Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Ουκρανίας!

Τελευταία πρόβα για σήμερα είναι αυτή της Ουκρανίας! Οι Go_A είναι ένα συγκρότημα που μετρά μόλις 9 χρόνια ζωής και όμως έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη χώρα του . Με κεντρική τραγουδίστρια την Katerina Pavlenko η χώρα έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον, ενώ από την πρώτη πρόβα οι κριτικές των φαν ήταν διθυραμβικές! Αυτό αποδεικνύεται και από τις ανοδικές τάσεις στα γραφεία στοιχημάτων, καθώς η χώρα από την πρώτη της πρόβα πλασάρει πολύ κοντά στην τελική δεκάδα του τελικού.

Η δεύτερη πρόβα

Για λόγους υγείας, η τραγουδίστρια Kateryna Pavlenko δεν συμμετείχε σήμερα στην πρόβα και στη θέση της τραγούδησε η stand-in singer, ενώ το υπόλοιπο συγκρότημα εμφανίστηκε κανονικά. Το σκηνικό θυμίζει σλαβικό folklore, με χιονισμένα δέντρα. Στο φόντο βλέπουμε ανθρώπινες φιγούρες να τρέχουν προς την οθόνη και ο φωτισμός είναι υποβλητικός. Μια πολύ δυνατή πρόβα και η Ουκρανία είναι δικαίως ένα από τα φαβορί φέτος!

Όσον αφορά την υγεία της τραγουδίστριας αναμένουμε νεότερα!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *