Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Ισπανίας!

Η τελευταία χώρα που θα πραγματοποιήσει την πρώτη πρόβα της για φέτος είναι η Ισπανία, που εκπροσωπείται από τον Blas Cantó και τη συναισθηματική μπαλάντα Voy a quedarme. Ο 29χρονος Blas έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση το 2000 στο παιδικό talent show Veo Veo. Το 2004 ήταν υποψήφιος για την εκπροσώπηση της χώρας του στην Junior Eurovision και το 2011 συμμετείχε στο Destino Eurovisión, τον ισπανικό εθνικό τελικό για τη Eurovision, ως μέλος του συγκροτήματος AURYN. Από το 2017 ακολουθεί μια επιτυχημένη solo καριέρα. Το Voy a quedarme (“Θα μείνω”) έχει για τον Blas ξεχωριστή σημασία, καθώς το έγραψε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του, όταν έχανε τον πατέρα του, και το ηχογράφησε ενώ η γιαγιά του έχανε τη μάχη με τον covid-19. Είναι ένα τραγούδι που σύμφωνα με τον ίδιο εκπέμπει ευαισθησία, αλλά και δύναμη.

Η πρόβα

Ο Blas Canto ξεκινά την εμφάνιση του ντυμένος στα μαύρα, τραγουδώντας acapella και στη συνέχεια παρατηρούμε πως το τραγούδι έχει μια διαφορετική ενορχήστρωση σε σχέση με το studio version. Βλέπουμε έντονους μπλε φωτισμούς και στην οθόνη led μια σελήνη σε έκλειψη και αστέρια. Η σελήνη εξαφανίζεται και από το ταβάνι κατεβαίνει ένα τεράστιο prop σε σχήμα φεγγαριού, ενώ στο φόντο βλέπουμε το διάστημα. Ο Blas είναι φωνητικά πολύ καλός και η σκηνική εμφάνιση αρκετά ατμοσφαιρική.

Στο τελευταίο run προστίθεται ξηρός πάγος.

https://www.youtube.com/watch?v=T3QfOuMxaFI

Photos: Thomas Hanses / Andres Putting / EBU


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *