Eurovision 2021: Δείτε την εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής στο Μεγαλο Τελικο!

Άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ελληνική συμμετοχή πριν λίγο στο μεγάλο τελικό της Eurovision 2021. Η Stefania μαζί με τους τέσσερις χορευτές της μας έκανε και πάλι υπερήφανους στην τελευταία παράσταση πριν τα αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν σε λίγη ώρα.

Δείτε εδώ την εμφάνιση της χώρας μας:

Εμείς δεν έχουμε πάρα να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλη την ελληνική αποστολή και σίγουρα οποίο και να είναι το αποτέλεσμα και η θέση της χώρας μας, νιώθουμε περήφανοι για όλη τη φετινή πορεία!

20 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Dimitris
    Dimitris says:

    Παρόλο που τα εφέ δεν ήταν και τέλεια τα θεωρώ καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Η Στεφανία τρομερή αλλαγή από τον ημιτελικό. Τέλεια πλάνα στην κάμερα και μεγαλύτερη άνεση. Για τη φωνή δε θα σχολιάσω κάτι, απλά υπέροχη. Κρίμα να μην πάρουμε καλή θέση λόγω προώθησης άλλων χωρών και συμφερόντων…

    Απάντηση
      • Dimitris
        Dimitris says:

        Δε διαφωνώ αλλά στην προώθηση χώρων πιστεύω πως ισχύει. Κάθε χρόνο κινούν το διαγωνισμό εκεί που θέλουν. Έτσι θα γίνει και φέτος. Εγώ δεν εντυπωσιάστηκα τρέλα από όλα τα φαβορί. Όμως, αυτά θα μπουν στις καλές θέσεις γιατί έτσι θέλουν άλλοι.

        Απάντηση
  2. πανος
    πανος says:

    εκπληκτικη ήταν μονο η Στεφανια, ομορφη, ανετη και φωνητικα αψογη. Η συνολικη ομως εμφανιση χειροτερη και απο τις προβες. Οι χορευτες φαινονταν ολοκληροι και αυτο το εκανε ολο αμηχανο

    Απάντηση
  3. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Παιδια το εφε λειτουργησε αθλια, μηπως το πειραξαν οι καπνοι του Αγγλου;
    Στον ημιτελικο δε φαινονταν τα ποδια του χορευτη αν ειναι δυνατον!
    Να ζητησει η αποστολη να ξανατραγουδησει η Στεφανια, χαλι ηταν! Και τα χερια φαινονταν που την επιαναν εκει που ξαπλωνε πισω… Πολυ κακο!

    Απάντηση
    • Dimitris
      Dimitris says:

      Σίγουρα το εφέ παίζει μεγάλο ρόλο αλλά τουλάχιστον ήταν για λίγο. Μετά στην σκάλα ήταν καλό. Ας κρίνουν και αντικειμενικά τη φωνή. Δηλαδή τόσες σκηνικές παρουσίες έχουν γίνει χάλια στο διαγωνισμό γενικά και πάνε τέλεια στις ψηφοφορίες. Ελεος…

      Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η πιθανή αποτυχία στην κατάταξη θα είναι ευθύνη του Φωκά και των διοργανωτών officially. Ειδικά του πρώτου…
    Κρίμα τέτοια φωνή, δε πειράζει σε 2-3 χρόνια θα κερδίσει για την Ολλανδία.
    ΥΓ: ελπίζω να μη κοστίσει (πολύ) το ότι (ξανά) δε δούλεψαν τα “unprecedented” εφέ του Φωκά…
    Οι φίλοι μου πάντως δεν το παρατήρησαν, εγώ που ήξερα τι έπαιζε και που να κοιτάξω το είδα. Πάντως κακά τα ψέματα αν αυτό συνέβαινε στη Σουηδία θα είχαν πάρει 2η εμφάνιση.

    Απάντηση
  5. Mara
    Mara says:

    Πολύ καλύτερη η σημερινή εμφάνιση από αυτή του ημιτελικού. Ήταν πολύ άνετη και τσαχπίνα. Έκλεισε και 3 φορές το μάτι στην κάμερα η γλυκούλα, έφυγε αυτό το τρομαγμένο βλέμμα που είχε στον ημιτελικό. Δεν με νοιάζει που φαινόντουσαν οι σκιές, δεν έδωσα καν σημασία γιατί δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από την Στεφανία. Ότι θέση και να πάρουμε δεν με ενδιαφέρει, γιατί η Στεφανία ήταν καταπληκτική.

    Απάντηση
  6. Γιώργος Eurovision
    Γιώργος Eurovision says:

    Νταξει το πρώτο φεβρεν τεχνικά μόνο καλό δεν ήταν άλλα μετά ούτε ένας λάθος μπράβο τους, η Στεφανία ακόμη καλύτερη φωνητικά
    Πρόβλεψη:11-16

    Απάντηση
  7. Miltos
    Miltos says:

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. Αντί να χώσουν ένα διάλειμμα πριν την εμφάνισή μας ώστε να φύγουν οι καπνοί του Άγγλου, προχώρησαν αμέσως. Ειδικά ο πρώτος χορευτής φαινόταν σχεδόν ολόκληρος. Ευτυχώς μετά έφτιαξε και φάνηκαν ελάχιστα πράγματα. Το βλέπω την Δευτέρα να βγαίνουν όλοι στα πρωινάδικα και να αρχίζουν τα παρατράγουδα και το δράμα. Τι να πω, ελπίζω να μην μας κοστίσει. Η Στεφανία όμως ήταν καθηλωτική και τα πλάνα πολύ καλά. Αχχχ και να μην φαίνονταν τόσο πολύ…

    Απάντηση
  8. Φως
    Φως says:

    Σαμποτάζ Σαμποτάζ Σαμποτάζ ένσταση από την ελληνική Αποστολή Καλή επιτυχία Στεφανία η χώρα σου σε εκδικήθηκε επειδή εισαι Ελληνίδα και κρατούσες την Γαλανόλευκη

    Απάντηση
  9. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Μαρεσει που στο recap αποφασισαν να μη δειξουν καθολου το χαζοεφε…
    Δε θελω να ξαναδω Φωκα για Ελλαδα, αντε πες η Ντεμυ το 2017 ηταν αταλαντη, αλλα ΚΡΙΜΑ πραγματικα που χαντακωσε αυτην την υπερταλαντουχα κοπελα φετος! Στεφανια μου, αξιζες καλυτερα.

    Απάντηση
    • John Kou.
      John Kou. says:

      Συμφωνω εκτος απο το κομματι με την Ντεμυ. Ουδεποτε δεν ειναι αταμαντη απλως το Τhis is Love ηταν ξεκαθαρα ΛΑΘΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. Λαθος και για την Ντεμυ γιατι δεν τραγουδαει τετοια τραγουδια αλμα και λαθος γιατι σαν τραγουδι ητα λαθος. Η Ντεμυ ξεκαθαρα αδικηθηκε απο τον Κοντοπουλο και η Στεφανια αδικηθηκε ξεκαθαρα απο τον Φωκα. Εαν επεστρεφαν και οι δυο και μας δειξουν τι πραγματικα ειναι και οχι τι τους εφτιαξε η Dream Team για το Διαγωνισμο θα τα πηγαιναν πολυ καλυτερα (γιατι και η Στεφανια πατο θα πιασει)

      Απάντηση
  10. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    Θα το ξαναπώ Η Στεφανία για τα 18 της χρόνια εξαιρετική, το κομμάτι για Κοντόπουλου υπέρβαση. Η σκηνική ιδέα του Φωκά, .ομως, για τα μπάζα. Χαντάκωσε το κορίτσι. Θα τα είχε πάει καλύτερα χωρίς το green screen effect. Αλλά και 10η θέση είναι πολύ καλά. Μπράβο στη Στεφανία!!!!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Εσύ μας έλεγες για σιγουρο πατο κ ότι το τραγούδι ήταν απαίσιο κ θα βγαίναμε 20η..τώρα ξαφνικά το τραγούδι έγινε καλό; Δεν πάθαμε αμνησία.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *