Editorial: Eurovision 2021 – Η 6η μέρα!

Ολοκληρώθηκε και η έκτη ημέρα των προβών της Eurovision 2021, όπου είδαμε τη δεύτερη πρόβα της Μάλτας από τον Πρώτο Ημιτελικό, το πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού και τις πρώτες τεχνικές πρόβες από την Ολλανδία και τις BIG5. Μέσα σε αυτές και η δεύτερη τεχνική πρόβα της Ελλάδας.

Στην σειρά αυτή των άρθρων, στο τέλος κάθε ημέρας, θα σας αναφέρουμε αυτά που μας άρεσαν, αλλά και όσα δεν μας άρεσαν. Εσείς στα σχόλια μπορείτε να ρωτάτε ό,τι σας απασχολεί, από όσα περιελάμβανε το ημερήσιο μενού και οι συντάκτες μας θα σας απαντήσουν.

Σήμερα στο κέντρο τύπου στο Ahoy βρίσκονταν το EurovisionFun αλλά και τα Eurovision Buddies. Οι υπόλοιποι που είμαστε πίσω στην Ελλάδα, παρακολουθήσαμε και εμείς όλη τη δράση από το διαδικτυακό κέντρο τύπου και βγάλαμε όλοι μαζί τα συμπεράσματα μας.

Δέκα χώρες σήμερα έκαναν την δεύτερη τους τεχνική πρόβα, ενώ έξι την πρώτη και είχαμε εκπλήξεις θετικές και αρνητικές.

Τι μας άρεσε

Κατά γενική ομολογία η Ελλάδα μας είχε μία από τις καλύτερες πρόβες σήμερα. Η Stefania ανέβηκε με θάρρος στη σκηνή της Ahoy Arena και ήταν εξαιρετική. Είμαστε σίγουροι πως πλέον η χώρα μας θα επιστρέψει και πάλι στους χρυσούς αιώνες της.

Οι Hurricane από τη Σερβία έβαλαν φωτιά στο στάδιο. Η σέξι και δυνατή τους σκηνική παρουσία είναι ο λόγος που αγαπάμε και θέλουμε να βλέπουμε τέτοιες συμμετοχές στη σκηνή της Eurovision. Αυτή τη φορά το γυναικείο συγκρότημα έπεισε και τους πιο δύσπιστους.

Η Μάλτα με τη Destiny μετά την αλλαγή των ρούχων φάνηκε να είναι βελτιωμένη. Οι επιτροπές σίγουρα θα την λατρέψουν. Βέβαια πολλοί φανς δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκαν.

Η Ιταλία με τους Måneskin, σήμερα κέρδισε και τους πιο δύσπιστους κάνοντας του υποψήφιους ακόμα και για τη νίκη.

Η Ισπανία ήταν η ευχάριστη έκπληξη της ημέρας. Κανείς μας δεν περίμενε να εντυπωσιαστεί από την ερμηνεία του Blas Cantó αλλά και από την ατμοσφαιρική του εμφάνιση.

Η Γαλλία με την Barbara Pravi κέρδισε το μεγαλύτερο χειροκρότημα. Είναι και αυτή υποψήφια για την νίκη βέβαια σε κάποιους έλειψε η λάμψη που είχε στον εθνικό τελικό.

Τι δεν μας άρεσε

Η διοργανώτρια Ολλανδία με την Jeangu Macrooy δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Δυστυχώς δε θα αποφύγει τις τελευταίες θέσεις στον μεγάλο Τελικό.

Η Γερμανία είναι στο ίδιο μήκος κύματος με την Ολλανδία. Για άλλη φορά η χώρα δεν φαίνεται να πετυχαίνει ένα καλό αποτέλεσμα.

Τέλος, το Ηνωμένο Βασίλειο με τον James Newman δεν τράβηξε την προσοχή. Η χώρα μάλλον θα συνεχίσει να κακά αποτελέσματα της στο Διαγωνισμό.

Οι υπόλοιπες χώρες

Η Τσεχία, η Αυστρία, η Πολωνία, η Εσθονία, ο Άγιος Μαρίνος, η Μολδαβία και η Ισλανδία, μας άφησαν ανάμικτα συναισθήματα. Κάποιες βελτιώθηκαν και κάποιες άλλες όχι. Σίγουρα μερικές από αυτές θα τις δούμε στον Τελικό και έχουν φόντα να μας εκπλήξουν.

 

Ψηφίστε για την καλύτερη σημερινή πρόβα ΕΔΩ και ΕΔΩ

Ενώ διαβάστε και το καθιερωμένο άρθρο για τα στοιχήματα και πως η έκτη πρόβα τα επηρέασε!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

Πηγή Φωτογραφιών: eurovisiontv

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Dimitris
    Dimitris says:

    Ελπίζω η Ελλάδα να εντυπωσιάσει τη βραδιά του ημιτελικού. Δυστυχώς διάβασα κάποια άσχημα σχόλια για την εμφάνιση. Δε μπορώ να καταλάβω που κολλάνε αλλά από ότι διαβάζω πολλοί βγάζουν τα νεύρα τους σε εμάς.

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Όσο χαρούμενος είμαι με το πως μας “συστήνεται” και γράφει στη κάμερα η Στεφανία, τόσο προβληματισμένος είμαι με τα γραφικά-εφέ που έχουν εμφανέστατες ατέλειες!
    Για την ώρα πάντως δεν συμμερίζομαι (από αυτά τα ελάχιστα που έχω δει) την άποψη των παραπάνω συντακτών ότι όλα είναι άψογα… Μακάρι όλα να πάνε κατ’ ευχήν στο τέλος και να ευχαριστηθούμε μια πραγματικά ωραία συμμετοχή, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

    Απάντηση
  3. Benedictos
    Benedictos says:

    Αγαπάω το τραγούδι μας και στηρίζω Ελλάδα αλλά δεν νομίζω ότι χωράει κάποια δικαιολογία το γεγονός ότι το απόσπασμα από την πρόβα που έβγαλε το επίσημο κανάλι φαίνεται με ημιτελές το εφέ λόγω σκιών κτλ. Όπως όλες οι χώρες έτσι και εμείς είχαμε ούτε λίγο ούτε πολύ δυο χρόνια σχεδόν να δουλέψουμε τα πάντα (το υπέροχο φόρεμα της Στεφανίας φωνάζει Supergirl-ηρωιδα από μακριά). Αν τώρα μια βδομάδα πριν τον ημιτελικό ανακαλύπτουμε ότι το λευκό παντελόνι του χορευτή δεν φαίνεται καλά επειδή εξαφανίζεται όταν πέφτει πάνω στο λευκό φόντο που εμείς οι ίδιοι έχουμε επιλέξει και δουλέψει πάνω σε αυτό, ε τι να πω…δεν φταίνε οι ξένοι μετά.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Συμφωνώ, υπάρχουν ακόμα ατέλειες οι οποίες πρέπει να διορθωθούν γιατί σαν ιδέα είναι ωραία και πρωτότυπη. Σαφώς με ρίσκο αλλά χρειάζεται δουλίτσα ακόμα. Ελπίζω να μην αγνοηθούν αυτά τα σχόλια πολλών από εμάς.

      Απάντηση
  4. C.G
    C.G says:

    Η ελληνική συμμετοχή αυτή την στιγμή έρχεται σε δεύτερη μοίρα για μένα. Όλες μου οι σκέψεις και η ειλικρινής μου συμπαράσταση στα ζόρια που τραβάτε. Τι να πω δεν πειράζει του χρόνου ίσως να το χαρείτε αν και δεν νομίζω. Τα φιλιά μας όσο εμείς καραγουστάρουμε τα πάντα όλα φέτος τόσο από Ελλάδα και Κύπρο όσο και γενικότερα. Εσείς προσέξτε μην σας ξεφύγει καμιά ατέλεια από κανένα στασάκι της φόρμας της Στεφανίας. Χαχαχχααχαχα. Σι γιου ιν φάιναλ.

    Απάντηση
  5. andrik
    andrik says:

    Εγω θελω να πω οτι η Στεφανια απο την αρχη δεν μου γεμιζε το ματι,περυσι πιστευα οτι θα μεινουμε συον ημιτελικο,φετος το τραγουδι ηταν ωραιο….Και φτανουμε στο σημερα,οπου βλεπω κατι καλο που εχει ελπιδες για μια καλη θεση ΑΛΛΑ βλεπω και μια Κυπρο να θελει επιτυχια σαν τρελη…..Δε ξερω αν γινεται να πανε και τα 2 καλα….Καποτε ανατριχιαζα οταν εβγαινε η Ελλαδα απο το 2018 μεχρι σημερα το παθαινω με τη Κυπρο μας!!!Μακαρι να πανε καλα και τα 2 κοριτσια

    Απάντηση
  6. dimitris esc
    dimitris esc says:

    Αυτό που βλέπουμε τουλάχιστον από την πρόβα είναι απογοητευτικό και φάνηκε και σήμερα από την ψήφο των δημοσιογράφων. Πολυδιαφημίστηκε ως κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στη σκηνή της Eurovision, δημιούργησε προσδοκίες και τελικά φαίνεται σχετικά απροβάριστο και αστείο.

    Απάντηση
    • Apostolos Bogiannos
      Apostolos Bogiannos says:

      Αυτή η ψηφοφορία δεν υπάρχει πουθένα στο press center, κανείς δεν ξέρει που ψηφίζεις. Την δημιουργησε το συγκεκριμένο απλά σάιτ που την διαδιδει με τυχαίους φάνς!!

      Απάντηση
  7. Τζίνα
    Τζίνα says:

    Καλημερα και συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ σας ,μας κρατάτε ενημερωμένους συνέχεια .Θα ήθελα να σχολιάσω το γεγονός ότι στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Instagram δεν ανέβασαν την πρόβα μας(swipe up) και επίσης δεν γράφουν καν το ονομα της ,αλλά την αναφέρουν ως Greece στο post .Θα ήθελα την γνώμη σας πανω σε αυτό το κομμάτι .Επίσης,ξέρετε αν έχουν γίνει επισημάνσεις για τα εφέ ? Έχουμε φάει τρελό κράξιμο στο Youtube ότι φαίνονται φθηνά

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *