Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Βουλγαρίας!

Ακόμα μία έκπληξη του πρώτου σετ των προβών είναι η Βουλγαρία. Η Victoria αν και ήταν πάντα σχετικά ψηλά στα γραφεία στοιχημάτων εκτοξεύτηκε έπειτα από την πρώτη της πρόβα και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι διατηρεί πολλές ελπίδες για την νίκη. Το Growing Up Is Getting Old μεταφέρεται στην σκηνή με έναν άκρως ατμοσφαιρικό τρόπο που δύσκολα κάποιος δεν θα συγκινηθεί βλέποντας το.

Η δεύτερη πρόβα

Η Victoria ξεκινάει και πάλι καθιστή σε μία πλατφόρμα. Βλέπουμε να πέφτει άμμος ενώ η ατμόσφαιρα είναι γαλήνια και στην παλέτα των κόκκινων χρωμάτων. Στο πρώτο ρεφρέν βλέπουμε πως η ίδια κάθεται σε μία πλατφόρμα που βρίσκεται πάνω σε νερό. Στο δεύτερο ρεφρέν, κοιτάζει μια φωτογραφία, εκείνης με τον πατέρα της στον οποίο ίσως αφιερώνει και την εμφάνιση της. Στην γέφυρα του τραγουδιού σηκώνεται και η σκηνή γεμίζει με κίτρινους φωτισμούς. Στο φινάλε, βλέπουμε βροχή αστεριών και καπνό στα ίδια χρώματα όπως ακριβώς ξεκίνησε. Η Victoria είναι εξαιρετική φωνητικά και καταφέρνει να σε ανατριχιάσει. Λαμβάνει ιδιαίτερα μεγάλο χειροκρότημα στο press. Η Βουλγαρία οδεύει προς ένα πολύ καλό εποτέλεσμα στον τελικό.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *