Editorial: Eurovision 2021 – 4η ημέρα!

Η τέταρτη ημέρα των προβών για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η σημερινή μέρα είχε αρκετό ενδιαφέρον και μερικές εκπλήξεις.

Οκτώ χώρες σήμερα έκαναν την πρώτη τους τεχνική πρόβα και είχαμε πολλές ανατροπές, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Στην σειρά αυτή των άρθρων, στο τέλος κάθε ημέρας, θα σας αναφέρουμε αυτά που μας άρεσαν, αλλά και όσα δεν μας άρεσαν. Εσείς στα σχόλια μπορείτε να ρωτάτε ό,τι σας απασχολεί, από όσα περιελάμβανε το ημερήσιο μενού και οι συντάκτες μας θα σας απαντήσουν.

Σήμερα στο κέντρο τύπου στο Ahoy βρίσκονταν το EurovisionFun αλλά και τα Eurovision Buddies. Οι υπόλοιποι που είμαστε πίσω στην Ελλάδα, παρακολουθήσαμε και εμείς όλη τη δράση από το διαδικτυακό κέντρο τύπου και βγάλαμε όλοι μαζί τα συμπεράσματα μας.

Τι μας άρεσε

Η Βουλγαρία ήταν η χώρα που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η VICTORIA με μία πολύ συναισθηματική ερμηνεία κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες, ακόμα και τους πιο δύσπιστους! Φαίνεται ότι η Βουλγαρία θέλει πολύ μία πρώτη νίκη στον διαγωνισμό και ίσως φέτος να το πετύχει. Οι στοιχηματικές φαίνεται να συμφωνούν, καθώς η χώρα έχει συνεχώς ανοδικές τάσεις.

Andres Putting / EBU

Η Ελβετία μπορεί να μην ενθουσίασε τόσο, ήταν όμως μία πολύ καλή πρόβα και ο Gjon’s Tears ήταν πολύ καλός στην ερμηνεία του τραγουδιού. Ίσως να περιμέναμε να μεταδώσει λίγο περισσότερο συναίσθημα, κάτι το οποίο η Βουλγαρία πέτυχε σε μεγαλύτερο βαθμό. Ίσως αν το καταφέρει στις επόμενες πρόβες να ανέβει και στην πρώτη θέση των στοιχημάτων.

Thomas Hanses / EBU

Η ομάδα μας ενθουσιάστηκε και με την Αλβανία. Η Anxhela Peristeri ήταν συγκλονιστική και πιστεύουμε ότι η Αλβανία θα πάει καλύτερα από ό,τι νομίζουν οι περισσότεροι!

Πηγή: Eurovisiofun

Τι δεν μας άρεσε

Η χώρα που δεν εντυπωσίασε κανέναν σήμερα ήταν η Λετονία. Η Samanta Tina δεν ήταν στα καλύτερά της και το άδειο σκηνικό δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Το χειροκρότημα στο press center ήταν πολύ παγωμένο. Δύσκολα θα καταφέρει να προκριθεί το βράδυ του δεύτερου ημιτελικού.

Thomas Hanses / EBU

Παγωμένες οι αντιδράσεις και για τη Γεωργία. Παρά την ικανοποιητική ερμηνεία του Tornike Kipiani και την υποβλητική ατμόσφαιρα, το τραγούδι δεν εντυπωσιάζει και δεν έχει την επίδραση που θα ήθελε η χώρα.

Andres Putting / EBU

Τέλος, η Δανία παρόλο που συμμετέχει με ένα uptempo τραγούδι με αρκετή ζωντάνια δεν κατάφερε να πείσει. Το ότι εμφανίζεται μετά την Ελβετία δεν βοηθάει καθόλου τις όποιες ελπίδες.

Thomas Hanses / EBU

Τι θέλουμε να ξαναδούμε

Η Φινλανδία μας δίχασε λίγο. Θα περιμέναμε ίσως κάτι παραπάνω από μία ροκ εμφάνιση, αλλά δεν πείστηκαν όλοι από την παρουσία των Blind Channel. Το σκηνικό φαίνεται λίγο άδειο και χωρίς τα πυροτεχνήματα η εμφάνιση είναι λίγο βαρετή σε κάποια σημεία για ορισμένους από εμάς.

Andres Putting / EBU

Η Πορτογαλία είναι από τις πιο κερδισμένες χώρες σήμερα, καθώς σημείωσε μια μεγάλη άνοδο στα στοιχήματα, αλλά επίσης δίχασε την ομάδα μας. Ορισμένοι βρήκαν ωραία την ρετρό παρουσίαση, ορισμένοι την θεώρησαν τετριμμένη και λίγο βαρετή. Δεν θα αποκλείαμε όμως να δούμε την Πορτογαλία ακόμα και στον μεγάλο τελικό αν το συγκρότημα καταφέρει να βελτιωθεί λίγο και να πείσει και τους δυσκολότερους!

Andres Putting / EBU

Η Eurovision επέστρεψε και επέστρεψε πολύ κοντά στην κανονικότητα της, με καλλιτέχνες επί σκηνής, εντυπωσιακές και μη εμφανίσεις, πρόβες, συνεντεύξεις και όλα αυτά που κάνουν τον Μάιο ξεχωριστό!

Ψηφίστε για την καλύτερη σημερινή πρόβα ΕΔΩ

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun αφού το βράδυ θα έχουμε και το καθιερωμένο άρθρο για τα στοιχήματα και πως η τρίτη πρόβα τα επηρέασε!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Dimitris
    Dimitris says:

    Είναι εύκολο να μας πείτε τις θέσεις Ελλάδας και Κύπρου στα στοιχήματα στο oddschecker? Διαβάζω ότι στο eurovisionworld δεν ανανεώνονται τόσο συχνά

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Για σήμερα.
    1. Βουλγαρία. Φωνή εμφάνιση συναίσθημα όλα τέλεια. Άνετη πρόκριση και διεκδικεί μια καλή διάκριση
    2. Ελβετία ωραία φωνή και τραγούδι η σκηνική παρουσία κάπως περίεργη θέλω να δω πως γράφει. Σίγουρα τελικό και εκεί αρκετά ψηλά τώρα το πόσο ψηλά θα δείξει.
    3. Φιλανδία, ναι μεν μου αρέσει αλλά η σκηνική παρουσία μου βγάζει πολύ vibes Ουγγαρίας 2018. Στο τελικό θα είναι, εκεί δε ξέρω τι μπορεί να κάνει.
    4. Πορτογαλία. Ευχάριστη έκπληξη που διεκδικεί την πρόκριση αλλά στον τελικό δεν νομίζω να βρεθεί ψηλά.
    5. Αλβανία ωραία φωνή αλλά η σκηνική παρουσία και το ενδυματολογικό μου φαίνεται τελείως άκυρο για έθνικ βαλκανική μπαλάντα. Λογικά θα προκριθεί λόγω φωνής και αλβανικής ομογένειας
    6. Λετονία. Συμπαθητικη σκηνική παρουσία, και φωνή. Το τραγούδι δεν… Δύσκολη η πρόκριση όχι βέβαια ακατόρθωτη
    7. Δανία βγήκε κάπως υποτονικό και το τραγούδι δεν με πείθει. Θεωρώ θα μείνει εκτός τελικού έστω οριακά,αλλά έχει κάποιες καλουτσικες πιθανότητες για πρόκριση.
    8. Γεωργία. Κάποιος πρέπει να τερματίσει τελευταίος. Θα ναι κατόρθωμα αν γλιτώσει το bottom 3 του ημιτελικού. Βαρετό κομμάτι, ωραία όμως παρουσιασμενο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *