Eurovision 2021: Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι μετά το τέλος των πρώτων προβών

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγα λεπτά οι πρόβες του δεύτερου ημιτελικού, με τις οχτώ χώρες του δεύτερου μισού να εμφανίζονται σήμερα για πρώτη φορά στη σκηνή του Ahoy Rotterdam.

Με την αυριανή μέρα να σηματοδοτεί την έναρξη των δεύτερων προβών των συμμετεχουσών ημιτελικών, οι στοιχηματικοί πίνακες μεταβλήθηκαν αρκετά μέσα σε λίγες ώρες.

Το καθιερωμένο ημερήσιο στοιχηματικό update θα σας παρουσιάσει όσα άλλαξαν μέσα στη μέρα στις αποδόσεις για νίκη στον φετινό διαγωνισμό.

Τα φαβορί

Ένα νέο μέλος απέκτησε εδώ και λίγες ώρες το γκρουπ των πρωτοπόρων. Η πολύ καλή πρόβα της Victoria έριξε στο μισό τις αποδόσεις της Βουλγαρίας σε σχέση με τις αντίστοιχες χθεσινές.

Με τη νίκη των γειτόνων μας να παίζεται μεταξύ 7,5 και 9 θεωρείται θέμα ωρών η είσοδός τους στην πρώτη πεντάδα. Η Βουλγαρία, ως φαίνεται, μπαίνει για τα καλά στη διεκδίκηση της νίκης, σύμφωνα πάντα με τους bookers.

Κατά τα άλλα η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε σταθερή, με τη Γαλλία να εξακολουθεί να προπορεύεται, τη Μάλτα να την ακολουθεί κατά πόδας και την Ελβετία να κλείνει την πρώτη τριάδα. Η σημερινή πρώτη εμφάνιση του Gjon’s Tears έριξε ελάχιστα τις αποδόσεις της χώρας της Κεντρικής Ευρώπης πλησιάζοντας περισσότερο τις δύο προπορευόμενες.

Προσπέραση για την τέταρτη θέση είχαμε από την Ιταλία, η οποία επανήλθε στη θέση που βρισκόταν μέχρι και χθες το μεσημέρι και την πρώτη πρόβα της Ισλανδίας. Αντίθετα, η βορειοευρωπαϊκή χώρα βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση με αυξημένες αποδόσεις.

Η μάχη της δεκάδας

Ανακατατάξεις είχαμε και στις χαμηλότερες θέσεις της πρώτης δεκάδας, με τη Φινλανδία να ξεπερνάει τη χώρα μας και να ανεβαίνει εντός Top 10.

Κατά τα άλλα, η Κύπρος παραμένει σταθερά στην έβδομη θέση έχοντας απόσταση ασφαλείας από τις χώρες που βρίσκονται κάτω αυτήν. Με την Έλενα Τσαγκρινού να έχει αύριο τη δεύτερη πρόβα της, η Μεγαλόνησος έχει την ευκαιρία να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες νίκης της στον φετινό διαγωνισμό.

Όγδοη παραμένει η Λιθουανία, της οποίας οι πτωτικές τάσεις συνεχίζονται. Ενώ σταθερά στην ένατη θέση βρίσκεται η Ουκρανία μετά την άνοδό της στο Top 10 την Κυριακή.

Ελλάδα

Εκτός δεκάδας βρέθηκε τις τελευταίες ώρες η Ελλάδα. Η χώρα μας παρά το γεγονός που μετά την πρώτη της πρόβα ανέβηκε εντός Top 10, έχει βρεθεί τρεις θέσεις χαμηλότερα χωρίς να έχουν μειωθεί οι αποδόσεις νίκης της.

Έτσι και σε συνδυασμό με την άνοδο της Φινλανδίας, της Σουηδίας και του Σαν Μαρίνο η Ελλάδα είναι πλέον 13η στους πίνακες στοιχημάτων των bookers.

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Έλα όμως που δεν καταλαβαίνω γιατί το Σαν Μαρίνο, η Φινλανδία και η Σουηδία ανεβηκαν? Τι να πω δεν μας τα λένε καλά τα στοιχήματα. Πως μπορείς να ρίχνεις την Ελλάδα που και από τις 3 προαναφερθείσες χώρες έχει λάβει θετικότερα σχόλια? Τι να πω…

    Απάντηση
  2. Amesc
    Amesc says:

    Μεγάλη κερδισμένη της ημέρας βασικά είναι η Πορτογαλία, η οποία πήγε δέκατη έκτη. Γενικά κρίνοντας από τις πρώτες πρόβες φαίνεται να διεκδικεί δυναμικά μια θέση στον τελικό, αν και πολλοί την είχαν ξεγράψει.

    Απάντηση
  3. ESC SAN
    ESC SAN says:

    Μια ερωτηση , αλλα θελω οντως απαντηση γιατι ειναι σοβαρη… Η κυπρος εχει εκλπληξη λεει. Εμεις εχουμε κατι που δεν το εδειξαν στην πρψτη προβα (Η ελλαδα εννοω);

    Απάντηση
  4. Μary
    Μary says:

    Νομίζω πως πολυ απλα αυτό συμβαίνει γιατι η Ελλάδα εξανέμισε τα τελευταία χρόνια ολη την δυναμική της που είχε απο το 2001 εως και το 2013. Η eurovision είναι και δυναμικη χωρών καθως και αυτο που λενε momentum, κατι το οποίο χτίζεται με την πάροδο των ετώ σε συνδυασμό με επιτυχημένες εμφανίσεις. Δείτε την Κύπρο που έγινε με την Φουρειρα και η βενζίνη αυτή τους πάει ακόμα. Η Ελλάδα φέτος ξανασυστήνεται, χτίζει και πάλι την φήμη της και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αρχίζει να χτίζει momentum, γιατι του χρόνου ολοι θα λενε για την θεαματικη εμφανιση της Στεφανιας και σου λεει για να δουμε τι θα κανουν φετος οι Ελληνες? Συνεπως, μονο χαρουμενοι πρεπει να ειμαστε φετος που απο τα κραξιματα και τα παλιολουλουδα της Ντουσκα που εχανε τα αυγα και τα πασχαλια, φετος εχουμε εμφανιση ανταξια της ιστοριας μας στον διαγωνισμο, και ναι αν συνεχισει η ΕΡΤ και τα επομενα χρονια οπως φετος, δηλαδη εξαιρτεικά, τοτε η δευτερη νικη μας θα ερθει συντομα μεσα στα επομενα χρόνια.

    Απάντηση
  5. TomEurofun
    TomEurofun says:

    Τα στοιχήματα πηγαίνουν επίσης με βάση και το πόσος κόσμος βάζει λεφτά,δεν εξαρτώνται όλα από τις πρόβες. Επίσης, είναι λογικό όταν έχουμε πολλές χώρες που υπολογίζονται να πάνε καλά σε μια γεωγραφική περιοχή, βλέπε Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρος, ακόμα και Σερβία και ίσως αν βάλεις και Μάλτα κατά ένα μέρος, σφαγή!!! Αντίστοιχα Ουκρανία και Ρωσία φαίνεται ότι αρέσουν και οι δύο επομένως και αυτές θα μοιραστούν τους βαθμούς στο πρώην ανατολικό μπλοκ. Η Ισλανδία είναι σχεδόν μόνη της, αλλά είναι και περίεργο κομμάτι,αν και πιστεύω ότι μπορεί να πάει για νίκη λόγω του ότι οι σκανδιναβικές χώρες κι Δανία κτλ θα την ψηφίσουν ψηλά συν μεσαίους βαθμούς από όλες τις άλλες γεωγραφικές περιοχές. Μόνο η Σουηδία μπορεί να την ανταγωνιστεί στο συγκεκριμένο μπλοκ , αλλά και πάλι είναι αποδυναμωμένη. Όλα θα εξαρτηθούν από το τί θα ψηφίσουν οι χώρες κεντρικής Ευρώπης και οι επιτροπές!!!

    Απάντηση
  6. C.G
    C.G says:

    Θεωρώ ότι επικεντρωνόμαστε υπερβολικά και αποκλειστικά στις αποδόσεις για νίκη που αυτές θα έπρεπε να αφορούν τις 4 5 χώρες που πάνε για νίκη (Γαλλία, Μάλτα, Ελβετία, Βουλγαρία). Οι χώρες που έχουν ως ρεαλιστικούς στόχους την είσοδο στην 5αδα, την 10αδα ή την πρόκριση στον τελικό θα ήταν πιο εύλογο να κοιτάνε τις αποδόσεις τους σ’ αυτές τις κατηγορίες. Η Ελλάδα είναι 9η στην κατηγορία “είσοδος στην δεκάδα” και 10η στην κατηγορία “είσοδος στην τετράδα”.

    Επίσης ακόμα και στην κατηγορία για νίκη, στις πολύ μεγάλες και γνωστότερες στοιχηματικές εταιρίες που έχουν κοινό σε όλες τις χώρες όπως η Bet365 είναι 10η μαζί με Σουηδια Φινλανδία, στην William Hill ειναι 8η μαζί με Ουκρανία Λιθουανία, στην Betfair ¨οπως και στην Skybet 10η επίσης, και στην Bwin που δεν είναι στο Oddschecker 8η, 9η στο Stoiximan κτλ

    Απάντηση
    • Vasia
      Vasia says:

      ΠολλοΙ ασχολουνται με τις τεχνικες προβες που οκαυ φυσικα ειναι καλο να δωσεις μια καλη πρωτη εντυπωση ωστοσο ξεχνανε οτι ολα κρινονται στους ημιτελικους τις επομενης εβδομαδας και στα σοουζ των κριτων οποτε ολοκληρωμενη εικονα δεν εχει δει κανεις.Επισης το κοινο ειναι απροβλεπτο και το εχει αποδείξει ουκ ολιγες φορες.Αναλογα με τη διαθεση που θα εχει εκεινη την βραδυα μπορει να ψηφισει τα παντα και ειδικα σε μια χρονια οπως ειναι η φετινα ολα ειναι απο καθε αποψη ρευστα.Υπομονη μεχρι τους ημιτελικους λοιπον

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *