Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Νορβηγίας!

Ο Andreas Andresen Haukeland ή αλλιώς Tix, αφού κέρδισε το Melodi Grand Prix, κατάφερε να γίνει ο εκπρόσωπος της Νορβηγίας με το τραγούδι Fallen Angel. O Tix που έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρονικά και ειδικά στο σχολείο αφού έχει διαγνωστεί με Σύνδρομο Τουρέτ, (οπότε αυτός είναι και ο λόγος για το καλλιτεχνικό του όνομα, TIX), δεν το έχει βάλει κάτω και αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στη χώρα του, έχοντας συνεργασίες με ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως η Ava Max. Το τραγούδι του, γράφτηκε από τον ίδιο και είναι μια synthpop μπαλάντα που αναφέρεται στην ανεκπλήρωτη αγάπη. Ο Tix, περιγράφει τον εαυτό του ως «έκπτωτο άγγελο» και που «δεν υπάρχει τρόπος να φτάσει ποτέ στον Ουρανό».

Η πρόβα

Η εμφάνιση του Tix δε διαφέρει πάρα πολύ από τον εθνικό τελικό. Είναι ντυμένος στα ασημί, ενώ φοράει άσπρη γούνα και άσπρα φτερά.

Συνοδεύεται από 4 χορευτές που είναι ντυμένοι στα μαύρα σαν διαβολάκια, ενώ κρατούν αλυσίδες οι οποίες και είναι δεμένες πάνω στον Tix.

Όλοι τους είναι επάνω σε υπερυψωμένες κατασκευές. Το σκηνικό είναι σκοτεινό, με το μόνο φως να πέφτει πάνω στον Tix.

Στο background βλέπουμε γκρίζα σύννεφα, ενώ επικρατούν μπλε φωτισμοί.

Φωνητικά είναι πολύ καλός ενώ στο τελευταίο ρεφρέν το σκηνικό θυμίζει ουράνια βασιλεία.


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το τραγούδι ειχε ανέβει πολύ στην κατάταξη, χωρίς να βλέπω την εμφάνιση. Φωνητικά είναι αρκετά καλός αλλά πραγματικά αυτό το staging που είναι λες και βγήκε από τη eurovision του 2007, καταστρέφει κάθε πιθανότητα για πρόκριση. Προσωπικά το θεωρώ κιτς. Φτερά, διάβολοι γούνες… Αν είναι δυνατόν! Δεν αξίζει να προκριθεί και πιστεύω ότι δεν θα προκριθεί κυρίως λόγω staging, καλη επιτυχία!

    Απάντηση
  2. C.G
    C.G says:

    Το είχα ξαναγράψει ότι δεν καταλαβαίνω το hype της συμμετοχης ως συμμετοχης έξω από την προσωπική ιστορία του τραγουδιστη. Η σκηνική παρουσία κιτς που όμως το κιτς πολλες φορές τραβαει περισσοτερο στην γιουροβιζιον απο μια safe χωρις ρισκο σκηνική παρουσία. Θα κεντρίσει τα βλεμματα των θεατών και θα ξεχωρισεις απο τις υπόλοιπες συμμετοχες. Είναι κι αυτό ζητούμενο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *