Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Εσθονίας!

Τρίτη πρόβα για σήμερα αυτή της Εσθονίας. Ο Uku Suviste με το The Lucky One αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρώτου σετ τεχνικών προβών. Εμφανώς βελτιωμένος από τον εθνικό τελικό, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις έπειτα από την πρώτη του τεχνική πρόβα. Είναι η πρώτη μπαλάντα του δεύτερου ημιτελικού και όπως φαίνεται ίσως ξεχωρίσει στο είδος της και φέρει την Εσθονία πιο ψηλά από όσο κανείς θα περίμενε. Φτάνει αυτό να εποβεβαιωθεί έπειτα και από την σημερινή πρόβα.

Η δεύτερη πρόβα

Η εμφάνιση του Uku ξεκινάει πάλι ατμοσφαρικά με τον ίδιο να βρίσκεται στο πάτωμα. Το μπλε κυριαρχεί δίνοντας την αίσθηση του νερού, ενώ οι λευκές δεσμίδες φωτός φαντάζουν σαν αστραπές επι σκηνής. Στο background βλέπουμε καπνούς και στο δεύτερο ρεφρέν κεραυνούς. Ο ίδιος εξαιρετικός φωνητικά. Στην γέφυρα στέκεται στο πάτωμα με την σκηνή να γίνεται κόκκινη. Η αίσθηση της καταιγίδας κυριαρχεί στην led οθόνη ενώ η εμφάνιση κλείνει με την πανσέληνο, όπως ακριβώς ξεκίνησε. Μια εξαιρετική συμμετοχή από την Εσθονία.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *