Σήμερα η Jury Rehearsal του μεγάλου τελικού!

Σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Jury Rehearsal του μεγάλου τελικού! Οι κριτικές επιτροπές από όλες τις χώρες θα παρακολουθήσουν και θα ψηφίσουν, καθορίζοντας το 50% της ψηφοφορίας, αφού το υπόλοιπο 50% θα καθοριστεί από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού αύριο (22/5), κατά τη διάρκεια του live show.

H Jury Rehearsal απαγορεύεται να βιντεοσκοπηθεί από τα fan sites και όλα τα διαπιστευμένα media και έτσι δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να δείτε τις ερμηνείες των διαγωνιζόμενων. Παρ’ όλα αυτά το EurovisionFun είναι στο press centre και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στην πολύ κρίσιμη Jury Rehearsal!

Παράλληλα, μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook, θα έχουμε live σχολιασμό της πρόβας, με τους Γιάννη Αμπατζίδη και Θοδωρή Παλάσκα, οπότε συντονιστείτε στις 22:00 ώρα Ελλάδος για να μάθετε πώς τα πήγε η Ελλάδα, η Κύπρος και οι υπόλοιπες χώρες που διεκδικούν την πολυπόθητη νίκη!

Η σειρά εμφάνισης των χωρών ανακοινώθηκε χθες αργά το βραδύ, μιας και το σημερινό event είναι και πρόβα ολόκληρου το show. Υπενθυμίζουμε πως οι χώρες εμφανίζονται με την εξής σειρά:

Φυσικά, όπως συνέβη και τις προηγούμενες μέρες, θα έχουμε live σχολιασμό, τόσο με άρθρο, όσο και στην σελίδα μας στο facebook με ελληνικό σχολιασμό.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε σήμερα και αύριο…. αν και η δεκάδα αρχίζει και απομακρύνεται επικίνδυνα.
    Ακόμα δεν είναι ανέφικτη αλλά κάπως δύσκολη. Τώρα τι φταίει; Σίγουρα πάντως όχι η Στεφανία, ούτε το τραγούδι σαν κομμάτι αφού ακούγεται ευχάριστα. Προσωπικά θα έλεγα ότι το φταίξιμο είναι 50-50 στον Φωκά που ήθελε πειράματα ενώ θα μπορούσε να έκανε το ίδιο(ή ακόμα κάτι πιο εντυπωσιακό) με τη background και τις led οθόνες όπως το ’16 με την Ρωσία αλλά και στους Ολλανδούς που διαβεβαίωναν ότι μπορούν να καταφέρουν να πετύχουν το green screen σε live ροή ενώ βλέπουμε διαρκώς τεχνικά προβλήματα.
    Εγώ πάντως ακόμα απορία το’χω πώς θεωρήθηκε η stand in rehearsal μας επιτυχής και λεγόταν ότι ήθελαν μόνο πλάνα αλλαγές….
    Δύσκολο να προβλέψουμε που θα καταλήξει η συμμετοχή μας φέτος, όλα είναι πιθανά αλλά δυστυχώς η ευτυχώς για α 3 λεπτά κρίνεται η δουλειά και σε αυτά τα 3 λεπτά τα προβλήματα με το green screen ήταν αρκετά. Τώρα ο Φωκάς φταίει που δεν άλλαξε το πλάνο και ήθελε να “καινοτομήσει”, οι Ολλανδοί φταίνε που δεν απέρριψαν την ιδέα του αφού δεν βγαίνει σε live ροή, δεν ξέρω….
    Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στη Στεφανία γιατί πραγματικά της αξίζει, παρά τα όποια προβλήματα και τις αστοχίες.

    Απάντηση
  2. Stavros
    Stavros says:

    Το λεω και το ξαναλεω, ΔΕΝ γινεται να μην εχουμε ενα θετικο αποτελεσμα φετος. Η Στεφανια και ολη η ομαδα εχει δουλεψει παρα πολυ και θελουν πολυ ενα καλο αποτελεσμα, το οποίο θεωρω θα το παρουν! Εγω προσωπικα μεχρι και στις θεσεις 12,13,14 θα μαι ευχαριστημενος γιατι θα ναι μια αισθητη βελτιωση απτα τελευταια χρονια. Μπραβο στην ερτ που εδω και 2 χρονια εχει παρει τον θεσμο πολυ πιο σοβαρα και καλη μας επιτυχια σήμερα!

    Απάντηση
  3. Copy
    Copy says:

    @Κωνσταντίνε

    Κατά την γνώμη μου είναι λάθος το focus στα οπτικά εφφε. Στο μέσο μάτι μια χαρά φαίνονται.

    Αυτό που είναι το κύριο, είναι η έκφρασή της…η κινησιολογία της και τα φωνητικά της. Το άγχος και ο φόβος άμα φύγουν από τα ματιά της, θα κάνουν καλύτερα και την κίνηση και τα φωνητικά της και θα την ανεβάσουν εως και 5 θέσεις. Είναι κρίμα γιατί είναι τόσο νέα και ελπιδοφόρα.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Συμφωνώ αν και εν μέρη λογικό γιατί υπήρξαν πολλά πρόβλημα στις πρόβες, ροδακια, σκιές προπς να φεύγουν. Λογικό εν μέρη το άγχος αλλά αν χαλαρώσει και βγει πιο φυσική η κίνηση τότε ναι μπορεί να τερματίσει υψηλότερα. Ελπίζω όλα να έχουν λυθεί πλέον στο 100%!!! Της αξίζει κάτι καλό σαν πλασάρισμα!

      Απάντηση
  4. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    . Η δεκάδα σαν να απομακρύνετε αλλά δεν είναι ακατόρθωτη. Πάντως αν δεν μπούμε πιστεύω πως θα βγούμε 11-12 άντε 13.
    Η Στεφανία δεν φταίει και της αξίζει πραγματικά!
    Καλή μας επιτυχία!!!!
    Υ.Γ: Εάν τα τραγούδια φέτος ήταν πιο δυνατά τότε ίσως να προβληματιζομουν με το αν θα μπούμε δεκάδα αλλά αναλογικά πιστεύω πως έστω η 10η θέση μας ανήκει

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *