Eurovision 2021: Δείτε τα αποτελέσματα της έκτης μέρας του Press Poll!

Όπως σας ενημερώσαμε και από τα προηγούμενα μας άρθρα ξεκίνησε το Press Poll 2021. Έχοντας πραγματοποιήσει πλέον όλες οι χώρες τις τρείς πρόβες, ήρθε η ώρα για τους διαπιστευμένους να ψηφίσουν την χώρα που θεωρούν πως θα είναι η νικήτρια στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα του τελικού, όπως διαμορφώθηκαν σήμερα 21/5 στις 19:00:
Τελικός

Στην ψηφοφορία για τον νικητή η Γαλλία συνεχίζει να προηγείται, δεύτερη είναι η Ιταλία, ενώ τρίτη η Ελλάδα! Αξίζει να σημειωθεί ότι στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονται εδώ στο Ρότερνταμ η Ελλάδα είναι στην δεύτερη θέση!

Υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τις προηγούμενες ημέρες που μας πέρασαν δεν είναι έγκυρα αφού δεν ζητήθηκε ποτέ από τους διαπιστευμένους να ψηφίσουν.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για καθημερινή ενημέρωση του Press Poll 2021!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. tbww
    tbww says:

    Δεν ξέρω πως ακριβώς βγαίνουν αυτά τα αποτελέσματα αλλά εντάξει δεν ξέρω και ποιος πιστευει οτι τα αυριανά αποτελέσματα θα ανταποκρίνονται σε αυτά…

    Απάντηση
  2. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Αν κάποιος με ρωτούσε πριν μια βδομάδα αν μπορούμε όντως να βγούμε τρίτοι θα απαντούσα “Φυσικά και ναι” τώρα το όνειρο μιας καλής θέσης έχει χαθεί για εμένα. 11-13 μας βλέπω

    Απάντηση
    • Eurodisaster
      Eurodisaster says:

      Αν βγούμε 11-13 θα είναι τεράστια επιτυχία, εδώ κινδυνεύουμε να βρεθούμε σε θέση ανάλογη με αυτή του 2017 ή του 2019. Κρίμα, σας φούσκωναν τα μυαλά ότι πάμε για μεγάλα πράγματα και μετά έρχεται η ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα.

      Απάντηση
      • ,(Marizeta)
        ,(Marizeta) says:

        Συμφωνώ! Βασικά φοβάμαι για επανάληψη του 2017.Το Last Dance όμως είναι καλύτερο από το This Is Love και η Στεφανία καλύτερη φωνητικά από την Ντέμη. Του χρόνου πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι γιατί φέτος είχαμε πολύ ανώμαλη και απότομη προσγείωση.
        Κρίμα για την Στεφανία πάντως. Σ ‘αυτή την υπόθεση είναι απλά ένα θύμα. Αυτό που έπρεπε να κάνει, να τραγουδήσει δηλαδή, το έκανε με επιτυχία. Το staging την χαντάκωσε απλά! Της αξίζει σίγουρα κάτι παραπάνω από εικοσάδα

        Απάντηση
  3. Mary
    Mary says:

    H eurovision είναι κάτι απρόβλεπτο.Μπορεί να πάμε καλά,μπορεί μέτρια μπορεί χάλια.Όμως η Ελλάδα είναι και πάλι στο κάδρο και δεν είμαστε εκει ως φτωχοί συγγενείς αλλά ως μία χώρα με μια πολυ φιλόδοξη παραγωγή.Το κλίμα γενικά είναι καλο,παρα μα πάρα πολλά views στο youtube και σχόλια κυρίως θετικά.Τωρα αυτα τα μίζερα περι σκιών κλπ,την απάντηση την έδωσε η Κοζάκου σήμερα.Η Ελλάδα είναι υπολογίσιμη και πάλι, τα δε στοιχήματα,ειδικά φέτος,ουτε σημασία τα δίνω.Δεν λεω οτι θα μπούμε τριάδα,αλλα τα θεωρώ όλα ανοιχτά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *