Eurovision 2021: Νέα ενημέρωση για Μάλτα, Ρουμανία, Ισλανδία και Πολωνίας από την EBU!

Νέα επίσημη ενημέρωση λάβαμε νωρίτερα από την EBU για το θέμα που έχει προκύψει με τις αποστολές της Μάλτας, της Ρουμανίας, της Ισλανδίας και της Πολωνίας.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, πηγαίνουμε προς αποκλιμάκωση και όπως φαίνεται και οι 38 αποστολές που βρίσκονται εδώ στο Ρότερνταμ θα διαγωνιστούν ζωντανά από την σκηνή του διαγωνισμού.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι τα τεστ PCR για ολόκληρες  τις αντιπροσωπίες της Ρουμανίας και της Μάλτας επέστρεψαν με αρνητικά αποτελέσματα.

Και οι δύο αντιπροσωπείες ελέγχθηκαν ως προληπτικό μέτρο, αφού ένα μέλος τόσο της πολωνικής όσο και της ισλανδικής αντιπροσωπείας αντίστοιχα, που έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο, είχαν βρεθεί θετικά.

Η Μάλτα και η Ρουμανία θα εμφανιστούν και οι δύο όπως έχει προγραμματιστεί στον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision απόψε.

Τα δύο μέλη των ισλανδικών και πολωνικών αντιπροσωπειών που εντοπίστηκαν θετικό στον COVID 19 παραμένουν σε απομόνωση. Οι υπόλοιπες αντιπροσωπείες επέστρεψαν όλες με αρνητικές εξετάσεις PCR.

Ως ένα περαιτέρω προληπτικό μέτρο, η πολωνική αντιπροσωπεία θα ελεγχθεί ξανά πριν από την πρόβα του Dress την Τετάρτη, και ξανά την Πέμπτη πριν από τον δεύτερο ημιτελικό. Οι Ισλανδοί καλλιτέχνες, θα δοκιμαστούν ξανά την Τετάρτη και την Πέμπτη, καθώς δεν είχαν στενή επαφή με το μολυσμένο άτομο. Το υπόλοιπο της ισλανδικής αντιπροσωπείας θα παραμείνει σε καραντίνα.

Ανυπομονούμε να τους καλωσορίσουμε όλους πίσω στο Ahoy αργότερα αυτήν την εβδομάδα. 

EBU

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως Ρουμανία και Μάλτα θα διαγωνισθούν κανονικά σήμερα στον πρώτο ημιτελικό, ενώ Ισλανδία και Πολωνία εφόσον και τα νέα PCR της Τετάρτης, έχουν εκ νέου αρνητικό αποτέλεσμα, θα συμμετάσχουν επίσης ζωντανά από την Ahoy Arena.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *