Eurovision 2021: Δείτε τα αποτελέσματα της δεύτερης μέρας του Press Poll!

Όπως σας ενημερώσαμε και από το χθεσινό μας άρθρο ξεκίνησε το Press Poll 2021. Έχοντας πραγματοποιήσει πλέον όλες οι χώρες τις δύο πρώτες τεχνικές τους πρόβες, ήρθε η ώρα για τους διαπιστευμένους να ψηφίσουν τις χώρες που θα προκριθούν στους δύο ημιτελικούς, αλλά και την χώρα που θεωρούν πως θα είναι η νικήτρια στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των ημιτελικών και του τελικού, όπως διαμορφώθηκαν σήμερα 17/5 στις 18:30:
Πρώτος Ημιτελικός

Δεύτερος Ημιτελικός

Τελικός

Στην ψηφοφορία για τον νικητή η Γαλλία συνεχίζει να προηγείται, δεύτερη είναι η Ιταλία, ενώ τρίτη η Ελλάδα! Αξίζει να σημειωθεί ότι στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονται εδώ στο Ρότερνταμ η Ελλάδα είναι στην πρώτη θέση!

Υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τις προηγούμενες ημέρες που μας πέρασαν δεν είναι έγκυρα αφού δεν ζητήθηκε ποτέ από τους διαπιστευμένους να ψηφίσουν.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για καθημερινή ενημέρωση του Press Poll 2021!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mary
    Mary says:

    Πολυ όμορφα και αισιοδοξα αποτελέσματα! Είναι εύκολο κάποιος απο την συντακτική σας ομάδα να μας εξηγήσει τι είναι ακριβώς οι τρεις βαθμολογιες διπλα απο κάθε χώρα? Για παραδειγμα γι ατο τελικό δίπλα απο την Ελλάδα έει 8,22,30…ειναι ευκολο να το εξηγήσετε? Το 30 προφανώς είναι το άθροισμα του 22+8 αλλα τα 22 και 8 τι είναι ακριβως?

    Απάντηση
    • Maria
      Maria says:

      Εννοείς στον τελικό; Το 8 είναι οι ψήφοι που πήρε η Ελλάδα από το online press, οι 22 από το press on site και το 30 είναι το άθροισμα των ψήφων στην τελική κατάταξη.

      Απάντηση
  2. Jørgen
    Jørgen says:

    Θα μπορούσατε να εξηγείσετε την διαφορά το press on site και του online press; Επίσης οι διαπιστευμένοι είναι όλοι εκείνη που είχαν πρόσβαση από επίσημη εξουσιοδότηση να δουν την πρόβα κάθε χώρας;

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Οι on site είναι οι 500 δημοσιογράφοι που βρίσκονται εδώ στο Ρότερνταμ. Οι on line είναι αυτοί που διαδικτυακά έχουν πρόσβαση κ βλέπουν τις προβες κλπ από το σπίτι τους.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *