Eurovision 2021: Δεύτερη τεχνική πρόβα Ηνωμένου Βασιλείου

Προτελευταία συμμετοχή για σήμερα που θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη πρόβα είναι ο James Newman με το Embers για λογαριασμό της “Γηραίας Αλβιώνας”. Ο James Newman έχει συνεργαστεί με αρκετούς διεθνώς αναγνωρισμένους Βρετανούς καλλιτέχνες όπως οι Ed Sheeran, Calvin Harris, Little Mix και Jess Glynne.

 

Η 2η πρόβα

Ο James Newman ανεβαίνει για τη δεύτερη πρόβα του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο James είναι πάνω σε ένα βάθρο με δύο τεράστιες πρόβες όπως και στην πρώτη πρόβα δεξιά και αρστερά, οι οποίες στην αρχή του κομματιού είναι υπερηψωμένες και στη συνέχεια κατεβαίνουν όταν και ο James κατεβαίνει από το βάθρο. Κυριαρχούν το κόκκινο και το τιρκουάζ χρώμα στους φωτισμούς. Αν κάτι λείπει είναι η ενέργεια από πλευράς του τραγουδιστή για ένα αρκετά ρυθμικό τραγούδι.

Το 3ο run διακόπηκε καθώς φαίνεται πως υπήρξε πρόβλημα με τον ήχο. Λίγα λεπτά μετά πραγματοποιήθηκε κανονικά και το  3ο run.

 

EBU/ Andres Putting

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *