Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα του Αζερμπαϊτζάν!

Η Mata Hari του φετινού διαγωνισμού επιστρέφει στην σκηνή του Ahoy Arena. Μετά το πέρας της πρώτης πρόβας, η νεαρή Efendi από το Αζερμπαϊτζάν προκάλεσε ανάμεικτες κριτικές! Κάποιοι λάτρεψαν το έθνικ χρώμα της συμμετοχής, ενώ αρκετοί βρήκαν άχρωμη την σκηνική της παρουσία. Η ίδια, ωστόσο, δήλωσε πως η δεύτερη της πρόβα θα έχει αλλαγές ώστε αυτή και η ομάδα να εξασφαλίσουν ένα από τα δέκα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η δεύτερη πρόβα

Χωρίς ουσιαστικές διαφορές από την πρώτη πρόβα, η Efendi συνοδεύεται από τις τέσσερις χορεύτριες. Το ρούχο της έχει μερικές μικρές διαφορές, αλλά παραμένει σέξι. Στο φόντο βλέπουμε τη γνωστή κόμπρα από την πρώτη πρόβα και φωτιές! Η Efendi είναι επίσης πιο άνετη και χορεύει περισσότερο. Φωνητικά ακούγεται πιο σταθερή και το τραγούδι είναι αρκετά ανεβαστικό και σε πλήρη αντίθεση από την Ρουμανία που προηγείται.

https://youtu.be/wKZXGyp9MFw

eurovision.tv / Andres Putting

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *