Eurovision 2021: Τα στοιχήματα πριν τον δεύτερο ημιτελικό

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τη διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2021, με την Ελλάδα να μπαίνει σήμερα στη μάχη για ένα από τα δέκα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι στοιχηματικοί πίνακες αλλάζουν διαρκώς, με κάποια τραγούδια να κερδίζουν θέσεις και κάποια άλλα να χάνουν.

Η σημερινή στοιχηματική ανάλυση της σελίδας μας σας παρουσιάζει όσα άλλαξαν τις τελευταίες ώρες στις αποδόσεις για τον φετινό διαγωνισμό.

Τα φαβορί

Στην πρώτη θέση παραμένει η Ιταλία. Οι Maneskin εξακολουθούν να έχουν το προβάδισμα για νίκη στον φετινό διαγωνισμό, σύμφωνα με τους bookers. Η νίκη της Ιταλίας το Σάββατο παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 3,50 και 4.

Δεύτερη βρίσκεται πλέον η Μάλτα. Η πολύ καλή εμφάνιση της Destiny στον προχθεσινό πρώτο ημιτελικό ανέβασε το νησί της Μεσογείου κατά μία θέση, ξεπερνώντας την τρίτη πλέον Γαλλία. Τόσο η συμμετοχή της Μάλτας όσο και η αντίστοιχη της Γαλλίας παίζουν σε αποδόσεις μεταξύ 4 και 6.

Η μεγάλη κερδισμένη των τελευταίων ωρών είναι η Ελβετία. Η πολύ καλή εμφάνιση του Gjon’s Tears στη χθεσινή πρόβα των επιτροπών αύξησε κατά πολύ τις πιθανότητες νίκης της χώρας της Κεντρικής Ευρώπης. Από εκεί που η νίκη της Ελβετίας βρισκόταν στο 17, πλέον βρίσκεται στο 7.

Την πεντάδα των φαβορί συμπληρώνει η Ουκρανία, η οποία έχασε κάπως έδαφος δεδομένης της ανόδου της Ελβετίας. Παρ’ ολα αυτά, εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της πρώτης πεντάδας.

Η μάχη της δεκάδας

Στην έκτη θέση παρά την ατυχία που τους βρήκε με το κρούσμα κορονοϊού είναι η Ισλανδία. Η συμμετοχή της χώρας της Βόρειας Ευρώπης έχει απόσταση από τις προπορευόμενες χώρες, με την έβδομη Βουλγαρία να την απειλεί για προσπέραση.

Όγδοο είναι το Σαν Μαρίνο. Η άφιξη του Flo Rida στο Ρότερνταμ και η εμφάνισή του στις πρόβες του δεύτερου ημιτελικού έχουν αυξήσει για τα καλά τις πιθανότητες νίκης του μικρού κρατιδίου της Ιταλικής Χερσονήσου, το οποίο μέχρι πριν από λίγες ημέρες βρισκόταν εκτός δεκάδας.

Μία θέση χαμηλότερα σε σχέση με τη χθεσινή μας ανάλυση βρίσκουμε την Κύπρο. Οι αποδόσεις για νίκη της Μεγαλόνησου στον επικείμενο τελικό έχουν ανέβει τις τελευταίες ώρες και βρίσκονται μεταξύ 29 και 60.

Τη δεκάδα συμπληρώνει η Λιθουανία που έχασε και εκείνη μία θέση εν συγκρίσει με χθες. Οι αποδόσεις για νίκη των The Roop ανεβαίνουν συνεχώς, με τη μεγαλύτερη να είναι στο 67.

Ελλάδα

Από τη 12η θέση θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision η χώρα μας. Η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στοιχηματικά στο όριο εισόδου της στη δεκάδα, με τις αποδόσεις της να αλλάζουν συνεχώς.

Η νίκη της Stefania και του “Last Dance” το Σάββατο παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 40 και 100, με την απόκλιση να είναι ιδιαίτερα μεγάλη ανάμεσα στη ψηλότερη και τη χαμηλότερη.

1 reply
  1. C.G
    C.G says:

    Να σταθούμε στο φαινόμενο Πορτογαλία που αν κάποια συμμετοχή εκτινάχθηκε με τις πρόβες είναι η Πορτογαλία. Στην 13η θέση για νίκη πρίν τον δεύτερο ημιτελικό ενώ στις 15 Μαρτίου ήταν 29η ενώ είχε υπάρξει και 40η!!!!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *