Editorial: Eurovision 2021 – Η 8η μέρα!

Ολοκληρώθηκε και η όγδοη και τελευταία ημέρα των προβών της Eurovision 2021, όπου είδαμε τις δεύτερες τεχνικές πρόβες από την Ολλανδία και τις BIG5.

Στην σειρά αυτή των άρθρων, στο τέλος κάθε ημέρας, θα σας αναφέρουμε αυτά που μας άρεσαν, αλλά και όσα δεν μας άρεσαν. Εσείς στα σχόλια μπορείτε να ρωτάτε ό,τι σας απασχολεί, από όσα περιελάμβανε το ημερήσιο μενού και οι συντάκτες μας θα σας απαντήσουν.

Σήμερα στο κέντρο τύπου στο Ahoy βρίσκονταν το EurovisionFun αλλά και τα Eurovision Buddies. Οι υπόλοιποι που είμαστε πίσω στην Ελλάδα, παρακολουθήσαμε και εμείς όλη τη δράση από το διαδικτυακό κέντρο τύπου και βγάλαμε όλοι μαζί τα συμπεράσματα μας.

Έξι χώρες σήμερα έκαναν την δεύτερη τους τεχνική πρόβα.

Τι μας άρεσε

Η Ιταλία με τους Måneskin, σήμερα κέρδισε πάλι τις εντυπώσεις, κάνοντας τους υποψήφιους ακόμα και για τη νίκη.

Η Ισπανία μας εντυπωσίασε ξανά από την ερμηνεία του Blas Cantó αλλά και από την ατμοσφαιρική του εμφάνιση. Η Ισπανία φέτος θα γλιτώσει μάλλον μια από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η Γαλλία με την Barbara Pravi κέρδισε το μεγαλύτερο χειροκρότημα. Είναι και αυτή υποψήφια για την νίκη, μετά από 44 ολόκληρα χρόνια.

Οι υπόλοιπες χώρες

Η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ολλανδία, μας άφησαν ανάμικτα συναισθήματα. Δυστυχώς, καμιά από αυτές δεν φαίνεται να γλιτώνει μία από τις τελευταίες θέσεις.

Ψηφίστε για την καλύτερη σημερινή πρόβα ΕΔΩ.

Ενώ διαβάστε και το καθιερωμένο άρθρο για τα στοιχήματα και πως η όγδοη πρόβα τα επηρέασε!

 

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

Πηγή φωτογραφιών: Eurovisiontv

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    1. Γαλλία: αριστούργημα και μακάρι να κερδίσει.
    2. Ιταλία πολύ μακριά από τα γούστα μου όμως είναι μια πολύ καλή συμμετοχη, όχι όμως για νικητήριο. Δεκάδα ή και 5αδσ θα βρεθεί.
    3. Γερμανία: έχει πλάκα το staging και το τραγούδι είναι εύθυμο και κάπως πιασαρικο. Ίσως μπει οριακά στην 20αδα.
    4. Ισπανία: ωραία φωνή, οκ σκηνική παρουσία (αν κι θα ήθελα κάτι πιο κοντά στο βίντεο κλιπ) και το τραγούδι το ακούω ευχάριστα. Δύσκολα όμως να αποφύγει το bottom 5
    5. Ολλανδία έχει ένα δικό του μήνυμα, είναι πολύ προσωπικό για τον καλλιτέχνη και άρτια στημένο. Δύσκολο να αποφύγει το bottom 5, ως είθισται πλέον για όλες της διοργανώτριας από το 2017 και μετά.
    6. Ηνωμένο Βασίλειο. Εύθυμο αλλά ως εκεί. Στο τέλος περνάει αδιάφορο και δεν μου αρέσει πολύ το στήσιμο. Ενδεχομένως να ανοίξει τον μεγάλο τελικό. Θεωρώ ακατόρθωτο να γλιτώσει το bottom 5.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *