Eurovision 2021: Στον μεγάλο Τελικό θα αποκαλυφθούν τα μέλη των κριτικών επιτροπών!

Τα μέλη των κριτικών επιτροπών από τις 39 χώρες που διαγωνίζονται στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021 θα αποκαλυφθούν στις 22 Μαΐου, τη μέρα δηλαδή του μεγάλου Τελικού. Συνολικά 195 κριτές θα ψηφίσουν στο φετινό Διαγωνισμό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Από την αλλαγή των κανόνων του διαγωνισμού το 2014, τα μέλη των κριτών από όλες τις χώρες αποκαλύπτονται πριν από τον διαγωνισμό, συνήθως, δύο εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Η αποκάλυψη των κριτών μετά το τέλος του Διαγωνισμού, έχει σκοπό να διασφαλίσει τη διαφάνεια του. Στο παρελθόν, η αποκάλυψη των μελών των κριτικών επιτροπών είχε οδηγήσει σε αλλαγή ορισμένων μελών αυτών, πριν από τη διεξαγωγή των τριών βραδιών της Eurovision.


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

Πηγή: eurovoix

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Καιρός ήταν…
    Για όνομα δηλαδή έχουμε φάει στημένες νίκες με το κουτάλι (βλ. Σουηδία 2015 και κυρίως Αζερμπαιτζαν 2011 και παραλίγο Αυστραλία 2016)
    Βέβαια κάποιες χώρες (Βλ. Μάλτα) αρχίζει να χρηματοδοτεί τα odds ώστε να διατηρήσει τον ανεκδιήγητο τίτλο του φαβορί με ένα staging πολύ κάτω του μετρίου και μάλιστα αγοράζει views, μέχρι και στα κλιπ των προβών, όπως έκανε το 2019, η όπως έκανε την ίδια χρονιά η Αρμενία. Ελπίζω να μην “πιάσει” αυτή η τακτική ούτε φέτος.
    Γενικά το θέμα διαφάνεια είναι πολύ λεπτό από τότε που μπήκαν οι επιτροπές στο παιχνίδι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *