Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Γαλλίας!

Επόμενη στη σκηνή ανεβαίνει η Barbara Pravi, εκπρόσωπος της Γαλλίας και μεγάλο φαβορί για τη νίκη του φετινού διαγωνισμού, για να πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη πρώτη πρόβα της. Η Barbara Piévic, με καταγωγή από τη Σερβία και το Ιράν, επέλεξε το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Pravi, ως φόρο τιμής στον παππού της, αφού prava στα σερβικά σημαίνει αυθεντικός. Δραστηριοποιείται στη Γαλλία από το 2014 ως τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός. Παράλληλα, είναι η συνθέτης του “J’imagine”, του τραγουδιού που νίκησε την Junior Eurovision του 2020. Το γαλλικό σανσόν τραγούδι Voilaπου έχει συνθέσει η ίδια, σηματοδοτεί για την Barbara το τέλος μιας σκοτεινής περιόδου, όπου πάλευε με τους προσωπικούς της δαίμονες και αμφισβητούσε τις ικανότητές της, και την έναρξη μιας νέας περιόδου, όπου νιώθει περήφανη για τον εαυτό της και έχει το θάρρος να ακολουθήσει τα όνειρά της στο τραγούδι.

Η πρόβα

Η Barbara Pravi εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα και ερμήνευσε εξαιρετικά το τραγούδι της. Η σκηνική εμφάνιση έμοιαζε σε μεγάλο βαθμό με εκείνη του εθνικού τελικού, με τη στιγμή που η σκιά της Barbara μεταμορφώνεται σε πουλιά να ξεχωρίζει. Κάποια άλλα εφέ από τον εθνικό τελικό όπως το γεμάτο αστέρια πάτωμα έλειπαν. Ορισμένα πλάνα θα μπορούσαν να βελτιωθούν, όμως είναι σίγουρα μια συμμετοχή που ξεχωρίζει με τη λιτότητα και την ατμοσφαιρικότητά της.

https://www.youtube.com/watch?v=FGnxa_fNI78

Barbara Pravi, France, First Rehearsal, Rotterdam Ahoy, 13 May 2021

Barbara Pravi, France, First Rehearsal, Rotterdam Ahoy, 13 May 2021

Ακολουθεί βίντεο από την πρόβα

Photos: Thomas Hanses / Andres Putting / EBU


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. C.G
    C.G says:

    ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ. Μόνο Γαλλία και Ιταλία φέτος θα ήταν ιδανικοί νικητές. Ούτε Μάλτα, ούτε Ελβετία, ούτε καμιά άλλη χώρα. Και ανάμεσα σ’ αυτές τις 2 θα παιχτεί με μεγαλύτερο φαβορί την Γαλλία.

    Απάντηση
  2. Takis
    Takis says:

    Εδώ είμαστε! Πιο “γαλλικό” τραγούδι δε θα μπορούσε να στείλει η Γαλλία!
    Σίγουρα θα συγκινήσει, ελπίζω κιόλας να παρακίνησει (τον κόσμο να σηκώσει τα smartphones και να το ψηφίσει).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *