Eurovision 2021: Δεύτερη τεχνική πρόβα της Ελλάδας!

Η Stefania μας βρέθηκε και σήμερα στη σκηνή για την δεύτερη τεχνική πρόβα!

Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη με καταγωγή από τον Έβρο, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, έχοντας ήδη μία σημαντική πορεία στα μουσικά πράγματα της χώρας, πάρα το νεαρό της ηλικίας της. Έχει ήδη διαγωνισθεί στην Junior Eurovision το 2016, ενώ στόχος της μετά την συμμετοχή της στην Eurovision 2021 είναι μία καριέρα στην Ελλάδα.

Είναι η νεαρότερη εκπρόσωπος στην ιστορία της χώρας μας, με μία ομάδα πίσω της που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι Δημήτρης Κοντόπουλος, ARCADE και Sharon Vaughn υπογράφουν το Last Dance, ενώ ο Φωκάς Ευαγγελινός είναι ο σκηνοθέτης όλων όσων θα δούμε στην σκηνή. Τα ρούχα της Stefania επί σκηνής είναι δημιούργημα του διεθνούς φήμη σχεδιαστή Vrettos Vrettakos. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρέα ο Ηλίας Κοκοτός, project manager όλου του εγχειρήματος και η ψυχή πάντοτε όλων των συμμετοχών της επονομαζόμενης Dream Team του διαγωνισμού, ενός όρου που ασπαζόμαστε και πιστεύουμε απόλυτα! Στην σκηνή μαζί με την Stefania την συνοδεύουν οι Μάρκος Γιακουμόγλου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κώστας Παυλόπουλος και Νίκος Κουκάκης.

Η πρόβα

Η Στεφανία εμφανώς πιο άνετη σήμερα με τη μοβ φόρμα που σχεδίασε ο Βρεττός Βρεττάκος έδωσε μία άψογη φωνητική ερμηνεία. Πραγματικά όλοι ενθουσιάστηκαν με τη φωνή της! Το εφέ σήμερα δούλεψε σωστά χωρίς να φαίνονται τα σκαλιά της αόρατης σκάλας. Η Στεφανία ήταν σε όλα άψογη και εντυπωσίασε!!!

Stefania, Greece, Second Rehearsal, Rotterdam Ahoy, 13 May 2021

Stefania, Greece, Second Rehearsal, Rotterdam Ahoy, 13 May 2021

Stefania, Greece, Second Rehearsal, Rotterdam Ahoy, 13 May 2021

PHOTOS: EBU / ANDRES PUTTING

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

32 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Μπράβο στη Στεφάνια και σε όλη την Ελληνική ομάδα.
    Εύχομαι μόνο τα καλύτερα.
    Πιστεύω οι επιτροπές θα στηρίξουν πολύ το κομμάτι στον τελικό. Ίσως και 5άδα

    Απάντηση
  2. just an esc fan
    just an esc fan says:

    κλασσικα τα διεθνη σαιτ για γιουτροβιζιον διαφωνουν με ο,τι ειπωθηκε παραπανω εκτος ισως απο την ανεση της

    Απάντηση
  3. Φλέρτ
    Φλέρτ says:

    Επειδη την ειδα την προβα, μου θυμιζει την ταινια The Mask με τον Τζιμ Κάρει το όλο αποτέλεσμα. Συμπαθητικο ειναι ενταξει ανα σημεια, όχι ομως κατι να πεις ουάου. Δεν είναι εντυπωσιακό ούτε εκει που ανεβαίνει τα σκαλάκια ούτε οταν κάθεται στους ξεθωριασμένους ουρανοξύστες. Δεν κολλάει με το τραγούδι το όλο σόου και εκει που βλεπουμε τα πόδια του χορευτή επάνω και το κεφάλι κατω και τον ακουμπάει η στεφανία, ειναι λιγο αστείο ή γραφικό. Καλή επιτυχία. Να λυθεί η στεφανία γιατί φαίνεται σφιγμένη και άπειρη στη σκηνή και λίγο χαμένη. Να το χαρεί. ότι έγινε, έγινε. Τώρα δεν αλλάζει κατι. Αντε καλη επιτυχια

    Απάντηση
  4. Antonia
    Antonia says:

    Ρε παιδια θα τρελαθουμε στο τέλος…
    Οι bloggers στo live έλεγαν ότι υπάρχουν ένα σωρό ατέλειες..
    Τελικά τι ισχύει.? Δεν τους είδα και ενθουσιασμένος. Το μόνο θετικό ότι η Στεφανία looks amazing

    Απάντηση
  5. Dimitris
    Dimitris says:

    Δυστυχώς φτάνω στο συμπέρασμα πως όντως πολλοί Έλληνες eurofans βρίσκουν πάντα κάτι κακό να πουν για τη δική μας συμμετοχή. Δε μιλάω για κάποιον προσωπικά αλλά αναφέρομαι στο σύνολο διαβάζοντας πολλά σχόλια σε πολλά άρθρα εδώ και μήνες. Όσον αφορά τη σκηνική παρουσία μας δεν αρέσει γιατί έτσι θέλουν. Αν το έκανε καμία Βουλγαρία ή καμία Ελβετία θα έλεγαν όλοι τα καλύτερα. Πόσο κόμπλεξ έχουν κάποιοι άνθρωποι πια…

    Απάντηση
  6. korandy
    korandy says:

    Παιδιά τα σκαλιά ναι δε φαινονταν σήμερα αλλα φαινονταν οι χορευτες στο πρώτο ρεφραιν. Η στεφανία θεάρα σήμερα και φωνητικά και σκηνικά. Μακάρι μέχρι την Πέμπτη να έχουν λυθεί και τα τελευταία τεχνικά προβήματα

    Απάντηση
  7. David
    David says:

    Πάντως αρκετά από τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται στα live streams έχουν όντως βάση. Δεν είναι κακό να λέγονται, γιατί αν ειπωθούν τότε ίσως και να διορθωθούν:
    – Τα γραφικά που φαίνονται στο green screen δεν είναι εφάμιλης ποιότητας και ευκρίνειας με αυτά της led οθόνης. Με αποτέλεσμα να είναι έντονη η διαφορά συγκριτικά με την αρχή και το τέλος του τραγουδιού, όπου τα πλάνα είναι μέσα από το στάδιο. (Αυτό νομίζω με χάλασε περισσότερο απ’ όλα)
    – Τα προβαλόμενα γραφικά δε συνδυάζονται με την χορογραφία. Φαίνεται δηλαδή σα να σκαρφαλώνει στο κενό, ή να στέκεται στον αέρα. Όταν πέφτει προς τα πίσω (αλλά Lazarev) συνδυάζονται και τα γραφικά καλύτερα βέβαια!
    – Καλά έκαναν και αφαίρεσαν το trick όπου η μέση της Στεφανίας εξαφανιζόταν (χωρίζοντάς την στα δύο). Φαινόταν περισσότερο περίεργο, παρά πρόσθετε κάτι στην εμφάνιση.
    -Τα υπόλοιπα τύπου “φάνηκε μια σκιά” ή “αχνοφάνηκε ο αγκώνας του χορευτή” τα θεωρώ υπερβολικά και μικρής σημασίας. Επίσης όντως οι μπότες με το green effect φαίνονται κάπως γκρι και σου χτυπάει περίεργα στο μάτι.

    Δεν είναι κακό το αποτέλεσμα, αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, για το τέλειο. Αν βρεθεί μια καλύτερη λύση για τα γραφικά θα ανέβει πολύ παραπάνω!!

    Φωνητικά, πολύ καλή!!!

    Απάντηση
    • Benedictos
      Benedictos says:

      Το ότι σκαρφαλώνει στο κενό κτλ και τα γραφικά με την αισθητική τους είναι αναφορές στα 80ς και στα κακότεχνα βίντεο της εποχής, αναπαράγουν εκείνο το vine. Τα δικά μας βέβαια είναι ακοπιμως “επιμελώς ατημέλητα”, για να θυμίζουν την βίντεο αισθητική της εποχής του 80.

      Απάντηση
    • Φλέρτ
      Φλέρτ says:

      Δεν υπάρχουν μωρέ ιδιαιτερα τεχνικά θέματα. Απλά έχει επιλεγεί μια comic αισθητική που δίνει μια χιουμοριστικη νότα (χαρακτηριστική η σκηνή με το χορευτή που έχει κάνει κωλοτούμπα και στέκεται ανάποδα στο ύψος των ωμων της στεφανιας και αυτή τον ακουμπάει με το χέρι της). Το αν σε κάποιον αρέσει αυτή η χιουμοριστικη προσέγγιση είναι τελείως προσωπικό θέμα. Προσωπικά ήθελα πιο moody την προσέγγιση γιατί είναι ένα τραγούδι μελωδικό και μελαγχολικό ( με πολλά πολλά κοινά σημεία με το i don’t wanna dance της Νίκης ποντε μια δεκαετία πριν), αλλά αυτή είναι η υποκειμενική δική μου γνώμη. Πιστεύω θα δυσκολευτούμε πολύ στις επιτροπές αλλά μακάρι να διαψευστώ. Νομίζω πάντως ότι αυτό που είπε το star για λίγα βεγγαλικά στην εμφάνιση θα έκανε καλό. Ειδικά εκεί στο τέλος λίγα διακριτικά βεγγαλικά ή αστροβροχη θα έκανε καλό. Καλή επιτυχία.

      Απάντηση
  8. Φλέρτ
    Φλέρτ says:

    Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα θέματα χαλαρώστε. Απλά εγώ όπως το είδα, δεν θεωρώ ότι είναι εντυπωσιακό. Σε κρατάει σαν τηλεθεατή να το δεις αλλά η αισθητική ” comic and funny” που έχει επιλεγεί και θυμίζει The mask με Τζίμ καρεϊ, δεν νομίζω ότι ανεβάζει το τραγούδι. Δίνει μια χιουμοριστικη νότα στο τραγούδι που δεν την χρειαζόταν. Οι ουρανοξύστες φαίνονται σαν κολλάζ ξεθωριασμενων εφημερίδων που είναι οκ για την όλη αισθητική comic book που θέλουν να περάσουν. Προφανώς και δεν θελαν (ή δεν μπορούσαν οικονομικά να υποστηρίξουν) κάτι στιβαρό και πολύ serious όπως ο λαζαρεφ το 2016. Πάντως την εταιρία που μας έκανε τα γραφικά με Google search δεν τη βρίσκω στην Ελλάδα, μόνο στο Minsk της Λευκορωσίας βρίσκω εταιρία γραφικών με αυτό το όνομα. Ας είναι. Για να την επιλέξουν οι ειδικοί, κάτι θα ξέρουν καλύτερα από εμάς. Καλή επιτυχία και μην αγχώνεστε. Μια οκ γλυκούλα εμφάνιση που θα μπει τοπ 10 του κοινού (προς το τέλος έστω) είναι. Μακάρι να μη ζοριστεί με τις επιτροπές γιατί αυτή η παρουσίαση όπως την είδα, δύσκολα θα μπει στα 13 πρώτα των επιτροπών στον τελικό.

    Απάντηση
  9. Μιχαλης
    Μιχαλης says:

    Παιδιά λίγο ηρεμία όλα κρίνονται πανω στην σκηνή και όχι στις πρόβες για αυτό τις λένε πρόβες για να δουν αν χρειαζεται να διορθώσουν κατι.Ολά θα τα δουμε την πεμπτη στον ημιτελικό χαλαρωστε λίγο.Και όσον αφορα για τους δημοσιογράφους μην αγχωνεστε και το 2019 λέγανε τέλεια με την ντουσκα υπεροχή και όλα αυτά και βγήκε 21η ο κόσμος και οι επιτροπές κρίνουν όχι οι δημοσιογράφοι.Η δουλεια τους είναι να μεταδίδουν μέσα απο το press center πως είναι η προβα τα αρνητικά και τα θετικα.Και ουτως ή άλλως δεν ειναι δυνατόν και η διοργάνωση να μπορει να είναι τέλεια σε όλες τις χώρες έχει 39 χώρες να φροντίσει όσο πιο κοντά θέλει αυτή ξέρω οτι σε αυτους πάνε τα χρήματα αλλά άνθρωποι δουλεύουν τις κάμερες και όλα αυτά όχι ρομπότ ηρεμία λιγο

    Απάντηση
  10. Πολυώνυμο Taylor
    Πολυώνυμο Taylor says:

    Η ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΘΕΑΡΑΑΑ
    Το ρουχο τέλειο
    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΓΚΡΙΝ ΣΚΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΟΥΕΡ ΠΟΗΝΤ;

    Απάντηση
  11. T.R
    T.R says:

    Avto pou ida sto videaki pou dini i EBU to vrisko exeretiko kai monadiko. Tairizi me to 80s styl tou tragoudiou. O Fokas Evaggelinos stin ousia eftiaxe ena videoclip live sti skini. Oti kalitero sti Stefania kai stin Elena pou ine oi pio glikies kai omorfes parousies sto fetino diagonismo.

    Απάντηση
  12. C.G
    C.G says:

    ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ. Ο,τι πιο τεχνολογικά εξελιγμένο έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα. Η Στεφανία τηλεοπτικά γράφει απίστευτα, καλύτερα από κάθε άλλη συμμετοχή φέτος. Φωνητικά ΣΟΚ. Σαν να ακούς studio version. Δεν ξέρω τι περιμένετε κάποιοι για να πείτε μια καλή κουβέντα, όχι ότι σας παίρνει και κανείς σοβαρά εδώ που τα λέμε. Η δουλειά που έχει ρίξει η ελληνική ομάδα σε δύσκολες συνθήκες και εποχές είναι για μια θέση στη 10αδα. Αν δεν έρθει δεν ακυρώνεται η δουλειά αυτή ούτε επηρεάζεται στα μάτια τα δικά μου το αισθητικό/καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία στη Στεφανία.

    Απάντηση
  13. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μακάρι για μια φορά να κρίνουν το τραγούδι τη φωνή και την σκηνική παρουσία και όχι την χώρα…
    Αυτό που είδα, είναι πραγματικά εντυπωσιακό και είναι λες και βλέπεις video clip μαζί με live performance. Η Στεφανία κούκλα και φωνητικά πολύ καλή. Το όλο αποτελέσματα, σίγουρα εντυπωσιακό και μοναδικό για τα δεδομένα της eurovision. Τεχνικά μπορεί να διορθωθεί ακόμα ώστε να φτάσει το τέλειο! Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Επιτέλους η Ελλάδα προτείνει κάτι διαφορετικό σε ότι αναφορά το staging.
    Καλή επιτυχία! Αξίζει μια θέση στη δεκάδα, μακάρι να τα καταφέρει και να μην κριθεί η “Ελλάδα” αλλά το LD σαν τραγουδι-φωνη και σκηνική παρουσία! Και πάλι εύχομαι τα καλύτερα γιατί έχει γίνει τρομερή δουλειά!!!

    Απάντηση
    • Τζίνα
      Τζίνα says:

      γεια σου Κωνσταντίνε,συμφωνώ με όσα λες.Πραγματικά,η Στεφανία είναι αστέρι ,όμως απο την μικρή εξερεύνηση στα σχόλια ,περίμεναν πολλά περισσότερα απο την εμφάνιση μας ,βρίσκουν τα γραφικα πολύ άσχημα(0.30 its awful ,αυτό έχουν επισημάνει στο you tube) και ήθελαν μια led οθόνη.Επίσης,δεν τους αρέσει η σκηνοθεσία ,βρίσκουν άκυρο το σκεπτικό της αποστολής μας με τους ακέφαλους χορευτές .Θεωρώ ότι φωνητικά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο ,αλλά το ρίσκο με τα έφε ,δεν βλέπω να κερδίζει το ενδιαφέρον του κόσμου .Εγω επισημαίνω ότι η 80s διάθεση είναι τάση και αυτήν ακολουθήσαμε ,οπως και να χει ,έχουν κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια.

      Απάντηση
  14. τζίνα
    τζίνα says:

    Καλησπέρα σε όλη την ομάδα .Μόλις είδα το βιντεάκι μας ,η Στεφανια λάμπει ,πανέμορφη ,γράφει υπέροχα και δέιχνει άνετη .Νόμιζω ότι στα γραφικά θέλουν να μας μετααφέρουν σε μια 80s διάθεση ,θυμίζει λίγο τα παλιά βίντεο κλιπ(βιντεοκασετες) ,ενω οι εναλλαγές απο γκρι σε μωβ μας μεταδίδουν τα σκαμπανεβάσματα της κοινωνίας(ουρανοξυστες) .Χρειάζονται κάποιες μικρές διορθώσεις στα γραφικά με τις σκίες ,αλλα βλέπουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα .Έχει βελτιωθεί πολύ φωνητικα η Στεφανία και πιστεύω ότι κάθε φορά θα είνια και καλύτερη.Καλή μας επιτυχία ,πρώτος στόχος η πρόκριση και μετά μια υπέροχη εμφάνιση στο τελικό.

    Απάντηση
  15. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Εγω δε μπορω να αποφασισω αν μου αρεσει η οχι.
    Σιγουρα ειναι memorable και πρεπει να δω και το υπολοιπο, αλλα δεν μου επεσε το σαγονι.
    Επισης η καημενη η Μολδαβη θαφτηκε γιατι ο Φωκας μαλλον ηταν επικεντρωμενος στη δικη μας παρουσιαση.
    Απο εκει που ηταν σιγουρο οτι θα προκριθει η Μολδαβια τωρα θεωρειται πως θα δυσκολευτει να περασει γιατι δεν υπαρχει καθολου staging ( ειδικα οταν εχεις τραγουδι με τοσο εντονο θεμα, περιεργο να μην κανεις απολυτως τιποτα στη σκηνη! )

    Απάντηση
  16. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Θα κρίνω αυτό που είδα στο απόσπασμα που ανέβηκε στο YouTube το οποίο μπορεί και να είναι παραπλανητικό (το 2019 το απόσπασμα της Ντούσκα μου άρεσε, αλλά όταν είδα ολόκληρο το τρίλεπτο άλαξα γνώμη εντελώς).

    Η όλη αισθητική θυμίζει βιντεο-κλιπ της δεκαετίας του ’80 και μάλιστα σε περιφερειακό κανάλι. Γενικώς δεν είναι καλό ότι παραπέμπει υπερβολικά σε βίντεο-κλιπ όπως η Σουηδία το 2018. Ούτε μου αρέσουν τα απότομα τινάγματα της Στεφανίας όταν χορεύει και η στάση του σώματος. Πανέμορφη κοπέλα και είναι φανερό πόσο σκληρά έχει δουλέψει, αλλά μαγνητισμό ως performer δεν βλέπω. Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν μου αρέσουν περισσότερο και θα συμφωνήσω ότι η αισθητική θυμίζει τη Μάσκα του Τζιμ Κάρεϊ, αλλά λίγο αποστειρωμένο το όλο πράγμα.

    Κατά τα λοιπά, πολύ playback όπως και σε πάρα πολλές άλλες συμμετοχές και είναι κρίμα γιατί δεν το χρειάζεται ούτε η Στεφανία, ούτε άλλοι τραγουδιστές που βλέπω να το έχουν ταράξει (πχ Σερβία).

    Απάντηση
  17. Eurovision 2021
    Eurovision 2021 says:

    Δεν γνωρίζω από τεχνικά θέματα αλλά αν είχαν μόνο οι χορευτές green screen και όχι όλο το πίσω (χωρίς να δείξουν τη σκάλα) δεν θα φαινόταν πιο δυναμικό το background και χωρις τις σκιές από τους χορευτές ;

    Απάντηση
  18. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Για οσους παραπονιουνται για την πρασινη οθονη, ας ειμαστε ειλικρινεις, το τραγουδι απτην αρχη δεν αφησε τις εντυπωσεις που αφησε πχ Μαλτα και Ελβετια. Χρειαζοταν κατι οπωσδηποτε για να γινει πιο memorable. Με μια απλως ομορφη παρουσιαση με led, οσο ωραιο και να ηταν το φοντο, θα μιλουσαμε και για πιθανο αποκλεισμο. Μας αρεσει δεν μας αρεσει, αυτη ειναι η αληθεια, το τραγουδι μονο του δεν ειναι αρκετα δυνατο. Με την παρουσιαση αυτη, θα κερδισει ψηφους η Ελλαδα, τουλαχιστον η προκριση ετσι ειναι σιγουρη, δε ξερω και εγω για το τελικο αποτελεσμα γιατι βλεπω λαθη ( δεν μαρεσει πχ καθολου το θεμα με τους ουρανοξυστες ). Αλλα στον ημιτελικο, πολλοι θα ψηφισουν την κοπελα με τους αορατους χορευτες. Φαντασου να ειχε απλως μια ομορφη led απο πισω, θα κινδυνευαμε. Ο Φωκας φερθηκε εξυπνα, τωρα και θαυματα δε μπορει να κανει ο ανθρωπος. Εδω η Ερτ του εδωσε ιδιο μπατζετ με την Τερζη ( και φετος λογω covid υπαρχουν πολυ περισσοτερα εξοδα πχ για δωματια ξενοδοχειου μετακινησεις etc, αρα στην ουσια μικροτερο! )

    Απάντηση
  19. KostasEV
    KostasEV says:

    Σίγουρα η σκηνική παρουσία είναι εντυπωσιακή και σου μένει, που είναι το ζητούμενο στην Eurovision αλλά θεωρώ ότι το συγκεκριμένο τραγούδι δεν ήθελε κάτι τέτοιο, όπως πχ η Αυστραλία 2019 που ήταν ένα άθλιο τραγούδι και με μια τρομερή σκηνική παρουσία το πήγαν 10αδα.
    Έχεις ένα εκπληκτικό πλάσμα, τόσο φωτογενές και φρέσκο εφάμιλλο με Παπαρίζου, Καλομοιρα ή Φουρειρα.
    Και το βάζεις να χορεύει με σκιές, σε ουρανοξύστες κτλ. Δεν το χρειάζεται ένα τόσο ατμοσφαιρικό τραγούδι όλο αυτό. Το κάνει πολύ fun ενώ το τραγούδι δεν είναι τόσο. Ξαναλέω είναι μια υπέροχη ιδέα η οποία δεν συνδέεται τόσο με το τραγούδι.
    Θα μπορούσε να ξεκινάει σκοτεινά όπως το βιντεοκλίπ (που ήταν εξαιρετικό) και μετά να υπάρχει το άπλετο φως, που να συμβολίζει την ελπίδα, που είναι και το μήνυμα του τραγουδιού.
    Τώρα όλα αυτά λεπτομέρειες προφανώς καθώς κανένας Ευρωπαίος δεν πρόκειται να το ψειρίσει τόσο πολύ αλλά χάνεται η δυναμική του τραγουδιού και η συγκέντρωση της Στεφανίας με τόσες δράσεις. Θα έπρεπε να επικεντρώνεται περισσότερο πάνω της. Νομίζω ότι η φάση του εντυπωσιασμού έχει περάσει στην Eurovision καθώς 2016,2017,2019 είχαμε απλό αλλά πολύ δυνατό staging που έδωσε και τη νίκη.
    Νομίζω ότι ο Φωκάς και ο Κοντόπουλος πέφτει στην παγίδα που έχουμε θέσει ως Έλληνες. Θέλουμε πάντα dance τραγούδια, πυροτεχνήματα, ευρήματα κτλ. Αυτή η τακτική άλλοτε λειτουργεί, άλλοτε όχι. Πχ το last dance έχει πολύ ωραία κουπλέ και το ρεφρέν του ενώ είναι ωραίο, χάνει σε δυναμική. Μπήκε μόνο και μόνο για μη γκρινιάξει ο κόσμος, το ίδιο και με το this is love. Αν ο Φωκάς πήγαινε με το last dance και άλλη χώρα σίγουρα θα τολμούσε κάτι πιο ατμοσφαιρικό και απλό για να δείξει και το τραγούδι. Δηλαδή όταν είναι η Στεφανία μόνη της στη σκηνή είναι εκπληκτική, τη χαζεύεις σαν χάνος. Μετά στην απαιτητική χορογραφία είναι σαν χάνεται κάπως και λογικό. Ελπίζω μέχρι την επόμενη Πέμπτη να λειτουργήσουν όλα ρολόι, το βλέμμα της να είναι καρφωμένο στην κάμερα! Καλή μας επιτυχία!!!

    Απάντηση
  20. Takis
    Takis says:

    Κρίνοντας από το απόσπασμα που είδα, αυτή η εμφάνιση εμένα με κέρδισε και είναι από τις φορές που με το που τελειώσε το βίντεο αμέσως πάτησα το replay να το ξαναδώ. Η όλη ιδέα είναι όμορφα πρωτότυπη και αισθητικά έχει αποδοθεί εξαιρετικά. Τα γραφικά, σε αυτό το σημείο που έδειξαν τουλάχιστον, εάν ήταν πιο “αληθοφανή και εντυπωσιακά” απλά θα μπούκωναν τον τηλεθεατή χωρίς λόγο. Η Stefania επίσης ως παρουσία μου άρεσε πολύ.
    Γενικότερα μου δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται για εμφάνιση σε MTV Awards και όχι video clip. Προσωπικά δε βρίσκω κάποια σχέση με τη Σουηδία 2018 όπου από τα διαρκές κοντινό δεν καταλάβαινες καν ότι ο τραγουδιστής βρισκόταν σε σκηνή και σε στάδιο.

    Απάντηση
  21. Μary
    Μary says:

    Κοιπόν, επειδή οπως είπα και πιο πριν, χωρίς να δουμε ολόκληρη την εμφανιση, και μάλιστα τελειοποιημένη, είναι κρίμα να κρίνουμε θα ήθελα να πω οτι οι υποψιες μου για το οτι το αποσπασμα που ανεβηκε στο επισημο καναλι της eurovision στο youtube δεν είναι αντιπροσωπευτικό ιδιαίτερα και ουτε είναι και απο τα δυνατα σημέια της εμφανισης. Αυτό ειμαι σε θεση να το πω γιατι ειχα την τυχη να δω ολοκληρη την προβα με τα τηλεοπτικά πλάνα και είναι πραγματικά εκπληκτικη, έχει τουλαχιστον δυο wow στιγμες με γραφικα αρκουντως ικανοποιητικά και χωρις τεχνικα λάθη. Δυστυχως το αποσπασμα το αδικεί πολυ. Επιβεβαιωτικο σε αυτο που λεω ειναι και το βιντεο αυτοοπου απλοι φανς, με ενα απλο σαιτ, εκτος κυκλωματων, μιλουν διθυραμβικα και λενε και αυτοι οτι το αποσπασμα στο youtube δεν δειχνει ουτε το ενα τεταρτο απο την εμφανιση μας. Οποτε ας μη βιαζομαστε. Δειτε εδω το βιντεο απο το 21ο λεπτο και μετα https://www.youtube.com/watch?v=wgqhIrBpZXQ

    Απάντηση
  22. John T.
    John T. says:

    μακαρι να βάλουν και φωτια στο τελος ή βροχη αστερίων κατι να κορυφωθεί και θα ειναι τελειο!!! Στην αρχη θα μου αρεσε να εχει και ξηρο πάγο αλλα στο τελος πρεπει να μπει σιγουρα καποιου τυπου πυροτεχνημα που να ειναι σχετικο για να γινει μια έκρηξη στην κορυφωση!!

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] αναφέρθηκε στην ικανοποίηση του αποτελέσματος της δεύτερης πρόβας, στην σκληρή δουλειά που έχει ρίξει όλη η ελληνική […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *