Eurovision 2021: Ανακοίνωση της EBU για τα τεχνικά προβλήματα στον Πρώτο Ημιτελικό!

Όπως διαβάσατε στο άρθρο μας για την Jury Rehearsal του Πρώτου Ημιτελικού, η Ρουμανία, η Ουκρανία και η Μάλτα ερμήνευσαν δύο φορές τις συμμετοχές τους αφού υπήρχαν τεχνικά θέματα, στην πρώτη τους παρουσίαση. Η EBU πριν λίγο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της EBU

Λόγω ζητημάτων με την είσοδο του ήχου κατά τη διάρκεια των παραστάσεων της Μάλτας, της Ρουμανίας και της Ουκρανίας στη πρόβα των επιτροπών για τον πρώτο ημιτελικό τη Δευτέρα 17 Μαΐου, σύμφωνα με τους κανόνες, δόθηκε σε όλους τους καλλιτέχνες η ευκαιρία να παρουσιάσουν ξανά τα τραγούδια τους για τις εθνικές επιτροπές.

Το τεχνικό ζήτημα διερευνάται διεξοδικά πριν από τη ζωντανή μετάδοση του ημιτελικού αύριο, την Τρίτη 18 Μαΐου. 

EBU

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Φαίνεται να ξεκίνησαν με το “αριστερό” οι διοργανωτές.
    Εντάξει κάθε χρόνο υπάρχει κάποιο πρόβλημα με 1 – 2 χώρες από όλες τις διαγωνιζόμενες. Σήμερα είδαμε 3 στις 16!!
    Μακάρι να μην δημιουργηθούν και στα live ανάλογα και τόσα πολλά προβλήματα και να ευχαριστηθούμε τον διαγωνισμό.

    Απάντηση
  2. C.G
    C.G says:

    ‘Αριστα έπραξαν οι Ολλανδοί διοργανωτές και επέτρεψαν να ξαναεμφανοστούν όσες χώρες είχαν θέμα. Οποιαδήποτε εμφάνιση έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα που γι΄αυτό δεν ευθύνεται η ίδια αλλά οι διοργανωτές θα πρέπει να ξαναεμφανίζονται. Έχουν σπαταλήσει χρόνο, κόπο, χρήμα, ενέργεια για να είναι όλα όπως τα θέλουν οπότε οποιδήποτε λάθος των διοργανωτών θα πρέπει να διορθώνετε. Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο και για προηγούμενες χρονιές.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *