Eurovision 2021: Αλλαγή στην κορυφή – Κερδισμένες Κύπρος και Ελλάδα

Δεύτερη ημέρα προβών σήμερα στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ, με εννιά χώρες να εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του φετινού διαγωνισμού. Με τις πρώτες πρόβες του Α’ Ημιτελικού να ολοκληρώνονται σήμερα, οι στοιχηματικοί πίνακες έχουν αλλάξει σημαντικοί και το σημερινό μας update θα σας τις παρουσιάσει.

Τα φαβορί

Αλλαγή στην κορυφή για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες είχαμε σήμερα. Η εμφάνιση της Destiny φέρεται να μην έπεισε ιδιαίτερα τους bookies, οι οποίοι και δεν την θεωρούν πλέον ως το πρώτο φαβορί για νίκη στη Eurovision 2021.

Έτσι, στη θέση της Μάλτας βρίσκεται πλέον η Γαλλία. Λίγες ημέρες πριν την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή της Ahoy, η Barbara Pravi φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για τη νίκη στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Πτωτικές τάσεις παρουσιάζουν οι αποδόσεις τόσο της Ελβετίας όσο και της Ιταλίας εν αναμονή των δικών τους προβών μέσα στις επόμενες ημέρες, εκμεταλλευόμενες την αντίστοιχη πτώση της μέχρι πρότινος πρώτης, Μάλτας.

Μετά από δύο ημέρες στο Ρότερνταμ το σίγουρο είναι ένα: κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής στην μάχη της κορυφής, η οποία αναμένεται να παρουσιάσει και άλλες διακυμάνσεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι νικητές

Στους νικητές της σημερινής ημέρας βρίσκεται η Κύπρος. Η Έλενα Τσαγκρινού και το “El Diablo” φιγουράρουν πλέον στην όγδοη θέση των στοιχηματικών πινάκων, μία θέση υψηλότερα σε σχέση με την αντίστοιχη χθεσινή. Με τις αποδόσεις νίκης της Κύπρου να παρουσιάζουν πτώση, είναι πολύ πιθανόν μέσα στις επόμενες ώρες να ανέβει μέχρι και στην έβδομη θέση.

Για τα καλά στο κόλπο της δεκάδας έχει μπει η Ουκρανία, η οποία ξεχώρισε στη σημερινή δεύτερη μέρα προβών της Eurovision 2021. Οι Go_A κέρδισαν τις εντυπώσεις και ανέβηκαν πέντε θέσεις σε σχέση με χθες. Με την πτωτική πορεία των αποδόσεών τους θεωρείται θέμα χρόνου η είσοδός τους στη δεκάδα, ξεπερνώντας την 9η Σουηδία και τη 10η Φινλανδία.

Τρεις θέσεις ψηλότερα βρίσκεται και η Κροατία, η οποία είναι πλέον 17η. Η Albina και το δυναμικό “Tick – Tock” συνεχίζουν την αργή αλλά σταθερή άνοδό των τελευταίων ημερών.

Οι χαμένοι

Δύο είναι οι μεγάλες χαμένες της σημερινής δεύτερης ημέρας προβών. Τόσο η Νορβηγία όσο και η Ρουμανία φαίνεται να μην εντυπωσίασαν τους bookers, οι οποίοι και τους έριξαν στη 13η και 20η θέση αντίστοιχα.

Η συμμετοχή της σκανδιναβικής χώρας έπεσε κατά πέντε θέσεις σε σχέση με χθες, ευρισκόμενη για πρώτη φορά εκτός δεκάδας κατά τη διάρκεια της φετινής Eurovisionικής περιόδου.

Όσον αφορά τη Ρουμανία, η Roxen και το “Amnesia” σημείωσαν πτώση έξι θέσεων, με την αδύναμη σκηνική παρουσία της βαλκανικής χώρας να επηρεάζει κατακόρυφα τις αποδόσεις νίκης της.

Ελλάδα

Από τη 14η θέση των στοιχηματικών πινάκων θα ξεκινήσει τις πρόβες της η ελληνική αποστολή στο Ρότερνταμ. Έχοντας ανεβεί μέσα σε λίγες ώρες μία θέση, εκμεταλλευόμενη την πτώση της Ρουμανίας και του Σαν Μαρίνο, η Ελλάδα ξεκινάει από μία καλή αφετηρία την προσπάθειά της στη Eurovision 2021.

Με τις ευχές όλων μας να είναι μαζί με τη Stefania και την υπόλοιπη ομάδα, μία ενδεχόμενη καλή σκηνική παρουσία στην αυριανή πρώτη πρόβα είναι πολύ πιθανόν να ανεβάσει τη χώρα μας εντός Top 10.

Σε κάθε περίπτωση, οι στοιχηματικές ανακατατάξεις είναι πολλές καθημερινά και μόνο το Σάββατο 22 Μαΐου θα μπορούμε να έχουμε μία πλήρη εικόνα για το κατά πόσον επαληθεύτηκαν οι προβλέψεις των bookers.

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Τώρα βρε παιδιά, αυτό το με μία ΕΝΔΕΧΌΜΕΝΗ καλή σκηνική παρουσία στην αυριανή πρόβα που γράφει στο άρθρο, ΠΩΣ να το εκλάβουμε; Ως καλό; Ή ως κρατήστε μικρό καλάθι; Δεν είμαι αρνητικός, σε καμία περίπτωση, αλλά θα εκτιμούσα αν μου απαντούσε ο συντάκτης του άρθρου πως ακριβώς το σκέφτηκε όταν έγραφε τη συγκεκριμένη πρόταση. Ευχαριστώ!

    Απάντηση
    • Mary
      Mary says:

      Ακριβώς το ίδιο θα έλεγα. Τι ενδεχόμενη βρε παιδιά? Εσείς μας λέγατε μέχρι πριν λίγες μέρες ότι όλοι θα εντυπωσιάσουν.Τωρα έγινε ενδεχόμενη? Και τέλος πάντων δώστε μια απάντηση στους αναγνώστες που σας τιμούν με τα κλικ τους….με βάση τις μέχρι τώρα εμφανίσεις η Ελλάδα έχει καλύτερη και εντυπωσιακότερη σκηνική παρουσία?

      Απάντηση
      • Dimitris
        Dimitris says:

        Όντως και εγώ αρχίζω να προβληματίζομαι. Δε θέλω να πω κάτι κακό για το site ούτε για τους συντάκτες γιατί μπορεί η λέξη “ενδεχόμενη” να μην ειπώθηκε σωστά. Όμως, αρχίζω να φοβάμαι λίγο για αύριο γιατί κάθε χρόνο τα ίδια έχουμε και ανησυχώ μήπως δεν κάνουμε και φέτος τίποτα

        Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αρχίσαμε τα ενδεχόμενα….
    Μάλιστα, ενδεχόμενη; Ενδεχόμενη! Έτσι και αλλιώς κάτι ώρες μένουν. Εγώ πάντως όσο “μίζερο” και αν ακούγεται κρατάω μικρό καλάθι δεδομένου του hype που δημιουργήθηκε για την unprecedented σκηνική μας παρουσία (και είδαμε τι έπαθε σήμερα η Μάλτα) και συν ότι σαν χώρα έχουμε απογοητεύσει πολλές φορές σκηνικά στο πολύ πρόσφατο παρελθόν!
    Καλή μας επιτυχία!!

    Απάντηση
  3. Copy
    Copy says:

    Το ενδεχόμενη εμπεριέχει φοβία.
    Για τα φωνητικά ή για το visual ; ας εξασφαλίσουμε το πρώτο και μετά την δεύτερη πρόβα συζητάμε και το δεύτερο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *