Damiano David: “Γιατί έκανε το τεστ για ναρκωτικά”; | Πρώτη συνέντευξη σε ελληνικό μέσο!

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την νίκη των Maneskin στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έδωσε ο Damiano David, τραγουδιστής του συγκροτήματος. Ο νεαρός ερμηνευτής μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, αναφέρθηκε φυσικά στην επίμαχη σκηνή και στις κατηγορίες που ακολούθησαν, εξηγώντας και τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πραγματοποιήσει τοξικολογική εξέταση.

Ένοιωσα προσβεβλημένος

Βαθιά προσβεβλημένος από όσα ειπώθηκαν μετά την νίκη τους, εμφανίσθηκε ο Damiano David.

Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος και γι’αυτό προσφέρθηκα από την πρώτη στιγμή να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης ουσιών. Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση ουσιών και είμαστε εναντίον των ναρκωτικών. Προφανώς μας ενόχλησε το όλο θέμα που προέκυψε, επειδή θέλουμε ο κόσμος να μιλάει μόνο για τη μουσική μας. Η καθαρή μας συνείδηση όμως μας έκανε να μην έχουμε καμία αμφιβολία. Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο.

Damiano David στο Πρώτο Θέμα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Damiano David, o 22χρονος Ιταλός τραγουδιστής των Maneskin, είχε κατηγορηθεί πως σνίφαρε κοκαίνη μέσα στο green room, καθώς σε πλάνο φάνηκε να σκύβει πάνω στο τραπέζι.

Θέλουμε να έρθουμε στην Ελλάδα για συναυλία

Ο Damiano φυσικά ερωτήθηκε και για την Ελλάδα. Αν και έχουν έρθει με το συγκρότημα για διακοπές, δεν έχουν ακόμη τουλάχιστον πραγματοποιήσει κάποια συναυλία, κάτι που θα ήθελαν πολύ.

Έχουμε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, που είναι μια πανέμορφη χώρα. Θα θέλαμε όμως να πραγματοποιήσουμε και μία συναυλία εκεί για τους θαυμαστές μας. Δεχθήκαμε πολλά μηνύματα υποστήριξης από Έλληνες!

Η Ιταλία με τους Maneskin και το Zitti E Buoni ήταν οι μεγάλοι νικητές του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις γύρω από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *