Eurovision 2021: Η press rehearsal του Μεγάλου Τελικού – Live! (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)

Μόλις μία μέρα μας χωρίζει πλέον από τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2021, ενώ σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί και η Jury Rehearsal την οποία θα παρακολουθήσουν οι κριτικές επιτροπές, ώστε να καθορίσουν το 50% του τελικού αποτελέσματος. Σειρά όμως έχει η πρώτη dress rehearsal των 26 χωρών που θα διαγωνιστούν στον τελικό, ή αλλιώς η press rehearsal, αφού είναι ανοιχτή για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονται είτε εδώ στο Ρότερνταμ, είτε μέσω του online press center. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανανεώνετε το άρθρο, για να βλέπετε ενημερώσεις για τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη γενική πρόβα του τελικού, αφού θα παρακολουθήσουμε ακριβώς αυτό που θα δείτε ζωντανά από τις οθόνες σας το Σάββατο το βράδυ. Οι παρουσιαστές μας όπως γνωρίζετε είναι οι Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley και Nikkie De Jager.

Τον Μεγάλο Τελικό ανοίγει η παρέλαση με τις σημαίες των 26 φιναλίστ με τη συνοδεία του 16χρονου Ολλανδού DJ Pieter Gabriel, αλλά και χορευτών.

1. Κύπρος

Την αυλαία του Μεγάλου Τελικού ανοίγει η Κύπρος με μια εκρηκτική εμφάνιση από την Έλενα Τσαγκρινού. Η Έλενα βγαίνει στη σκηνή χωρίς make up και πραγματοποιεί μια ικανοποιητική πρόβα, ωστόσο φαίνεται πως κρατάει δυνάμεις για τη βραδινή της εμφάνιση που είναι φυσικά σημαντικότερη, αφού αυτή θα παρακολουθήσουν οι κριτικές επιτροπές.

2. Αλβανία

Η ερμηνεία της Anxhela Peristeri, στην άτυχη δεύτερη θέση του τελικού, είναι άρτια όπως και όλες τις προηγούμενες φορές!

3. Ισραήλ

Στην τρίτη θέση βλέπουμε την Eden Alene από το Ισραήλ που κάνει μια καλή πρόβα φωνητικά, ίσως όμως όχι από τις καλύτερές της, σε επίπεδο ενέργειας.

4. Βέλγιο

Ακολουθούν οι Hooverphonic με μια από τις πιο εναλλακτικές και σκοτεινές συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού και φυσικά με τα αψεγάδιαστα φωνητικά της Geike Arnaet.

5. Ρωσία

Παρακολουθούμε άλλη μία δυναμική εμφάνιση από την ευδιάθετη και εκφραστική Manizha, που φέτος πάει κόντρα στο κατεστημένο της χώρας της και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης.

6. Μάλτα

Στην όχι ιδιαίτερα ευνοϊκή 6η θέση εμφανίζεται η Μάλτα, που ήρθε στο Ρότερνταμ ως το μεγάλο φαβορί αλλά εκθρονίστηκε μετά την πρώτη πρόβα της από την Ιταλία και τη Γαλλία. Μια ακόμα καλή πρόβα για τη Destiny, η οποία έχει βεβαίως αδιαμφισβήτητες φωνητικές ικανότητες.

7. Πορτογαλία

Σειρά έχει η Πορτογαλία, που έκανε την έκπληξη με την ατμοσφαιρική σκηνική της παρουσία, κατάφερε να προκριθεί και έχει σκαρφαλώσει στην 9η θέση των στοιχημάτων. Η πρόβα των Black Mamba είναι άρτια φωνητικά και σκηνικά.

8. Σερβία

Στην 8η θέση βλέπουμε τις Hurricane από τη Σερβία που έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις με τη φωνητική τους απόδοση και κυρίως με τη δυναμικότητά τους επί σκηνής.

Διαφημιστικό διάλειμμα

Αμέσως μετά τη Σερβία έχουμε το πρώτο διαφημιστικό. Εμείς εδώ βλέπουμε την Nikkie, όπου μας δείχνει διάφορα βίντεο των fans, που μιμούνται τους αγαπημένους τους eurofans, αλλά και αποσπάσματα από συνεντεύξεις παλαιότερων νικητών.

9. Ηνωμένο Βασίλειο

Μετά το διάλειμμα βλέπουμε τον James Newman με διαφορετικά ρούχα και με περισσότερες φωτιές και πυροτεχνήματα στην εμφάνισή του.

10. Ελλάδα

Η πρόβα της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και τα εφέ με το green screen λειτούργησαν καλύτερα από κάθε άλλη φορά! Η Stefania βγήκε στη σκηνή άνετη, με κοτσίδα και χωρίς make up και ήταν φωνητικά εξαιρετική. Είμαστε σίγουροι πως στην jury rehearsal σήμερα το βράδυ θα τα δώσει όλα!

11. Ελβετία

Μετά την Ελλάδα εμφανίζεται η Ελβετία που από μεγάλο φαβορί βρέθηκε έβδομη στα στοιχήματα αλλά μετά την πολύ καλή εμφάνισή της στον ημιτελικό ανέβηκε και πάλι στην τέταρτη θέση. Η πρόβα του Gjon’s Tears ήταν καλή, υπήρχαν όμως μερικά φωνητικά προβλήματα.

12. Ισλανδία

Το άτυχο ισλανδικό συγκρότημα δεν εμφανίζεται ζωντανά, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα από τη στιγμή που ένα μέλος του βρέθηκε θετικό στον COVID-19. Βλέπουμε την δεύτερη πρόβα τους, όπως συνέβη και στον χθεσινό ημιτελικό.

13. Ισπανία

Το πρώτο μισό του Μεγάλου Τελικού κλείνει η Ισπανία με μια πολύ όμορφη ερμηνεία από τον Blas Canto.

14. Μολδαβία

Μια από τις καλύτερες πρόβες της είχε η Natalia Gordienko, που ανέβηκε στη σκηνή εμφανώς χαρούμενη, αφού κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό.

15. Γερμανία

Αν και οι περισσότεροι καλλιτέχνες κρατούν δυνάμεις για την βραδινή Jury Final, o Jendrik τόσο σκηνικά όσο και φωνητικά είναι πολύ κοντά σε αυτό που μας παρουσιάζει.

16. Φινλανδία

Μια πολύ δυνατή πρόβα από τους Blind Channel, που ενώ είχαν πέσει στα στοιχήματα, μετά την χθεσινή τους εμφάνιση ανέβηκαν και πάλι αρκετά.

Διαφημιστικό διάλειμμα

Το δεύτερο διαφημιστικό διάλειμμα της βραδιάς. Η Edsilia κάνει μια βόλτα στην οροφή του Ahoy Arena και αφού μας δείξει την θέα από ψηλά, επισκέπτεται τους σχολιαστές της Δανίας και της Ρωσίας.

17. Βουλγαρία

Άλλη μία όμορφη εμφάνιση από την Victoria. Δεν ξέρω αν θα την ευνοήσει το γεγονός πως εμφανίζεται αμέσως μετά το διάλειμμα, αλλά τόσο σκηνικά, όσο και φωνητικά η Βουλγαρία παρουσιάζει ένα καλό αποτέλεσμα και αυτή την φορά.

18. Λιθουανία

Όσες φορές και αν ερμηνεύσουν το τραγούδι τους οι The Roop θα είναι πανομοιότυπες, τόσο καλά κουρδισμένοι και συγχρονισμένοι είναι. Μεγάλο χειροκρότημα από την αρένα.

19. Ουκρανία

Από τις πιο συζητημένες συμμετοχές το Shum των Go_A. Καταφέρνει και εντυπωσιάζει παρότι η ερμηνεύτρια κρατά και αυτή εμφανώς δυνάμεις για το βράδυ.

20. Γαλλία

Ένα από τα μεγάλα φαβορί για την νίκη η Barbara Pravi. Άβαφη και αχτένιστη, αλλά πάντα αισθαντική και μελωδική. Όπλο της εξάλλου η φωνή της.

21. Αζερμπαϊτζάν

Μεγάλη αντίδραση από τους διαπιστευμένους στην αρένα και για το Mata Hari, που δείχνει να έχει δυναμική τουλάχιστον την τηλεψηφοφορία.

22. Νορβηγία

Ο Tix βγάζει και πάλι τα γυαλιά του και όλοι χειροκροτούν όρθιοι. Του αξίζουν συγχαρητήρια για όλα όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής.

23. Ολλανδία

Ο Jeangu Macrooy είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, που δυστυχώς όμως δεν τον βοηθάει καθόλου το τραγούδι του. Άνετος και χαλαρός σε μία ακόμη πρόβα.

24. Ιταλία

Οι Maneskin είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη στον φετινό διαγωνισμό. Ήρθε η ώρα της Ιταλίας μετά από τόσες φορές που έφθασαν στην πηγή τα τελευταία χρόνια χωρίς να πιούνε νερό;

25. Σουηδία

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως ο Tusse δεν θα περνούσε καν τελικό. Είναι όμως εδώ και διεκδικεί άλλο ένα τοπ10 για την χώρα του.

26. Άγιος Μαρίνος

Η Senhit έφερε και τον Flo Rida στο Ahoy, θέλοντας όπως μας είπε να γράψει ιστορία και να φέρει την καλύτερη θέση του κρατιδίου στον διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun καθώς πλησιάζουμε στο τέρμα του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Για αρχή ας χαλαρώσει το κορίτσι μας ώστε να βγαίνουν πιο φυσικές οι κινήσεις της και φυσικά να το απολαύσει. To staging, πραγματικά είναι η του ύψους η του βάθους μια δουλεύει τρεις όχι…
    Μακάρι να πάνε όλα καλά (αν και κρατάω μικρό καλάθι!)
    Καλή της επιτυχία!!!
    ΥΓ: χάθηκε το διάλειμμα πριν από εμάς για να στηθούν όλα όπως πρέπει. Φορτωμένο με props η συμμετοχή του HB μετά επίσης με props η δική μας και ακολουθεί της Ελβετίας με επίσης props. Ελπίζω να μην τα κάνουν μαντάρα οι Ολλανδοί ή έστω να υπάρξει πάλι ένα μικρό talk show από τους παρουσιαστές.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *