Φωκάς Ευαγγελινός: Η παρουσίαση είναι σαν μια παρτιτούρα, που όλα κρίνονται στο δευτερόλεπτο!

Δηλώσεις στην κάμερα του Star έκανε ο Φωκάς Ευαγγελινός, σχετικά με την εμφάνιση που έχει επιλέξει να κάνει η ελληνική συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό, μετά τον Β’ Ημιτελικό.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στην 1η Dress Rehearsal της Τετάρτης και την αντιμετώπιση αυτών. Επίσης, αναφέρει πως  το επίπεδο δυσκολίας της φετινής συμμετοχής είναι πολύ υψηλό, ξεκινώντας από τη χορογραφία, τους ίδιους τους συμμετέχοντες και τα εφέ τα οποία έχουν επιλεχθεί να εφαρμοστούν.

Όλη η παρουσίαση είναι δύσκολη, είναι σαν μια παρτιτούρα που όλα κρίνονται στο δευτερόλεπτο. Η παραμικρή καθυστέρηση, το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει στη συνολική εικόνα. Μπορεί να μην το καταλαβαίνει ο κόσμος, όμως το καταλαβαίνουμε εμείς.

Απαντώντας σχετικά με το άγχος μετά την πρόβα, ανέφερε:

Κι εγώ αγχώνομαι, για αυτό είναι οι πρόβες, για να διορθώνονται τα πράγματα και το κάνω πάντα σε όποια Eurovision και να είμαι, βλέπω τα λάθη μου και τα λάθη τους και διορθωνόμαστε όλοι μαζί.

Δείτε ξανά την εμφάνιση της Stefania στον Β΄ Ημιτελικό:

 

 

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    Και τι κατάλαβες που έβαλες στον εαυτό σου δύσκολα; χαντάκωσες την κοπέλα. Με ποια λογική δεν εκμεταλλεύεσαι την παρεχόμενη τεχνολογία με τις led οθόνες και φέρνεις τα δικά σου κάκιστα γραφικά; πάρε τώρα μια θέση γύρω στο 17 – ίσως και πιο κάτω – και μην μιλάς άλλο. Το υπερτροφικό εγώ σου πληρώνουμε φέτος.

    Απάντηση
  2. KostasEV
    KostasEV says:

    Παιδιά δεν είμαστε πουθενά στο Spotify εκτός από Ελλάδα και Κύπρο. Το Last Dance δεν έχει μπει καν στα Ολλανδικά charts ενώ έχουν μπει άλλες αδιάφορες συμμετοχές σε charts ευρωπαϊκών χωρών ( Ρουμανία, Ιρλανδία, Σουηδία κτλ).
    Σημαίνει ότι πέρασε και δεν ακούμπησε η συμμετοχή μας δυστυχώς, αν και τη λατρεύω.
    Δεν ξέρω τι γίνεται με την Ελλάδα, πραγματικά.
    Το 2018 μας έχουν δεκάδα, πατάει η Γιαννα το πόδι της στη Λισαβόνα πρόωρος αποκλεισμός
    Το 2019 πάλι δεκάδα, πατάει η Κατερίνα το πόδι της στο Τελ Αβιβ, 21η θέση
    Το 2021 μέσα στη δεκάδα ( ακόμα και μετά τις πρόβες) και τώρα κατάρρευση στα στοιχήματα.
    Μακάρι, το εύχομαι με όλη μου την καρδιά να σκίσουμε αλλά κάτι πάει τόσο λάθος με τις συμμετοχές μας.
    Δε γίνεται κάθε φορά να υπάρχει hype για τη συμμετοχή μας και ξαφνικά να καταρρέουν όλα.
    Σκέφτομαι ότι κάποιες χώρες μπορεί να πληρώνουν για να πλασάρονται ψηλά ακόμα και με αδιάφορα κομμάτια.
    Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι η ξεγραμμένη από όλους Ουκρανία, Πορτογαλία κτλ θα κάνουν πάταγο και Κύπρος και Ελλάδα θα πατώσουν;
    Αν και φέτος μετά από τόση προσπάθεια, δεν τα πάμε καλά ( έστω μέσα στη 12αδα) ας αποχωρήσουμε. Δε μας πάνε και το ξέρουμε. Μα δε γίνεται κάθε φορά να έχουμε άθλιες σειρές εμφάνισης ( Κύπρος, Ελλάδα 2019) περίεργες βαθμολογίες κτλ και να μη μιλάει κανείς. Και αυτό δε γίνεται μόνο σε εμάς αλλά και αλλού (Ρουμανία, Αλβανία, Κροατία) ενώ άλλες είναι υπερχαϊδεμένες (Σουηδία, Μαλτα, Ουκρανία)

    Απάντηση
    • Stavros
      Stavros says:

      Δεν σου φταίει καμία Ουκρανία και Πορτογαλία. Και οι δύο έχουν το ύφος τους, σωστότατο staging που υπηρετεί αυτό το ύφος και μεταδίδουν αυθεντικότητα. Στην Ελλάδα δυστυχώς ενώ έχουμε και φωνή καλή και τραγούδι όμορφο αντί να του βάλουμε ένα videoclip και ένα staging ακριβώς τόσο όσο χρειαζόταν για να έρθουν τα παραπάνω και να αναδειχθούν πειραματιζόμαστε είτε με τα κολλήματα γύρω από τη μυθολογία είτε με πρωτοποριακά εφέ που όμως αποσπούν από την ουσία. Το τραγούδι για να πάει καλά πρέπει να είναι όμορφο όχι απλά εντυπωσιακό! Στην περίπτωση τη φετινή ο Φωκάς σόρρυ χάλασε την συνεκτικότητα με το green screen.

      Απάντηση
      • KostasEV
        KostasEV says:

        Η Πορτογαλία έχει ένα αδιάφορο τραγούδι, για άλλη μια φορά στέλνει έναν ύπνο και τη δείχνουν 8η! Η Ουκρανία από το πουθενά είναι 4η, μήπως είναι τυχαίο(?) που κάθε χρόνο 2 αδιάφορα τραγούδια σαρώνουν για να κρατιέται το ενδιαφέρον του διαγωνισμού; Την Ελλάδα την έχουν χεσμένη και αυτό φαίνεται στα πάντα. Φέτος χαντακωθήκαμε και μόνοι μας καθώς παίζαμε εντός έδρας, είχαμε 2 χρόνια να προετοιμάσουμε κάτι μαγευτικό και βγάλαμε γκρι οθόνες. Του χρόνου που δε θα έχουμε Στεφανία από την Ολλανδία, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να μας δώσει κανείς σημασία. Όπως θα πάμε, έτσι θα έρθουμε.
        Είδαν τη δυναμική της Κύπρου, ξαφνικά έπεσε φουλ στα στοιχήματα (χωρίς προφανή λόγο) και τώρα εμφανίζεται πρώτη στη σκηνή, τελείως τυχαίο και αυτό.

        Απάντηση
  3. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Ο Φωκας εκανε ερασιτεχνικη δουλεια. Η green screen ειναι παμφθηνη, τη κανουν μεχρι και σε εκπομπες τυπου Μουτσινα και Καινούργιου με τον Πουλοπουλο. Πληρωσε βρε Φωκα τουλαχιστον κατι παραπανω να σου φτιαξουν ενα backdrop της προκοπής, που βγαινουμε με γκρι και ασπρες πολυκατοικιες που κανουν ζουμ ιν ζουμ αουτ…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *