Eurovision 2021: Το πρόγραμμα των προβών της σημερινής (4ης) μέρας!

Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων τεχνικών προβών του πρώτο μισού του Β’ Ημιτελικού,στις οποίες είδαμε και την πρώτη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής, σειρά θα έχουν αυτές του δεύτερου μισού του Ημιτελικού της Πέμπτης 20 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Γεωργία 11.00 – 11.30
  • Αλβανία 11.40 – 12.10
  • Πορτογαλία 12.20 – 12.50
  • Βουλγαρία 13.00 – 13.30

Διάλειμμα 13.30-14.30 

  • Φινλανδία 14.40 – 15.10
  • Λετονία 15.20-15.50
  • Ελβετία 16.00 – 16.30
  • Δανία 16.40 – 17.10

Αρκετό ενδιαφέρον και στις αυριανές πρόβες, με την πρώτη πρόβα της Ελβετίας να ξεχωρίζει στο αυριανό πρόγραμμα.

*Όλες οι ώρες ειναι σε ώρα Ελλάδος. 

Στο χθεσινό μας poll μεγάλη νικητρια των προβων της τρίτης μέρας αναδείχθηκε απο τους αναγνώστες μας η Ελλάδα με 84%. Ακολούθησαν κατά σειρά Σερβία, Ισλανδία, Μολδαβία, Άγιος Μαρίνος, Εσθονία, Αυστρία, Πολωνία, ενω τελευταία βρίσκεται η Τσεχία . Ποια θα είναι η χώρα που θα προκαλέσει τη μεγαλύτερη αίσθηση σήμερα;

Φυσικά μέσα από το κανάλι των Eurovision Buddies μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τον σχολιασμό και των σημερινών προβών, ενώ και μέσα από το Eurovisionfun να ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στο Ρότερνταμ, αφού η ομάδα μας θα βρίσκεται εκεί για να καλύψει τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νομίζω οι περισσότεροι ανυπομονούμε για Ελβετία Φιλανδία και Βουλγαρία. Για τη τελευταία φοβάμαι μια ελεύθερη πτώση στα στοιχήματα, αφου έχουν δηλώσει ότι θα είναι κάτι μινιμαλιστικό και φοβάμαι μη περάσει απαρατήρητο ένα τόσο όμορφο κομμάτι και η Φιλανδία που ακολουθεί το καπελώσει.
    Φιλανδία και Ελβετία νομίζω μετά τις πρόβες θα έχουν είτε μια μικρή άνοδο είτε στασιμότητα στα στοιχήματα! Για να δούμε μπας και καθαρίσει το τοπίο για το ποιές χώρες θα προκριθούν καθώς τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά για πολλές χώρες και στους 2 ημιτελικούς.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *