Eurovision 2021: Δεύτερη τεχνική πρόβα Γαλλίας

Η επόμενη μεγάλη χώρα που ετοιμάζεται για τη δεύτερη τεχνική πρόβα της είναι η Γαλλία με την Barbara Pravi και το Voilà . Ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής διοργάνωσης, που μετά και την πρώτη πρόβα έχει καρφιτσωθεί στην πρώτη θέση των στοιχημάτων ως προς την πιθανότητα νίκης. Ξεχωρίζει για τη λιτοτήτα και την ατμοσφαιρικότητα που θα μπορούσε να παρομοιαστεί με αυτή του Amar pelos dois, της πρώτης νικητήριας συμμετοχής της Πορτογαλίας στο πρόσφατο 2017.

 

Η 2η πρόβα

Ώρα για το μεγάλο φαβορί των στοιχηματικών εταιριών, τη Γαλλία, να πραγματοποιήσει τη δεύτερή της πρόβα. Η Barbara Pravi είναι μόνη της στη σκηνή και δίνει μια συγκλονιστική ερμηνεία, ακόμα πιο δυνατή από την πρώτη της πρόβα. Στην κλιμάκωση του τραγουδιού βλέπουμε ένα μονοπλάνο και την κάμερα να δίνει την εντύπωση ότι σείεται. Η Γαλλία φαίνεται ότι θα είναι δυνατό φαβορί για τη νίκη φέτος.

Στη σημερινή πρόβα έγιναν τα δύο από τα τρία run.

https://www.youtube.com/watch?v=MUfkstvRMtw

EBU/ Andres Putting

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Copy
    Copy says:

    Αναρωτιεμαι, για το προφιλ του μεσου televoter που θα παρει τηλεφωνο…για να ψηφισει την Γαλλια. Νομιζω οτι δεν θα παει καλα στο televoting οποτε δεν βλεπω πιθανο νικητη σε αυτη την συμμετοχη, που μεταξυ μας ειναι υπερ του δεοντος υπερτιμημενη.

    Απάντηση
    • (Marizeta)
      (Marizeta) says:

      Εγώ πάντως θα την ψηφίσω σίγουρα. Το τραγούδι είναι υπέροχο εκ των πραγμάτων και αν καταλαβαίνεις τους στίχους στα γαλλικά θα το λατρέψεις θες δεν θες

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *