Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Γεωργίας!

Η τέταρτη μέρα των προβών ξεκινάει με την Γεωργία. Την χώρα εκπροσωπεί ο Tornike Kipiani με το τραγούδι “You”. Ο Tornike επιστρέφει από το 2020 κάνοντας στροφή 180 μοιρών, και από ένα καθαρά κλασικό ροκ κομμάτι έρχεται στο Ρότερνταμ με μία ερωτική μπαλάντα. Η Emilia Sandquist είναι η σκηνοθέτης για την εμφάνιση της Γεωργίας, η οποία είναι μέλος του Ομίλου Jean Baptiste, που έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων συμμετοχές στην Eurovision για τη Γεωργία, την Κύπρο και τη Βουλγαρία. Ο Tornike έγραψε και συνέθεσε μόνος του το τραγούδι, το οποίο είναι στα αγγλικά και είναι μείγμα ροκ, ποπ-ροκ και μπλουζ-ροκ μουσικής.

Η πρόβα

Ο Tornike εμφανίζεται μόνος του στην σκηνή. Το ντύσιμο του είναι πολύ απλό. Τα χρώματα που επικρατούν είναι το μαύρο και το μπλε. Υπάρχουν πολλά κοντινά στον καλλιτέχνη και σύννεφα στα led. Στη συνέχεια αρχίζουν να προβάλλονται στίχοι πάνω στο σώμα του καλλιτέχνη και μετά πίσω στα led στα αγγλικά και στα γεωργιανά. Φωνητικά ήταν αρκετά καλός στο 2ο run, λιγότερο στο 3ο. Η εμφάνιση είναι πολύ ατμοσφαιρική, πολύ δύσκολα ωστόσο θα μπορούσε να περάσει. Πληροφορούμαστε πως η εμφάνιση δεν ενθουσίασε το press center.

Photos: Andres Putting / EBU


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. tbww
    tbww says:

    Προσωπικά θα ήθελα να τον δω στον τελικό. Από αλλά τραγουδια τυπου Αυστρία, Σερβία, Πολωνία αξίζει περισσότερο

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ωραίο το staging και ο Τornike σαν ερμηνευτής αλλά το τραγούδι είναι ο ορισμός του toilet-break. Δύσκολη ως ακατόρθωτη η πρόκριση.
    ΥΓ: από το περσινό take me as i am σε αυτό…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *