Eurovision 2021: Τα ποσοστά τηλεθέασης του Α’ Ημιτελικού!

Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια ο διαγωνισμός της Eurovision επέστρεψε εχθές στους τηλεοπτικούς δείκτες μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Για δύο ώρες και κάτι οι Έλληνες τηλεθεατές παρακολούθησαν έναν από τους πιο δύσκολους και εντυπωσιακους Ημιτελικούς στην ιστορία του διαγωνισμού.

Τα ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ1 για το διάστημα 22.00-00.15 ήταν τα εξής;

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ : 11,3%

ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ : 13,7%

Αναλυτικα τα τέταρτα της τηλεθέασης:

ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ: 8,8%, 12,1%, 11,5% , 11,8% , 10,8%, 12,1% , 10,4% , 12,8%

ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ: 10,6% , 14,6%, 13,4%, 14,6% , 13%, 14,7%, 13,2%, 15,8% , 11,4%

Και στα δύο κοινά το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν το τέταρτο 23.45-00.00 κατά το οποίο έγινε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Επόμενος στόχος της ΕΡΤ ο δεύτερος Ημιτελικός αύριο,Πέμπτη στις 22.00 απευθείας από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ1HD, στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Έχω παρατηρήσει (μπορεί και να κάνω λάθος, διορθώστε με παρακαλώ), ότι τα τελευταία χρόνια σταθερά, ο ημιτελικός στον οποίο δεν συμμετέχει η Ελλάδα κάνει χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, σε αντίθεση με αυτόν στον οποίο συμμετέχουμε και τον τελικό. Παλιότερα νομίζω ότι και οι τρεις βραδιές, ανεξαρτήτως του αν συμμετείχε η Ελλάδα ή όχι, έσκιζαν σε νούμερα.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύ χαμηλά νούμερα. Θα μου πεις δεν συμμετείχε η Ελλάδα, λογικό…
    Ελπίζω στον ημιτελικό μας και στο μεγάλο τελικό να είναι πιο υψηλά τα νούμερα.

    Απάντηση
  3. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Aναμενόμενο μετά από έναν χρόνο ακύρωσης (πιστεύω ότι και στις άλλες χώρες τα ποσοστά θα επηρεαστούν). Επιπλέον μπορούμε να παρατηρήσουμε πως η μεγάλη πλειοψηφία των συμμετοχών έχει μετατραπεί σε έναν χυλό ανώνυμης αγγλόφωνης χορευτικής ποπ (γιατί αυτά ψηφίζουν οι επιτροπές), ενώ θεωρώ πως το ελληνικό κοινό άλλα πράγματα θέλει να δει στον διαγωνισμό. Ούτε βοηθάει βέβαια ότι Τσαγκρινού και Στεφανία δεν είναι μεγάλα ονόματα ή η διοργάνωση των ολλανδών που είναι αποτελεσματική μεν, εντελώς άχρωμη δε. Τέλος το κοινό έχει αποκτήσει σταθερές συνήθειες τις καθημερινές (Άγριες Μέλισσες και τα διάφορα reality).

    Απάντηση
    • όχι άλλο κάρβουνο
      όχι άλλο κάρβουνο says:

      “…ανώνυμης αγγλόφωνης χορευτικής ποπ (γιατί αυτά ψηφίζουν οι επιτροπές)…”

      +1
      Όταν συνειδητοποιώ αυτή την κατάντια, θλίβομαι.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *