Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Τσεχίας!

Σειρά για την Τσεχία και τον Benny Cristo με το Omaga. Η Τσεχία είχε μία από τις πιο αδύναμες πρώτες πρόβες του δεύτερου ημιτελικού. Τόσο το φωνητικό όσο και το σκηνικό κομμάτι της παρουσίασης ήταν αδύναμα κατα την πρώτη τεχνική πρόβα ενώ υπήρχε έλλειψη του ενθουσιασμού και της ενέργειας, που θα έπρεπε ένα τέτοιο τραγούδι να προσφέρει. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και αν δεν τα δούμε στην σημερινή πρόβα, το θέμα “πρόκριση” θα φαντάζει απίθανο σενάριο.

Η δεύτερη πρόβα

Η εμφάνιση του Benny Cristo πραγματοποιείται στα πλαίσια της πρώτης του πρόβας. Μπλε φώτα, πολύχρωμοι σχηματιμοί στην οθόνη και αυτός μαζί με τους 4 χορευτές στο κέντρο της σκηνής. Στην μέση της εμφάνισης μεταφέρονται στην δεύτερη σκηνή μέσω της πλατφόρμας που βρίσκεται στο σάδιο. Στο φινάλε του κομματιού κάθονται κάτω στην σκηνή. Φωνητικά ήταν περισσότερο συγκρατημένος από την προηγούμενη πρόβα του αν και παραμένει αρκετά αδύναμος. Στο σύνολο της η εμφάνιση δεν έχει κάτι έτσι ώστε να κρατήσει τον τηλεθεατή στην οθόνη οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να δούμε την Τσεχία στον τελικό του Σαββάτου.

https://youtu.be/ToN78rEqfRs

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *