Eurovision 2021: Δεύτερη πρόβα για την Πολωνία

Ο Rafał Brzozowski ανεβαίνει σήμερα για την πραγματοποίηση της δεύτερης τεχνικής πρόβας. Ο Rafał δεν είναι άγνωστος στον κόσμος της Eurovision μιας και ήταν ο ένας από τους τρεις παρουσιαστές της Junior Eurovision 2020 που έλαβε χώρα τον περασμένο Νοέμβρη στη Βαρσοβία, πρωτεύουσα της Πολωνίας. Η επιλογή του για την εκπροσώπηση της χώρας δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από όλους τους Πολωνούς φαν του διαγωνσιμού μιας και περίμεναν πως θα γινόταν ξανά απευθείας ανάθεση στην Alicja. Στην πρώτη πρόβα αντιμετώπισε κάποια φωνητικά προβλήματα, ενώ δεν εντυπωσίασε τους δημοσιογράφους στο Κέντρο Τύπου.

 

Η 2η πρόβα

Η δεύτερη πρόβα της Πολωνίας ξεκινάει με τον Rafal πλαισιωμένο από τους χορευτές, ενώ ο ίδιος ο ερμηνευτής παίζει με την κάμερα, κρατώντας την με το ένα χέρι. Στη συνέχεια βγάζει τα μαύρα γυαλιά. Φωτισμοί σε μπλέ μωβ και κόκκινο κυριαρχούν, ενώ λευκό φώς βγαίνει από τα χέρια των χορευτών. Το τραγούδι κλείνει με όλους να φορούν μαύρα γυαλιά και με το όνομα του Rafal στην οθόνη πίσω.

Φωνητικά δεν ήταν μια δυνατή ερμηνεία. Ίσως και το συγκεκριμένο κομμάτι να ταίριαζε καλύτερα σε ένα νεότερο καλλιτέχνη.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *