Breaking News: Με COVID-19 η ερμηνεύτρια των Go_A;

Σε επίσημη ανακοίνωση της λίγο νωρίτερα η EBU μας ενημερώνει πως η κεντρική ερμηνεύτρια των GO_A, Kateryna Pavlenko, δεν θα πραγματοποιήσει την δεύτερη πρόβα της που θα πραγματοποιούνταν σε λίγη ώρα στην Ahoy Arena, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ ανίχνευσής κορωνοιού. Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος αναφέρεται πως βρέθηκαν αρνητικοί, δεν διευκρινίζεται όμως τι συνέβη με την Kateryna Pavlenko.

Το πιθανότερο είναι πως το rapid test ήταν θετικό και έτσι σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο θα έπρεπε να πραγματοποιήσει μοριακό τεστ για την επιβεβαίωση.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU σε περίπτωση που κάποιος καλλιτέχνης βρεθεί θετικός στον COVID-19, πριν πραγματοποιήσει την δεύτερη του πρόβα, τότε θα διαγωνιστεί μέσω του Live On Tape Video.

Η σημερινή πρόβα των Go_A πάντως θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με τον καλλιτέχνη που έκανε και την stand in πρόβα της Ουκρανίας. Στην ανακοίνωση της EBU, αναφέρεται πως θα μας ενημερώσουν με την τελική εξέλιξη του θέματος.

H Ουκρανία συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2021 με το τραγούδι Shum.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

Πηγή: EBU

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. C.G
    C.G says:

    Πόσο κρίμα αν ισχύει. Εύχομαι να μην ισχύει. Η Ουκρανία ήταν η χώρα που εκτοξεύτηκε κυριολεκτικά μετά την πρώτη πρόβα στα στοιχήματα και απο 16η έφτασε 8η. Στην περίπτωση που ισχύει ελπίζω το live on tape να είναι ότι ετοίμασαν και είδαμε στην πρώτη πρόβα ή κάτι εξίσου καλό.

    Απάντηση
    • C.G
      C.G says:

      Νομίζω αφού πραγματοποιήσει και την δεύτερη πρόβα παίζει το βίντεο από την πρόβα. Και λογικό γιατί η πρώτη είναι πολύ τεχνική και δοκιμαστική.

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν ισχύει θα είναι πραγματικά πολύ στενάχωρο. Για όποια αποστολή και αν συμβεί θα είναι στενάχωρο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *