Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Αυστρίας!

Vincent Bueno, εκπροσωπεί την Αυστρία με το τραγούδι Amen. Είναι 34 ετών με καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Ξεκίνησε από πολύ νωρίς την μουσική του καριέρα. Συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμούς και τάλεντ σόου. Πέρα από την χώρα διαμονής του την Αυστρία είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός και στην χώρα καταγωγής του τις Φιλιππίνες. Το 2016 συμμετείχε στον εθνικό τελικό της Αυστρίας όμως δεν κατάφερε να κερδίσει και να εκπροσωπήσει τη χώρα της κεντρικής Ευρώπης στην Στοκχόλμη. Το τραγούδι του Amen, είναι η δεύτερη συμμετοχή που έχει αυτόν τον τίτλο, μετά την Σλοβενία. Ο Vincent, αναφέρεται στο τέλος μιας σχέσης, που δεν ήθελε να τελειώσει. Σε μια μονόπλευρη συνομιλία, συνεχίζει να κάνει ερωτήσεις αλλά δεν φαίνεται να λαμβάνει απάντηση.

Η πρόβα

Ο Vincent ξεκινάει την ερμηνεία του σε ένα σκοτεινό τοπίο μόνο με καπνούς. Φοράει μαύρα ρούχα, ενώ ξεχωρίζει το μακρύ παλτό του με τα στρας.

Στο ρεφρέν η σκηνή φωτίζεται, ενώ παίζουν αρκετά τα φώτα. Στο δεύτερο κουπλέ κάνει πασαρέλα ενώ το τοπίο είναι πάλι σκοτεινό.

Περπατάει πάνω σε μια ορθογώνια κατασκευή σαν catwalk. Φωνητικά είναι πολύ καλός.

https://www.youtube.com/watch?v=7dVXbIBEluU

EBU / ANDRES PUTTING (eurovision.tv)

 

EBU / ANDRES PUTTING (eurovision.tv)

 


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *