Φινλανδία: Οι Måneskin νικητές του Viisukupla – Eurovisionsbubblan show!

Η Ιταλία είναι ο νικητής της φινλανδικής εκπομπής για την Eurovision, Viisukupla – Eurovisionsbubblan που μεταδόθηκε χθες το βράδυ.

Το φινλανδικό κοινό επέλεξε τους Måneskin, ως νικητές του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021, εάν αγνοηθούν οι ψήφοι για τη Φινλανδία. Ο νικητής προέκυψε από μια διαδικτυακή ψηφοφορία πριν από την εκπομπή, με τα δέκα κορυφαία τραγούδια, να αποκαλύπτονται στο τέλος αυτής.

Οι δέκα πρώτες χώρες της ψηφοφορίας ήταν οι εξής:

  1. Φινλανδία
  2. Ιταλία
  3. Ελβετία
  4. Λιθουανία
  5. Σουηδία
  6. Γαλλία
  7. Ισλανδία
  8. Μάλτα
  9. Ουκρανία
  10. Νορβηγία

Ο Måneskin έχουν αποδώσει πολύ καλά στα preview shows σε όλες τους σκανδιναβικές χώρες, κερδίζοντας μάλιστα και τη νορβηγική εκπομπή. Αυτή τη στιγμή, η Ιταλία είναι το φαβορί των στοιχηματικών εταιριών, για να κερδίσει το Διαγωνισμό έχοντας περάσει τη Γαλλία μετά τη χθεσινή δεύτερη πρόβα.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

Πηγή: eurovoix

1 reply
  1. Ak
    Ak says:

    Για εμένα είναι νικητές με μεγάλη διαφορά.αδυνατω να πιστέψω ότι αυτό το κομμάτι έχει δυνατούς αντιπάλους και ειδικά την Γαλλία που την θεωρώ απίστευτα υπερεκτιμημένη. δεν αξίζει 2η θέση στα προγνωστικά. για εμένα με προσωπική τριάδα Ιταλία Ελλάδα Ουκρανία αλλά όλα αυτά είναι υποκειμενικά

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *