EBU: Έρευνα για το περιστατικό με τους Maneskin στο Green Room!

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η EBU αναφέρει πως θα πραγματοποιήσει περαιτέρω έρευνες, για το στιγμιότυπο που σημειώθηκε με τους Maneskin στο green room και έχει επισκιάσει την νίκη τους.

Το ιταλικό συγκρότημα, που κατάφερε να κερδίσει στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, κατηγορείται για εμπλοκή σε μία πολύ άσχημη ιστορία. Σύμφωνα με ένα πλάνο από την χθεσινή μετάδοση, φέρεται ο Damiano, ο κεντρικός ερμηνευτής των Maneskin, να κάνει χρήση κοκαίνης.

Η EBU έστειλε επίσημη ανακοίνωση για το ζήτημα, αναφέροντας:

Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το βίντεο των Ιταλών νικητών του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα απέρριψε έντονα τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει ένα εθελοντικό τεστ ναρκωτικών μετά την άφιξή του, στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν χθες το βράδυ αλλά δεν μπόρεσε να οργανωθεί αμέσως από την EBU. Η μπάντα, η διεύθυνση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας έχουν ενημερώσει ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαρίστηκε από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο. Εξακολουθούμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε με περισσότερες πληροφορίες σε εύθετο χρόνο. 

Με ενδιαφέρον λοιπόν αναμένουμε τις εξελίξεις στο ζήτημα αυτό.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

1 reply
  1. Stavros
    Stavros says:

    Γελοιοτητες…και το βίντεο να δει κανείς βλέπει ξεκάθαρα ότι και τα δύο του χέρια είναι ανεβασμένα και απλά κάτι κάνει με τα πόδια του. Πιάνει ένας άσχετος μια λεπτομερεια, το κάνει δήθεν είδηση, το συνδυάζει με μπόλικη προκατάληψη για την εμφάνιση και δημιουργείται δηθεν σκάνδαλο. Ελεος

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *