Eurovision 2021: Προσπέραση κορυφής για την Ιταλία – Ανακατατάξεις στην πρώτη δεκάδα

Οι πρόβες της φετινής Eurovision ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ώρες, με τις Big 5 και τη διοργανώτρια Ολλανδία να κάνουν τη δεύτερή τους εμφάνιση στη σκηνή του Ahoy Rotterdam.

Η όγδοη μέρα προβών της Eurovision 2021 έφερε με τη σειρά της διαφοροποιήσεις στους στοιχηματικούς πίνακες, με κάποιες χώρες να κερδίζουν έδαφος και κάποιες άλλες να χάνουν.

Τα φαβορί

Αλλαγή στην κορυφή είχαμε σήμερα, με την Ιταλία να βρίσκεται πλέον πρώτη και τη Γαλλία στη δεύτερη. Οι Måneskin ξεπέρασαν τη Barbara Pravi μετά τη σημερινή τους πρόβα και φιγουράρουν στην κορυφή των στοιχηματικών πινάκων ενόψει της επόμενης εβδομάδας.

Η νίκη της Ιταλίας παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 3,25 και 3,85, ενώ η αντίστοιχη της Γαλλίας μεταξύ 3,75 και 4,20.

Στην τρίτη θέση είναι η Μάλτα που παραμένει σταθερή σε αποδόσεις μεταξύ 5 και 7. Τέταρτη βρίσκεται η Ισλανδία και την πεντάδα συμπληρώνει η Βουλγαρία.

Η μάχη της δεκάδας

Σε συνεχή άνοδο εξακολουθεί να βρίσκεται η Κύπρος, η οποία είναι έκτη και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας έφτασε έως και την πέμπτη θέση. Ενδεχόμενη νίκη της Έλενας Τσαγκρινού παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 10 και 17.

Σε κατακόρυφη πτώση βρίσκεται η Ελβετία. Η χώρα της Κεντρικής Ευρώπης χάνει διαρκώς έδαφος και από την πρώτη τριάδα έχει βρεθεί στην έβδομη μέσα σε λίγες ημέρες.

Όγδοη ανέβηκε η Λιθουανία, η οποία ξεπέρασε την Ουκρανία. Οι δύο αυτές χώρες εναλλάσσονται διαρκώς σε αυτές τις θέσεις τις τελευταίες ώρες, με τους The Roop να υπερισχύουν προς το παρόν των Go_A.

Τη δεκάδα συμπληρώνει σήμερα η Ελλάδα. Η χώρα μας επέστρεψε εντός Top 10, παρά το γεγονός πως στην αρχή της ημέρας η Ρωσία είχε καταλάβει την τελευταία θέση εντός δεκάδας. Ενδεχόμενη νίκη της Ελλάδας στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 34 και 70.

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *