Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Αυστραλίας!

Μετά το διάλειμμα είναι η σειρά της Αυστραλίας. Λόγω των αυστηρών μέτρων της χώρας για την πανδημία, η Montaigne με το Technicolour δεν έχουν έρθει στο Ρότερνταμ, η χώρα όμως θα συμμετέχει στον διαγωνισμό με το live on tape.

Η πρόβα

Αντί πρόβας προβλήθηκε ένα βίντεο με το παρασκήνιο του live on tape.

 

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Λυπητερό ότι δεν θα μπορει να βρεθεί στο Ρότερνταμ. Το κλιπ από το LOT φαίνεται αρκετά καλό, όπως και εμφανισιακά θα ξεχωρίσει καπως-οχι απαραίτητα θετικά. Όμως σίγουρα θα υστερεί πολύ από τεχνικής απόψεως και σε συνδυασμό με το οτι το τραγούδι δεν είχε ιδιαίτερη αποδοχή θεωρώ ότι η Αυστραλία θα γευτεί τον πρώτο αποκλεισμό. Ο,τι πάρει θα’ναι κυρίως από επιτροπές. Καλή επιτυχία.

    Απάντηση
  2. C.G
    C.G says:

    Πείτε μου ότι κι εσείς έχετε πιάσει τον εαυτό σας σε άσχετες στιγμές της ημέρας να τραγουδάτε TEKNI TEKNI KOΛΟΡΣ TEKNI TEKNI ΚΟΛΟΡΣ με τις “παραφωνίες” και τα κοκοράκια της Montaigne. Κατα τ’ άλλα δεν το αντέχω καθόλου.

    Απάντηση
  3. ERSI
    ERSI says:

    Πολύ hardcore ρούχο που σε συνδυασμό με το μακιγιάζ βαραίνει όλοι την παρουσία. Ίσως με τα εφέ και τα πλάνα να φαίνεται καλύτερο και πιο ταιριαστό. Ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Κρίμα που δεν θα την δούμε στην σκηνή της eurovision.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *