Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Βόρειας Μακεδονίας!

Τη σκυτάλη παίρνει ο Vasil που ερμηνεύει το τραγούδι Here I Stand για τη Βόρεια Μακεδονία. Με αρκετές γκρίνιες και δράματα η φετινή συμμετοχή της γείτονος. Όπως σας είχαμε ενημερώσει η χώρα αναγκάστηκε να τροποποιήσει το μουσικό βίντεο και υπήρξαν μέχρι και αιτήσεις ακύρωσης της συμμετοχής. Ο Vasil όμως δεν πτοήθηκε. Με μια μακροχρόνια καριέρα στη μουσική από τα παιδικά του χρόνια μετρά ήδη μια συμμετοχή στον διαγωνισμό στα φωνητικά της Tamara το 2019.

Η πρόβα

Ο Vasil με μαύρο κουστούμι και μάυρο φόντο. Έχει ένα εφέ με λάμψη. Μέσα από το σακάκι έχει μια μπλούζα που θυμίζει λίγο το ρούχο της Dotter από το Μelodifestivalen 2020 και αντανακλά τα φώτα. Φωνητικά πολύ καλός, δεν θεωρώ όμως ότι το τραγούδι σε κερδίζει ούτε η σκηνική εμφάνιση έχει κάτι το εντυπωσιακό.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιώργος Eurovision
    Γιώργος Eurovision says:

    Μάλιστα, καλώς ήρθες dotter τι να πω ξεκάθαρα αντιγραφή από το bulletproof
    Φωνητικά είναι πολύ αδύναμος και δεν τα περιμένα να πω την αλήθεια

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νομίζω βρήκαμε ποιος θα τερματίσει τελευταίος στον 1ο ημιτελικό.
    Μόνο η φωνή του μου αρέσει. Το τραγούδι πολύ μακριά από τα γούστα μου και το staging μέτριο προς κακό, με το εφέ αλά “bulletproof” να μοιάζει τελείως άκυρο.
    Δεν πιστεύω ότι θα ψηφιστεί ούτε από κοινό ούτε από επιτροπές. Ο,τι πάρει από Σλοβενία και Κροατία. Καλή επιτυχία, αλλά ως ώρας-για εμένα- είναι ότι χειρότερο έχουμε δει.

    Απάντηση
  3. Eurovision μόνο
    Eurovision μόνο says:

    Φωνητικά ανεπαρκής πολύ αδύναμα και απογοητεύτηκα περίμενα κάτι καλύτερο τώρα από σκηνική παρουσία , κακή αντίγραφη της dotter- bulletproof

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *