Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Βουλγαρίας!

Σειρά έχει η Βουλγαρία. Η νεαρή Victoria αποτελούσε τόσο το 2020 όσο και φέτος ένα από τα φαβορί για την νίκη. Διατηρώντας το προσωπικό της ύφος στην μουσική, με το “Growing Up Is Getting Old” έρχεται να μας ταξιδέψει σε μία ρετρό εποχή με σύγχρονες επιρροές. Το τραγούδι της υπήρξε συνυποψήφιο μαζί με άλλα πέντε τα οποία επιλέχθηκαν από ένα δημιουργικό camp σύνθεσης ενώ το κοινό του διαγωνισμού έδωσε το δικό του feedback προκειμένου να την βοηθήσει στην τελική επιλογή. Η Victoria υπόσχεται μια άκρως ατμοσφαιρική σκηνική παρουσία, πλούσια σε συναισθήματα όπως ακριβώς στο videoclip.

Η πρόβα

Η Βικτόρια κάθεται κάτω σε μια καφέ πλατφόρμα. Το φόντο είναι μαύρο. Φαίνεται να πέφτει άμμος, ίσως ως μεταφορά για τον χρόνο που περνά και σα να είναι σε κάποιο νησί, με άστρα από πίσω και μπλε φώτα σαν θάλασσα κάτω από την πλατφόρμα. Κοιτάει μια φωτογραφία με τον πατέρας της, για τον οποίο μιλά και το τραγούδι. Στο τελευταίο ρεφρεν η πλατφόρμα γυρίζει. Φωνητικά είναι πολύ καλή. Ακόμη μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική εμφάνιση και από τις πιο συγκινητικές, αν όχι η πιο συγκινητική, καθώς και μια από τις πιο ολοκληρωμένες από την πρώτη πρόβα. Θα λέγαμε πως έφτασε τις προσδοκίες ως φαβορί.


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Πολυώνυμο Taylor
    Πολυώνυμο Taylor says:

    Ευτυχως αυτός ο Μάρτιν δεν έγραψε απλά growing up is getting old στην οθόνη … Πάντως τέλεια η Βικτόρια ελπίζω να σκίσει.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ατμοσφαιρικο, ωραία ερμηνευμένο και περνάει άμεσα το μήνυμα του τραγουδιού! Ο,τι πιο ολοκληρωμένο έχουμε δει ως τώρα!Μπράβο!
    Δεδομένη η πρόκριση και πιστεύω θα πάει αρκετά καλά, τουλάχιστον στις επιτροπές.
    Γενικα νομίζω αρχίζω και στενεύουν τα περιυ της δεκάδας, για πολλούς αν όχι για όλους.

    Απάντηση
  3. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Η μονη μεχρι στιγμης που δινει winner vibes και απο το τραγουδι και απο το staging.
    Πολυ συγκινητικο το ευρημα με την αμμο. Να δουμε τι θα κανει και ο Ελβετος, απτον οποιο δεν περιμενω παρα πολλα, δεδομενου οτι τον ανελαβε ως director αυτη που εκανε και τη Μαλτα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *