Christer Bjorkman: H Ελλάδα φέτος με κάνει υπερήφανο!

Συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός στον κόσμο της Eurovision Σουηδός τηλεοπτικός παραγωγός Christer Björkman, στην ΕΡΤ με αφορμή την φετινή έκδοση του διαγωνισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ρόττερνταμ των Κάτω Χωρών, αλλά και με αφορμή την επικείμενη Αμερικανική έκδοση του διαγωνισμού το 2022, όπου θα συμμετέχουν οι 50 πολιτείες, η πρωτεύουσα Ουάσιγκτον Περιφέρεια της Κολούμπια, και οι 4 αμερικανικές υπερπόντιες κτίσεις ( Παρθένοι Νήσοι, Πουέρτο Ρίκο, Γκουάμ και Βόρειες Μαριάνες Νήσοι).

Σχολιάζοντας την μεγάλη εξέλιξη του διαγωνισμού την τελευταία δεκαετία, έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στο διαγωνισμό. Συγκεκριμένα ο Christer Björkman
ανέφερε:

Έχετε πραγματικά ένα πολύ καλό τραγούδι φέτος! Και είμαι πολύ χαρούμενος για εσάς. Πολύ υπερήφανος για τη δουλειά που κάνετε! Συνεχίστε την καλή δουλειά!

 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ της ΕΡΤ με τις δηλώσεις του Σουηδού παραγωγού.

 

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

 

1 reply
  1. Eurovision Greece
    Eurovision Greece says:

    Ο Christer Björkman μίλησε μόνο για την αμερικανική έκδοση του διαγωνισμού. Τις δηλώσεις για την Ελλάδα, τις έκανε ο σκηνοθέτης και σχολιαστής της σουηδικής τηλεόρασης. Αυτά συμπέρανα από το βίντεο

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *