 2016.

Ανακοινώσεις σχετικά με τυχόν αλλαγές στον κανόνα του διαγωνισμού συνήθως έρχονται μετά από μια συνάντηση μεταξύ των μελών του “Eurovision Reference Group”, τα οποία συναντιούνται τακτικά μέσα στο χρόνο για να συζητήσουν τυχόν αλλαγές στη μορφή του show.

Πηγή: Eurovoix.com

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *