Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Ιταλίας!

Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσουν τις πρώτες πρόβες τους οι Big 5 αλλά και η διοργανώτρια Ολλανδία που έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στον τελικό του Σαββάτου. Πρώτη είναι η Ιταλία, με το glam rock συγκρότημα Måneskin και το δυναμικό τραγούδι Zitti e Buoni, που σημαίνει “Μη μιλάς και υπάκουσε”. Οι Måneskin (σεληνόφως στα Δανικά) κατάφεραν φέτος να ανατρέψουν τα προγνωστικά, κατακτώντας την πρώτη θέση στο φεστιβάλ του Sanremo. Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 2016, όταν τα μέλη του ήταν ακόμα μαθητές στο ίδιο Λύκειο στη Ρώμη, αναδείχθηκε μέσω talent show και έχει ήδη σημειώσει σημαντική πορεία. Η Ιταλία βρίσκεται στην τέταρτη θέση των στοιχημάτων και σε αντίθεση με τα υπόλοιπα φαβορί (Γαλλία, Μάλτα, Ελβετία) αναμένεται να τα πάει καλύτερα στο κοινό παρά στις κριτικές επιτροπές, κάτι που ίσως τη βοηθήσει να ξεχωρίσει και να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη.

Η πρόβα

Οι Måneskin κατάφεραν σίγουρα να μας ξεσηκώσουν με την πρώτη πρόβα τους, που ήταν απλή αλλά γεμάτη ενέργεια, εξαιρετικά πλάνα και χρώματα. Ο κεντρικός τραγουδιστής, Damiano, έδωσε μια εξαιρετική ερμηνεία φορώντας ένα φωσφοριζέ παντελόνι, χωρίς μπλούζα. Πίσω του υπάρχει ένα βάθρο όπου βρίσκονται τα άλλα μέλη του συγκροτήματος. Η εμφάνιση κινείται σε ασπρόμαυρους τόνους αρχικά, ενώ στη συνέχεια κυριαρχεί το κόκκινο και τέλος το μπλε. Στις οθόνες led βλέπουμε τις σιλουέτες των μελών του συγκροτήματος.

Στο τελευταίο run βλέπουμε πολλά πυροτεχνήματα και φωτιές!

https://www.youtube.com/watch?v=qgF_mvpitpA

Måneskin, Italy, First Rehearsal, Rotterdam Ahoy, 13 May 2021

Måneskin, Italy, First Rehearsal, Rotterdam Ahoy, 13 May 2021

Photos: Thomas Hanses / Andres Putting / EBU


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *