Φωκάς Ευαγγελινός: “Ευχαριστούμε την ΕΡΤ που μας εμπιστεύεται | Θα έχουμε μία πολύ όμορφη παρουσίαση”! (Video)

Την συνέντευξη του Φωκά Ευαγγελινού στην Νάντια Κοντογιώργη και στην εκπομπή φλΕΡΤ της ΕΡΤ1, παρακολουθήσαμε λίγο νωρίτερα. Ο σπουδαίος χορογράφος και σκηνοθέτης μίλησε για την ζωή του, την επαγγελματική του πορεία, τα σχέδια του για το μέλλον, αλλά φυσικά και για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Πέρασα δύσκολα χρόνια

Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε μέχρι να έρθει η καταξίωση μίλησε αρχικά ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Αναγκάστηκα να κάνω πολλές δουλειές μέχρι να φθάσω εδώ. Ξεκίνησα ως χορευτής, δούλεψα σκληρά. Έπλυνα ποτήρια, έκανα διάφορες δουλειές μέχρι να έρθω εδώ.

Σημαντική στιγμή στην καριέρα του ανέφερε τα Special Olympics που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα. Αξίζει να κάνεις αυτή την δουλειά για αυτές τις λίγες στιγμές.

Αγαπημένο μου κομμάτι η Eurovision

Την Έλενα Παπαρίζου συσχέτισε με την Stefania. Ανέφερε πως η Stefania θα λάμψει στην σκηνή όπως και η Έλενα Παπαρίζου. Όσο για το μυστικό της επιτυχίας ο Φωκάς Ευαγγελινός εξηγεί ότι δεν υπάρχει κάποιο μυστικό.

Δεν υπάρχει κάποια συνταγή. Πρέπει να δείξεις μία ιστορία σε 3 λεπτά. Να έχει μία αρχή, μέση και τέλος. 

Απέδωσε την επιτυχία των συμμετοχών που ανέλαβε, όχι μόνο στον εαυτό του, αλλά σε όλη την ομάδα. Τον Ηλία Κοκοτό, τον Δημήτρη Κοντόπουλο και όλους όσους εργάζονται πίσω από κάθε συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Δεν θέλω να γεννώ προσδοκίες αλλά είναι μία πολύ όμορφη παρουσίαση

Φυσικά ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν αποκάλυψε τίποτα για την σκηνική παρουσίαση που θα δούμε στην σκηνή του διαγωνισμού, θέλοντας μάλιστα να κρατήσει και χαμηλούς τόνους εν όψει της έναρξης των προβών.

Δεν θέλω να γεννώ προσδοκίες αλλά έχουμε μία πολύ όμορφη σκηνική παρουσίαση. Όποιος το βλέπει περνάει πολύ καλά.

Αύριο ο Φωκάς Ευαγγελινός μαζί με ολόκληρη την ομάδα και την Stefania που επιστρέφει από την Ολλανδία θα πραγματοποιήσουν την τελευταία γενική πρόβα επί ελληνικού εδάφους. Την Κυριακή το μεσημέρι η Stefania με τους χορευτές και τους απεσταλμένους της ΕΡΤ πετούν για το Ρότερνταμ. Μία ημέρα νωρίτερα θα πετάξουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινός και Ηλίας Κοκοτός, προκειμένου να διασφαλίσουν πως όλα θα είναι έτοιμα για την πρώτη μας πρόβα την Δευτέρα 10 Μαίου.

https://www.youtube.com/watch?v=3YjrkTHOmnI


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

24 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    5 μέρες πριν την πρώτη πρόβα μας και δεν έχουμε μάθει μισή-ουσιαστική- κουβέντα. Μόνο υποθέσεις δικές μας, εικασίες, μια σκάλα που απλώς “ξέφυγε” σε ένα πλάνο και φράσεις/λέξεις του τύπου “φως” “εντυπωσιακό” όλοι θα περάσουν καλά” κλπ. Στην ουσία όμως δεν ξέρουμε τίποτα για την σκηνική μας παρουσία…
    Η που θα είναι πραγματικά εντυπωσιακή, πρωτοποριακή και όλα όσα λέγονται ή που θα είναι “φόλα”, ελπίζω και εύχομαι να συμβεί το πρώτο και να είναι άξιο των προσδοκιών που έχουν δημιουργηθεί.

    Απάντηση
    • eurogreek
      eurogreek says:

      Πραγματικά μας έχεις πρήξει. Είδες καμία χώρα από όσες δεν είχαν εθνικού τελικό να ανακοινώνουν κάτι για την σκηνική τους παρουσιαση; Πάλι για εμάς έχουν πει κάποια πράγματα. Καλά είπαν οι αρθρογράφοι πως ασχολούνται καποιοι με ανούσια πράγματα απλά για να κράζετε. Υπομονή όπως όλοι οι λαοί της Ευρώπης που αναμένουν και δεν κραζουν μέσα στον αρνητισμο να δούνε τις συμμετοχές τους. Ήμαρτον πια!

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Αν σε έχω πρήξει, φίλτατε, μπορείς απλά να μην διαβάσεις το σχόλιο μου. Αντί αυτού, όχι μόνο το διάβασες αλλά και σχολίασες….Αν το σχόλιο μου ήταν προσβλητικό, θα μπορούσε η ομάδα του site να μην το είχε εγκρίνει. Λέω απλά αυτό που βλέπω να συμβαίνει, ότι ουσιαστικά δεν έχει δοθεί η παραμικρή πληροφορία πλην από κάποια μικρό-πράγματα πολύ γενικά. Δεν περίμενα να ΄πουν κάτι πριν μπει ο Μάιος ή να πουν λέξη προς λέξη τι θα δούμε απλώς κάτι πιο συγκεκριμένο. Αν εσύ αυτό το θεωρείς κράξιμο και αρνητισμό τί να πω…
        Επίσης άλλες αποστολές έχουν δώσει περισσότερο υλικό, πχ Ισραήλ (υπάρχει μέρος της χορογραφίας) Κύπρος(φωτογραφία από το LOT), και Κροατία (έχουν περιγράψει λεπτομερέστατα το ρούχο).
        Τώρα με το να επιτίθεσαι επί προσωπικού, ενώ και άλλοι χρήστες ζητούν να μάθουν κάτι παραπάνω, δεν ξέρω σε ποιο βαθμό θεωρείται ευγενικό και τι θα κερδίσεις με σχόλια τύπου “μας έπρηξες”. Καλή συνέχεια!
        ΥΓ: τα υπόλοιπα σχόλια μου απλώς μην τα διαβάζεις. Φιλική συμβουλή.

        Απάντηση
      • Otis
        Otis says:

        Σωπα καλε μου. Και εσύ που ξέρεις αν έχουν πει για τις άλλες χώρες στα νέα της ίδιας τους της χώρας? Που ξερεις εσυ αν στην Πορτογαλία δε μίλησε στο κρατικό κανάλι η στο κουραφέξαλα. Portugal ο εκπρόσωπος και δεν είπε κάτι για τη παρουσία του? Δε τα μεταφέρουν μετά σε όλα τα σαιτ τηε Ευρώπης. Όπως κ με τη στεφάνια που δε το είπαν όλα και αν το είπαν κάποια για τη πρωτοπορία είναι γιατί εμείς το κάναμε βούκινο παντού… Εμείς οι ίδιοι. Οι άλλες χώρες μπορει να λένε αλλά εκεί που θέλουν να πουν. Σταματήστε πια με τη καραμέλα το να μη κράζουμε και να μη γκρινιάζουμε. Γκρινιάζουμε γτ έχουμε ζήσει και την απόλυτη ικανοποίηση αλλά κ τη φόλα από αναμονή πρωτοπορίας. Καλό θα ήταν κάτι να αναφερθεί επιτέλους ναι. Γτ ως Έλληνες ξέρουμε μετά ότι με μια μπούρδα να παιχτεί θα την φάμε τη κοπελα. Ας πουν κάτι επιτελους

        Απάντηση
    • John T.
      John T. says:

      σε 5 μερες θα εχουμε την προβα και θα τα μαθουμε ολα …καλα κανουν και δεν λενε τωρα , δεν υπαρχει κανενας λογος… εδω περιμεναμε 2 μηνες , οι 5 μερες δεν ειναι τιποτα! χαλαρωσε και ολα θα ερθουν στην ωρα τους! ισα ισα τωρα που ειμαστε στην τελικη ευθεια πρεπει να το απολαυσουμε οσο περισσοτερο μπορουμε!!

      Απάντηση
  2. Greco London
    Greco London says:

    Θα συμφωνήσω.. Κάθε χρόνια είχαμε τουλάχιστον κάποια μικρό διαρροή να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον, κάποια πληροφορία.. Απεναντίας φέτος έχουμε τους λίγους την γνώσης έχοντες και μια απέραντη βουβαμάρα.. Και πολλούς Eurofan να παρακαλάνε τον έναν και τον άλλον να μας δώσει κάποια πληροφορία και το άλλο δυστυχώς λυπηρό να ρωτάμε αυτούς που ξέρουν για την σκηνική παρουσία να μας πουν αν περνάμε δεκάδα, πεντάδα η’ αν βγουμε πρώτοι.. Ας ρίξω κι εγώ κανένα κατοστάρικα στη κούπα της Βλαχοπούλου μπας και βγει κανένας χρησμός.. Αυτό που μου κάνει περισσότερο εντύπωση είναι πως όλες τις άλλες χρονιές τουλάχιστον υπήρχαν δημοσιογράφοι οι οποίοι βγάζανε κάποια έστω μικρά αποκλειστικά. Δεν γνωρίζω αν έχουν υποσχεθεί στη Dream Team να κρατήσουν το στόμα κλειστό αλλα θα ήταν ωραίο να βγουνε αυτοί που γνωρίζουν να μας δώσουν τη γενική εικόνα και την αποψη τους.
    Είπαμε οι πρόβες ξεκινούν σήμερα αλλα θα ήταν ωραίο έστω να ξέρουμε κανένα δυο πραγματάκια να κάνουμε και λίγο promo κι εμεις με τους δικούς μας τρόπους..
    Γενικά φέτος βλέπω εμεις να κρατάμε μικρό καλάθι και να βγαίνουν άσχετες διαρροές και καλά απο αλλου και μετά εμεις να λέμε δε θελουμε να δημιουργούμε προσδοκίες και πως δε πάμε για πρωτιά μα για δεκάδα κλπ κλπ.. Νερόβραστο λίγο.. Σκάσαμε όλοι εμεις δηλαδή που μετράμε μέρες ουφφφ

    Απάντηση
  3. Apostolos Bogiannos
    Apostolos Bogiannos says:

    Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες μας! Επειδή δεχόμαστε πολλά ίδια σχόλια σε βαθμό υπερβολικής γκρίνιας ας πούμε μερικά πράγματα. Αρχικά ως Eurovision Fun θεωρώ ότι σας έχουμε δώσει πολλές πληροφορίες υπέρ το δέον! Αφετέρου σε λίγες ώρες θα αποκαλυφθούν αρκετά μιας και αρχίζουν οι πρόβες. Κάποια πράγματα είναι προς δημοσιοποίηση και κάποια όχι. Καμιά ομάδα, αποστολή ή ιστοσελίδα δεν έχει την υποχρέωση ή μάλλον κανένας από αυτούς δε δείχνει πριν τις πρόβες τι θα δουμε στη σκηνή για την εκάστοτε χώρα με εξαίρεση συνήθως κάποιους εθνικούς τελικούς. Τέλος το γεγονός ότι δεν αποκαλύπτονται πράγματα δε σημαίνει ότι είναι αποτυχία αυτό που έχουν ετοιμάσει. Οι περισσότεροι περιμενουν για να εντυπωσιάσουν στην live εμφάνιση αλλιώς θα διαγωνίζονταν τα video clip. Κατανοητή η αγωνία σας αλλά μην φτάνουμε σε υπερβολές!

    Απάντηση
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Συμφωνω. Καντε λιγη υπομονη ρε παιδια, 4 μερες εμειναν. Νομιζω οτι για το staging της Ελλαδος εχουν ειπωθει τα περισσοτερα απο καθε αλλη χωρα ετσι και αλλιως, ξερουμε για τα φωτα, για το outfit, για τους χορευτες, οτι εντυπωσιαζει, οτι ειναι διασκεδαστικο, οτι δεν θα χει πηγασο, κλπ. Δε θελω κανενα leak εγω παραπανω.

      Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Αρχικά, ευχαριστούμε για την διευκρίνιση. Σαφώς και είναι κάπως “δύσκολη” η θέση σας και δεν μπορείτε να πείτε πολλά, αλλά τα σχόλια μας δεν είναι σχόλια γκρίνιας, τουλάχιστον από πλευράς μου, σχόλια αγωνίας και περιέργειας είναι καθώς συνήθως λίγες μέρες πριν τις πρόβες όλο και κάτι πιο ουσιαστικό γνωρίζαμε. Εξάλλου όπως ανέφερε και ένας χρήστης πιο πάνω ακούγοντας στο παρελθόν “θα δούμε κάτι εντυπωσιακό” κάποιες φορές όντως βλέπαμε, ενώ άλλες βλέπαμε εν τέλει μια τηλεοπτική φόλα (με αποκορύφωμα τη σκηνική παρουσία στο “όνειρο μου”). Εν ολίγοις, “όποιος καεί με το χυλό φυσά και το γιαούρτι” και η Ελλάδα “έχει καεί” πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Σαφώς και θέλουμε να πάμε καλά, πολύ καλά αν γίνεται, αλλά βλέπουμε κάποια πράγματα να συμβαίνουν διαφορετικά σε σχέση με άλλες χρονιές και σε συνδυασμό με το τόσο hype για την σκηνική μας παρουσία δημιουργεί μια περίεργη κατάσταση περιέργειας/αγωνίας και φόβου. Μακάρι το τελικό αποτέλεσμα να είναι όσο καλό και εντυπωσιακό έχει εμμέσως λεχθεί και ααντάξιο των προσδοκιών!!

      Απάντηση
      • Giannis Argyriou
        Giannis Argyriou says:

        Συγγνώμη που θα επέμβω κ θα φανώ ίσως σκληρός, απλά Μ αρέσει να ναι ειλικρινής. Αφενός νομίζω ότι η ελληνική αποστολή είναι αυτη που έχει αφήσει να διαρρεύσουν τα περισσότερα ίσως από άλλες συμμετοχές κ αφετέρου καμία τηλεόραση κ καμία καλλιτεχνική ομάδα δεν έχει υποχρέωση να δώσει εξηγήσεις τώρα ούτε στους φανς, ούτε στα σάιτ ούτε πουθενά. Επιπλέον ο,τι ο να πούμε τώρα αν δεν δούμε στην σκηνή την ίδια την Στέφανια μικρή σημασία έχει. Κ στα λέω εγώ που έχω δει κ την stand in. Υπομονή κάντε κ όλα θα πάνε καλά.

        Απάντηση
        • Κωνσταντίνος
          Κωνσταντίνος says:

          Καθόλου σκληρός, ίσα ίσα…
          εδώ προηγουμένως στολίστηκα λίγο πολύ ως “πρήχτης”, από άλλον αναγνώστη και δεν πτοήθηκα (εε έχω και εγώ θράσος να σχολιάζω).
          Τέλος πάντων, όπως είπα και πριν κατανοώ τη θέση σας και νομίζω ότι και εσείς κατανοείτε την θέση κάποιων από εμάς, γιατί λίγο πολύ στο παρελθόν τραγούδια με καλές πιθανότητες τα καταστρέψαμε επί σκηνής-λιγότερο ή περισσότερο.
          Εγώ θα κρατήσω την αισιοδοξία όλων όσων έχετε δει κάτι παραπάνω, αλλά σαν χαρακτήρας πάντα κρατάω μικρό καλάθι μέχρι να ακούσω/δω κάτι και ο ίδιος. Ίσως ακούγεται μίζερο, αλλά συγγνώμη έτσι λειτουργώ. Ελπίζω πραγματικά το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό, για να “δικαιωθεί” πρώτα η δουλειά όλων αυτών των ανθρώπων της ομάδας και η δουλειά της ίδιας της Στεφανίας και έπειτα εμείς, η Ελλάδα σαν διαγωνιζόμενη χώρα. Κοντός ψαλμός βέβαια, και ειλικρινά ας πάνε όλα καλά φέτος!!

          Απάντηση
  4. Greco London
    Greco London says:

    Οι Φαν δεν γκρινιάζουμε απλά εκφράζουμε μια αγωνία. Ο αγγλικός ορισμός του φαν: an enthusiastic devotee. Εμεις λοιπόν και ενθουσιώδης είμαστε και αφοσιωμένοι στο θεσμό που ακολουθούμε εδω και 40 ολόκληρα χρόνια. Να πω την αλήθεια, έμεινα κάπως έκπληκτος με αυτή την απάντηση απο το κανάλι σας. Αν γκρινιάζουμε και δε μας θέλετε να μας το πείτε(δε πιστευω αυτό απεναντίας). Απλά κι εσείς να μας κατανοήσετε πως όλο αυτό το διάστημα πολλοι απο εμάς ακολουθούμε στενά την αποστολή μας σε όλο το διαδίκτυο και υπερασπιζόμαστε τη συμμετοχή μας απο μυρια κακά σχόλια. Κατανοώ απόλυτα πως κι εσείς δεσμεύεστε και δε μπορείτε να αποκαλύψετε περισσότερα αλλα όπως είπαμε και πιο πάνω φέτος για κάποιο λόγο νιώθω πως είναι πρώτη φορά που δεν έχουμε μάθει απολύτως τίποτα.. Συγνώμη για την πίεση αν την νιώσατε απλά είναι η αγωνία που έχουμε για να τα πάμε καλά.. Το μήνυμα προσωπικά το έλαβα κάπως επιθετικό και δεν έχουμε συνηθίσει τη σελίδα σας έτσι. Ελπίζω και είμαι σίγουρος πως και απο τη πλευρά σας ίσως σας πιέσαμε και πάλι δεν ήταν εσκεμμένο. Εκτιμούμε τη δουλειά σας και το έχουμε πει πολλες φορες απλά θα πρέπει καλόπιστα να δέχεστε ίσως και κάποια σχόλια καλοπροαίρετα.. Αυτό.. Και πάλι σορρυ και απο τη πλευρά μου

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Καθόλου…δεν είπα αυτό. Αυτό που λέω είναι πως προφανώς δεν νομίζω ότι θα διαρρεύσει κάτι τις επόμενες 4 μέρες. Όλα θα τα δούμε τώρα στις πρόβες. Ίσως η λέξη γκρίνια να μην ήταν ο δόκιμος όρος.

      Απάντηση
      • Greco London
        Greco London says:

        Εγώ και πάλι συγγνώμη παιδιά είστε πραγματικά φανταστικοί.. Απλά χεχεχ απλά έχουν φαγωθεί όλα τα νύχια. Άντε λίγες μέρες μείνανε όντως. Σας ευχαριστώ για την ευγενική σας απάντηση

        Απάντηση
  5. gogos
    gogos says:

    Προσωπικά δεν διακρίνω, ούτε πρήξιμο, ούτε μιζέρια, ούτε γκρίνια, ούτε… τίποτα, στα παραπάνω. Προσμονή και αγωνία βλέπω, που είναι δικαιολογημένη και αναμενόμενη (όπως και τις περισσότερες χρονιές).

    Η αλήθεια είναι ότι αφού εδώ στο site μας έχετε πει ότι γνωρίζετε τι θα παρουσιαστεί στη σκηνή, αλλά και ότι έχετε δει και υλικό, τότε είναι φυσικό να υπάρχουν ερωτήματα για να πείτε και σε μας τους αναγνώστες κάποια πράγματα. Το ότι δεν μπορείτε ή ότι δεν είστε υποχρεωμένοι, είναι νομίζω από όλους κατανοητό. Αλλά σίγουρα περιμένατε να συμβεί αυτό μετά τις δηλώσεις σας ότι είστε από τους λίγους που γνωρίζετε.

    Αναμένουμε την Δευτέρα να δούμε και (ελπίζω) να απολαύσουμε αυτό που ετοίμασε η ομάδα μας φέτος!
    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  6. C.G
    C.G says:

    Παιδιά κουράσατε. Και κουράσατε πολύ και επανειλημμένα. Κουράσατε σε απίστευτο βαθμό. Μήνες τώρα. Σχεδόν σε όλα τα άρθρα. Τα ίδια και τα ίδια, ξανά και ξανά, χωρίς σταματημό. Ελπίζω να είστε πολύ μικροί ηλικιακά για να σας δικαιολογήσω την απίστευτη επιμονή στα ίδια και στα ίδια. Έχω χάσει το μέτρημα στις φορές που οι αρθρογράφοι έχουν πει ότι σέβονται την επιθυμία της ελληνικής αποστολής και δεν θα αποκαλύψουν τι θα ετοιμάσει πριν τις πρόβες. Στις πόσες θα το καταλάβετε; Είχαμε το “πότε θα ακούσουμε το τραγούδι”, “πως είναι το τραγούδι”, σε “σαν ποιο τραγούδι μοιάζει” “πότε θα δούμε το βιντεο κλιπ” και και και. Λες και δεν θα έκαναν άρθρα με όλα αυτά τα παιδιά του site όταν ήταν η στιγμή να το κάνουν και περίμεναν πότε θα ρωτήσετε εσείς. Αν μπορούσαν να αποκαλύψουν για την σκηνική παρουσία δεν θα έκαναν σχετικό άρθρο αλλά θα απαντούσαν στην ερώτηση του Χ ή του Ψ χρήστη. Ελεος κάπου. 5 μέρες έμειναν. Αν είναι δυνατόν. Άντε και σας είπαν ότι θα βγάζει φωτιές από το στόμα, αν δεν το δείτε επί σκηνής τι θα αλλάξει; Έξαλλο με κάνατε. Πάω να φάω ένα παγωτό να ηρεμήσω.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Το αστείο ξέρεις πως είναι, πως οι περισσότεροι δεν αντιλαμβανονται ουτε το αυτονοητο. Αυτό δλδ που γράφεις παραπάνω, πως δλδ εχουμε ενα σαιτ, δεν θα θέλαμε να πούμε ολο κ περισσότερο για να εχουμε όλο κ περισσότερους αναγνώστες; Νομιζω πως φέτος ισως εξαιτιας κ της καραντινας εχει χαθει η κοινη λογικη σε μεγάλο βαθμο κ για να απαντήσω και σε εναν αλλο φιλο παραπάνω άλλο η αγωνια κλπ, αλλο η γκρινια. Στα 36 μου ξέρω να διακρίνω αυτες τις 2 εννοιες! Θα το ξανα πω αλλη μια φορα. Απολαύστε τον διαγωνισμο, γτ όπως ειδαμε τπτ δεν ειναι δεδομενο, ακομα και η Eurovision!

      Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Είσαι mood όμως Ντάξει έχουμε αγωνία αλλά με μέτρο. Σιγά τι έμεινε? 5 μόνο μέρες. Εδώ κάναμε υπομονή 2 μήνες θα λυσσαξουμε τωρα?

      Απάντηση
  7. Dimitris
    Dimitris says:

    Διάβασα κάπου πως η Στεφανία θα ερμηνεύσει το last dance σε μια ballad εκδοχή στο your face sounds familiar. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί δεν το ερμηνεύει στην κανονική εκδοχή του;

    Απάντηση
    • Petros
      Petros says:

      Για τον ίδιο λόγο που δεν λέγονται πολλά για τη σκηνική παρουσια(καλο είναι αυτό) .Οι περισσότερες χώρες φέτος χρησιμοποίησαν το piano version και όχι την κανονική έκδοση

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *