Eurovision 2021: Δεύτερη τεχνική πρόβα Ισλανδίας

Η επόμενη χώρα που θα ανέβει στη σκηνή της φετινής Eurovision για την δεύτερη τεχνική πρόβα είναι ένα από τα φαβορί της φετινής συμμετοχής, η Ισλανδία που εκπροσωπείται από τον Daði Freyr και τους Gagnamagnið με το τραγούδι 10 years. H πρώτη πρόβα είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία για την Ισλανδική αποστολή, αφήνωντας πολύ θετικές εντυπώσεις μεταξύ των δημοσιογράφων, θυμίζοντάς μας πως η χώρα των πάγων και της φωτιάς έχει έρθει για το πρώτο της βραβείο.

Η 2η πρόβα

Ώρα για ένα από τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού. Μια παιχνιδιάρικη και πολύχρωμη ατμόσφαιρα πάνω στη σκηνή. Τα γραφικά πάνω στην οθόνη δίνουν την αίσθηση ότι το συγκρότημα είναι κομμάτι ενός video game. Οι στρογγυλοί φωτισμοί στο πάνω μέρος της σκηνής εύκολα παρομοιάζονται με UFOs. Φωνητικά και ερμηνευτικά οι Ισλανδοί ήταν πολύ καλοί και διεκδικούν με αξιώσεις την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Στο τρίτο run πρστέθηκαν και τα πυροτεχνήματα με τον καπνό στο τέλος του κομματιού

 

https://www.youtube.com/watch?v=C_igWddS-iY

 

 

 

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *